Staranka z Clostilbegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to czekam na następny cykl bo to Clo daje nadzieję ale zaciążę dopiero w 2 cyklu z nim zobaczycie
-
Cześć dziewczyny
Ja właśnie kończę mój pierwszy cykl z CLO. Dziś mój 17dc od wczoraj mam lekkie plamienia więc z końcem tygodnia zacznie się @. W tym cyklu miałam jeden monioring w 14dc. Wtedy było już po owulacji, która wg gin była między 11-12dc. A w 14dc widać było płyn w zatoce Douglasa i ciałko żółte. Nie wiem czemu się nie udało ale liczę na to, że drugi cykl z CLO będzie tym szczęśliwym!
trzymam za Was wszystkie baaaardzo mocno kciuki! -
Fasia ja słyszałam że w 1 cyklu z Clo rzadko się udaje najbardziej płodne są 2 i 3 cykl więc wszystko przed Tobą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, mi również nie udało się z pierwszym cyklu z clo. W tym cyklu biorę clostylbegyt od 2dc przez 3 dni 2 razy po 1 tabletce. Zobaczymy czy się uda..
Anutka lubi tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
wieści z mojego monitoringu: w lewym jajniku pęcherzyk dominujący 22mm, a w prawym 24mm. Oba gotowe do pęknięcia Endometrium ok 9mm, wystarczające. były, jutro poprawimy i czekamy na efekty
szpilka, Fasia lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)