Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny mi gin powiedzial wczoraj, ze jak pecherzyki stana w miejscu ( ja tak mialam w poprzednim cyklu) i dalej nie rosna (stanely w wielkosci 15 mm) to raczej juz nie urosna i nie bedzie owulki, a wy jak sadzicie? mialam potem za kilka dni skok tempki i ovu wyznaczylo mi owulke i teraz sama nie wiem co o tym myslec ;/
-
Ania1986 wrote:mi gin powiedział ze przy staraniach prl najlepiej jakby byla przy dolnej granicy normy a nawet ponizej, bo tak naprawde prolaktyna jest Ci tylko potrzebna do laktacji, a tak to jest taki przeszkadza-cz bo i przez nia cycki bolą i psm jest czasem masakryczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 12:44
-
Anna255 wrote:dziewczyny mi gin powiedzial wczoraj, ze jak pecherzyki stana w miejscu ( ja tak mialam w poprzednim cyklu) i dalej nie rosna (stanely w wielkosci 15 mm) to raczej juz nie urosna i nie bedzie owulki, a wy jak sadzicie? mialam potem za kilka dni skok tempki i ovu wyznaczylo mi owulke i teraz sama nie wiem co o tym myslec ;/
-
witam mozna dolaczyc ? ja bede miala swoj 2 cykl z clo w czwartek bylam u gin i pow ze nie bylo zadnego pecherzyka dominujacego a nastepnego dnia mialam tak mokro ze myslalam ze to @ albo ze popuscilam... mozliwe to zeby tak z dnia na dzien jakis dojrzal ?
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:dziewczyny mi gin powiedzial wczoraj, ze jak pecherzyki stana w miejscu ( ja tak mialam w poprzednim cyklu) i dalej nie rosna (stanely w wielkosci 15 mm) to raczej juz nie urosna i nie bedzie owulki, a wy jak sadzicie? mialam potem za kilka dni skok tempki i ovu wyznaczylo mi owulke i teraz sama nie wiem co o tym myslec ;/
-
Anna255 wrote:dziewczyny mi gin powiedzial wczoraj, ze jak pecherzyki stana w miejscu ( ja tak mialam w poprzednim cyklu) i dalej nie rosna (stanely w wielkosci 15 mm) to raczej juz nie urosna i nie bedzie owulki, a wy jak sadzicie? mialam potem za kilka dni skok tempki i ovu wyznaczylo mi owulke i teraz sama nie wiem co o tym myslec ;/
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:hej wrocilam z monitoringu w 11 dcc endo tylko 4,1 mm, jajnik prawy kilka pecherzykow ok 1cm, jajnik lewy pecherzyk dominujacy 12 mm, widzimy sie znow z ginem w pt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 20:35
szpilka lubi tę wiadomość
-
Anutka u mnie prawie nigdy nie ma drugiej kreski na testach owu słabej. W 15dc lekki cień, w 16dc dwie tłuste a w 17dc juz nie ma nic. Robiłam dwa cykle testy od 10dc dla sprawdzenia i ciągle bylo tak samo. Nie zadręczaj się
szpilka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Anutka u mnie prawie nigdy nie ma drugiej kreski na testach owu słabej. W 15dc lekki cień, w 16dc dwie tłuste a w 17dc juz nie ma nic. Robiłam dwa cykle testy od 10dc dla sprawdzenia i ciągle bylo tak samo. Nie zadręczaj się
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:na mnie clo chyba nie dziła, jajniki czuję, ale na teście owu I i drugiej ni widu ni słychu,a w cyklach bez clo juz był cien 2 kreski jestem załamana
Trzymam kciuki za skok tempkiAnutka lubi tę wiadomość
-
mi CLO przyspieszało owulkę będzie dobrze ja od przyszłego cyklu prawdopodobnie znowu będę na CLO bo w 16dc bez wspomagaczy brak dominującego pęcherzyka a pozostałe miały po 10mm no chyba, że jakimś cudem owulacja się spóźni i wydłuży cykl...ale się nie łudzę Dobrej Nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 21:06