start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:to i ja sie przyznam hehe wczoraj tez sobie strzelilam sikanca z testu o czulosci 25, nasikalam poczekalam z 3 min i poszlam, zapominajac o nim:P przypomniało mi sie dopiero dzis:D hehe jakis cien widziałam ale to pewnie reakcja chemiczna:)
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:To trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z TobąPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:To trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z Tobą
Plumbus czuje sie ok....13stego listopada mam wizyte w onkomedzie...mam nadzieje ze 13sty nie bedzie pechowy....a w tygodniu zrobie sobie jeszcze hormony tarczycy tak dla wlasnej pewnosci...bo wiesz czasami to trzeba byc mądrzejszym od lekarza..
A jak u Ciebie?smutek dzis?Ja tez cos smutam pije wlasnie kawke a wieczorem do pracy...Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:niestety... więc zaczynam od nowa, wykres nowy już jest... nie wiem tylko czy mam jeszcze siłę... chyba się dzisiaj z tego wszystkiego upije
A i walczymy dalej... tym ktorym sie nie uda to wlacza a tym ktorym sie uda kibicuja, i wysyłaja wirusy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:34
Plumb80, iza30, karmelek, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:niestety... więc zaczynam od nowa, wykres nowy już jest... nie wiem tylko czy mam jeszcze siłę... chyba się dzisiaj z tego wszystkiego upije
A napij się dzisiaj Karmelek i weź to wszystko przyjmij na względnym luzie. Ja w razie czego będę pić 06.11.,a Ty już będziesz się szykować do staranek. -
karmelek wrote:niestety... więc zaczynam od nowa, wykres nowy już jest... nie wiem tylko czy mam jeszcze siłę... chyba się dzisiaj z tego wszystkiego upije
Karmelus ja tak.mialam.w zeszlym.miesiacu...upoilam sie winem w sumie malo co pomoglo a na drugi dzien kac meczyl....Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.... -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Dziekuje kochana za kciuki, ale raczej nie ma nic na rzeczy... nie czuje tego jakos, a moze juz tak zobojętniałam?
Brak objawów nie wyklucza ciąży.Ja będą c w 1 ciąży,gdyby nie pozytywny test,to w ogóle bym nie powiedziała,że jestem w ciąży - zero objawów.
Ja też zobojętniałam i w ogóle nie ciągnie mnie do testowania. Z każdym dniem coraz mniej wierzę i nie czuję się w ciąży,tylko ten ból dołu brzucha dokucza. A zimno i sikanie - to nie musi być wcale na ciążę.
Jakoś zupełnie odpuściłam od kilku dni.Zaznaczam wykres i idę do Was na forum poczytać,a nie analizuję wykresu.
Ehhhhhh...ale mam humor dzisiaj. Chcę już jutro !!!!!!!! -
nick nieaktualnyilonek wrote:Plumbus czuje sie ok....13stego listopada mam wizyte w onkomedzie...mam nadzieje ze 13sty nie bedzie pechowy....a w tygodniu zrobie sobie jeszcze hormony tarczycy tak dla wlasnej pewnosci...bo wiesz czasami to trzeba byc mądrzejszym od lekarza..
A jak u Ciebie?smutek dzis?Ja tez cos smutam pije wlasnie kawke a wieczorem do pracy...
Na pewno 13-tka przyniesie szczęście. No i dobrze,że robisz hormony,masz rację.
No humor dzisiaj mam do d... Może ta pogoda i świadomość,jaki dzisiaj dzień,nie wiem. -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Brak objawów nie wyklucza ciąży.Ja będą c w 1 ciąży,gdyby nie pozytywny test,to w ogóle bym nie powiedziała,że jestem w ciąży - zero objawów.
Ja też zobojętniałam i w ogóle nie ciągnie mnie do testowania. Z każdym dniem coraz mniej wierzę i nie czuję się w ciąży,tylko ten ból dołu brzucha dokucza. A zimno i sikanie - to nie musi być wcale na ciążę.
Jakoś zupełnie odpuściłam od kilku dni.Zaznaczam wykres i idę do Was na forum poczytać,a nie analizuję wykresu.
Ehhhhhh...ale mam humor dzisiaj. Chcę już jutro !!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochnana a nie podziebiłas sobie pecherza ?czasem jak pecherz daje popalic to boli tez brzuch, powiem Ci ze ja czasem tez mam tak ze z 3 dni co chwile latam do wc siku..a skad to sie bierze to nie wiem
Nie mam pojęcia,w sumie nic mnie nie boli i nie piecze przy wypróżnianiu. A miałam już kiedyś zapalenie pęcherza,to właśnie piekło i bolało i przy oddawaniu moczu szły tylko same kropelki.A teraz sikam normalnie
Nie wiem,za 5 dni się okaże,nie mam ochoty już nawet myśleć czy to ciąża,bo wiem że jakby przyszła @ to miałabym mega doła. A tak podchodzę z dystansem.iza30 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Na pewno 13-tka przyniesie szczęście. No i dobrze,że robisz hormony,masz rację.
No humor dzisiaj mam do d... Może ta pogoda i świadomość,jaki dzisiaj dzień,nie wiem.
Moj humor dzis tez do banii....dopijam kawke a gdy tylko zrobi sie zmierzch przespaceruje sie z mezem.na cmentarze...Pozniej kawka u babci i do roboty....Dzisiejszy dzien jest chyba cieższy dla wszystkich....Ale jutro powinno byc lepiej!
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:kochnana a nie podziebiłas sobie pecherza ?czasem jak pecherz daje popalic to boli tez brzuch, powiem Ci ze ja czasem tez mam tak ze z 3 dni co chwile latam do wc siku..a skad to sie bierze to nie wiem
Anulka dostalas moja wiadomosc? -
nick nieaktualny
-
ilonek wrote:Moj humor dzis tez do banii....dopijam kawke a gdy tylko zrobi sie zmierzch przespaceruje sie z mezem.na cmentarze...Pozniej kawka u babci i do roboty....Dzisiejszy dzien jest chyba cieższy dla wszystkich....Ale jutro powinno byc lepiej!
ilonek, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:JA tez mam humor do d... przewalone byc tak daleko, ja za to poszlam dzis na cmetarz w Irlandii i zapalilam znicz pod krzyzem
Plumb80, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Anitce mamy hasło na nowy cykl!
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą, i raz jeszcze spróbować... Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."iza30, ilonek, myszkaazi, Plumb80, mungo, Karolcia26 lubią tę wiadomość