Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też mam 2 cykl trzymajmy za siebie nawzajemRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
w nocy Mężuś pracuje, więc na dzisiaj już koniec jutro poprawimyRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
pomaga bardzo biorę 6 kapsułek dziennie oeparol Femina i śluzu mam naprawdę dużoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
w zeszłym cyklu brałam ten co Ty, na opakowaniu chyba pisze że do 6 kapsułek się bierze. Na tym moim pisze 5, ale brałam czasem 6 z przyzwyczajeniaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
no właśnie czytam i pisze 1 kapsułka 2 razy dziennie i nie przekraczać zalecanej dawki a powiem Ci , że zazdroszczę tych serduszek bo u mnie jak mamy działać to mężuś dwa razy w dniu nie daje rady, bo twierdzi, że go to jakoś paraliżuje takie działanie na znak.....
-
hmm...to może miałam jakiś inny? teraz czytam, że bierzesz jakiś extra...
na moim pisze do 5 kapsułek, więc tego się trzymam. ale na nowy cykl może taki EXTRA będzie ekonomiczniejszy... hmm, muszę się poorientować.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Lemurku mój Mężuś tak bardzo chce dzidziusia, że sam aranżuje igraszki nie mam problemu z "namawianiem" go na współżycie, choć 2 razy dziennie to wcale nie łatwo go doprowadzić do finału dzisiaj jestem zadowolona, bo daliśmy radę, a owulka pewnie będzie jutro, więc jakieś tam szanse sąRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
no proszę, w następnym cyklu go zakupię, bo właśnie mi się skończyło opakowanie dzisiajRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
U mnie dzisiaj 35 dc. Masakra. Chętnie bym już wzięła tą lutkę, ale jak kazał poczekać do 40 dc to poczekam, niech mu będzie. Czyli drugi cykl z clo będzie dopiero pod koniec maja. Jak ten czas się ciągnie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnywiecie co dziewczyny, ja nie wiem jak to mozliwe, albo clo jest takie silne albo nie wiem co, bo 14 dc mialam pecherzyk 12 mm, a 16 dc juz 22 mm i zaczal juz sam pekac (dodatkowo dostalam tez pregnyl 5000)... Kiedy bylam na monitoringu pierwszy raz w tym cyklu, mowilam poloznej, ze moze dopiero za 4 dni przyjde, bo pewnie znow wolno bedzie to wszystko roslo, a ona powiedziala, ze po clo wszystko szybciej moze sie dziac - i faktycznie miala racje, bo przyrost byl naprawde mega... teraz sie staramy, a potem tylko czekac na efekty, oby okazaly sie owocne! Pozdrawiam Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 23:07
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:wiecie co dziewczyny, ja nie wiem jak to mozliwe, albo clo jest takie silne albo nie wiem co, bo 14 dc mialam pecherzyk 12 mm, a 16 dc juz 22 mm i zaczal juz sam pekac (dodatkowo dostalam tez pregnyl 5000)... Kiedy bylam na monitoringu pierwszy raz w tym cyklu, mowilam poloznej, ze moze dopiero za 4 dni przyjde, bo pewnie znow wolno bedzie to wszystko roslo, a ona powiedziala, ze po clo wszystko szybciej moze sie dziac - i faktycznie miala racje, bo przyrost byl naprawde mega... teraz sie staramy, a potem tylko czekac na efekty, oby okazaly sie owocne! Pozdrawiam Was
A Tobie życzę owocnego starania A każdej z Was:
Anna255 lubi tę wiadomość
-
dziś mam wizytę i zobaczymy co tam się dzieje i pewnie też dziś lekarza o to spytam ale może któraś z Was o tym myślała i może pytała lekarza albo może coś na ten temat wie, wydaje mi się to głupim pytaniem ale jestem ciekawa jak to jest..bo skoro naturalnie pęcherzyki nie rosną no to można kolokwialnie określić je jako "wadliwe" no i chcąc nie chcąc przy stymulacji CLO (bądź innym lekiem) taki pęcherzyk rośnie i pęka i uwalnia teoretycznie komórkę (czasem pęcherzyki są puste) i teraz tak mnie zastanawia czy w takim podkarmionym "wadliwym" pęcherzyku ta komórka jest "zdrowa" czy może też "wadliwa" ale na tyle "dobra", że nadaje się do zapłodnienia ale później wytwarzają się wady i np dochodzi do poronienia...może trochę zakręciła, ale mam nadzieję, ze wiecie o co mi chodzi i może któraś z Was coś ciekawego na ten temat powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:28
-
nick nieaktualnymi gin powiedzial, ze pecherzyki nie rosna i nie dojrzewaja bo czasem za gruba jest otoczka jajnika (np przy pco) ale tez i problem tkwi w hormonach - trzeba je wyregulowac... Ale spojrz, wiele kobiet zaszlo w ciaze po clo i jednak ich dzieci byly zdrowe - takze badzmy dobrej mysli... powiem ci, ze ja nie bylam nigdy w ciazy, ale jakies tam obawy mam, ze jak juz zajde, to czy ja utrzymam (czy to moje pco nie namiesza), bo zawsze cos i wszystko pod gorke, ale nie chce sie nakrecac negatywnie... trzymam kciuki za Twoja wizyte no i daj znac co powiedzial gin jak nie zapomnisz zapytac o te "wadliwe jajeczka"... aha zapomnialam dopisac - ja bralam clo od 3-7 dc po 2 tabletki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 18:55