X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a co z Toba kochana, przyszła @@? :(
    niestety... więc zaczynam od nowa, wykres nowy już jest... nie wiem tylko czy mam jeszcze siłę... chyba się dzisiaj z tego wszystkiego upije :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    to i ja sie przyznam hehe wczoraj tez sobie strzelilam sikanca z testu o czulosci 25, nasikalam poczekalam z 3 min i poszlam, zapominajac o nim:P przypomniało mi sie dopiero dzis:D hehe jakis cien widziałam ale to pewnie reakcja chemiczna:)
    no pieknie jak mozna kochana zapomiec hehe : ) jeszcze raz zrob ale poczekaj moze kilka dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    To trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
    Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
    Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z Tobą <3
    Dziekuje kochana za kciuki, ale raczej nie ma nic na rzeczy... nie czuje tego jakos, a moze juz tak zobojętniałam?czekam.gif

Plumb80 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    To trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
    Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
    Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z Tobą <3

Plumbus czuje sie ok....13stego listopada mam wizyte w onkomedzie...mam nadzieje ze 13sty nie bedzie pechowy....a w tygodniu zrobie sobie jeszcze hormony tarczycy tak dla wlasnej pewnosci...bo wiesz czasami to trzeba byc mądrzejszym od lekarza..
    A jak u Ciebie?smutek dzis?Ja tez cos smutam pije wlasnie kawke a wieczorem do pracy...

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    niestety... więc zaczynam od nowa, wykres nowy już jest... nie wiem tylko czy mam jeszcze siłę... chyba się dzisiaj z tego wszystkiego upije :/
    ale mam nadzieje ze zostaniesz z nami co?? nie uciekniesz od naszej wspaniałej gromadki doli i niedoli?;)

A i walczymy dalej... tym ktorym sie nie uda to wlacza a tym ktorym sie uda kibicuja, i wysyłaja wirusy!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:34

Plumb80, iza30, karmelek, Karolcia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ehhhhhh... do dupy to wszystko...
    A napij się dzisiaj Karmelek i weź to wszystko przyjmij na względnym luzie. Ja w razie czego będę pić 06.11.,a Ty już będziesz się szykować do staranek.

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

Karmelus ja tak.mialam.w zeszlym.miesiacu...upoilam sie winem w sumie malo co pomoglo a na drugi dzien kac meczyl....Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc....

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziekuje kochana za kciuki, ale raczej nie ma nic na rzeczy... nie czuje tego jakos, a moze juz tak zobojętniałam?czekam.gif

Brak objawów nie wyklucza ciąży.Ja będą c w 1 ciąży,gdyby nie pozytywny test,to w ogóle bym nie powiedziała,że jestem w ciąży - zero objawów.

Ja też zobojętniałam i w ogóle nie ciągnie mnie do testowania. Z każdym dniem coraz mniej wierzę i nie czuję się w ciąży,tylko ten ból dołu brzucha dokucza. A zimno i sikanie - to nie musi być wcale na ciążę.
    Jakoś zupełnie odpuściłam od kilku dni.Zaznaczam wykres i idę do Was na forum poczytać,a nie analizuję wykresu.
    Ehhhhhh...ale mam humor dzisiaj. Chcę już jutro !!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Plumbus czuje sie ok....13stego listopada mam wizyte w onkomedzie...mam nadzieje ze 13sty nie bedzie pechowy....a w tygodniu zrobie sobie jeszcze hormony tarczycy tak dla wlasnej pewnosci...bo wiesz czasami to trzeba byc mądrzejszym od lekarza..
    A jak u Ciebie?smutek dzis?Ja tez cos smutam pije wlasnie kawke a wieczorem do pracy...

Na pewno 13-tka przyniesie szczęście. No i dobrze,że robisz hormony,masz rację.
    No humor dzisiaj mam do d... Może ta pogoda i świadomość,jaki dzisiaj dzień,nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Brak objawów nie wyklucza ciąży.Ja będą c w 1 ciąży,gdyby nie pozytywny test,to w ogóle bym nie powiedziała,że jestem w ciąży - zero objawów.

Ja też zobojętniałam i w ogóle nie ciągnie mnie do testowania. Z każdym dniem coraz mniej wierzę i nie czuję się w ciąży,tylko ten ból dołu brzucha dokucza. A zimno i sikanie - to nie musi być wcale na ciążę.
    Jakoś zupełnie odpuściłam od kilku dni.Zaznaczam wykres i idę do Was na forum poczytać,a nie analizuję wykresu.
    Ehhhhhh...ale mam humor dzisiaj. Chcę już jutro !!!!!!!!
    kochnana a nie podziebiłas sobie pecherza ?czasem jak pecherz daje popalic to boli tez brzuch, powiem Ci ze ja czasem tez mam tak ze z 3 dni co chwile latam do wc siku..a skad to sie bierze to nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla niektórych z nas
    http://polemi.co.uk/poradniki/ciaza-porod-w-wielkiej-brytanii/naturalny-cesarskie-ciecie-w-anglii-szkocji-irlandii-polnocnej-walii-3469

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochnana a nie podziebiłas sobie pecherza ?czasem jak pecherz daje popalic to boli tez brzuch, powiem Ci ze ja czasem tez mam tak ze z 3 dni co chwile latam do wc siku..a skad to sie bierze to nie wiem

Nie mam pojęcia,w sumie nic mnie nie boli i nie piecze przy wypróżnianiu. A miałam już kiedyś zapalenie pęcherza,to właśnie piekło i bolało i przy oddawaniu moczu szły tylko same kropelki.A teraz sikam normalnie :/

Nie wiem,za 5 dni się okaże,nie mam ochoty już nawet myśleć czy to ciąża,bo wiem że jakby przyszła @ to miałabym mega doła. A tak podchodzę z dystansem.

iza30 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Na pewno 13-tka przyniesie szczęście. No i dobrze,że robisz hormony,masz rację.
    No humor dzisiaj mam do d... Może ta pogoda i świadomość,jaki dzisiaj dzień,nie wiem.

Moj humor dzis tez do banii....dopijam kawke a gdy tylko zrobi sie zmierzch przespaceruje sie z mezem.na cmentarze...Pozniej kawka u babci i do roboty....Dzisiejszy dzien jest chyba cieższy dla wszystkich....Ale jutro powinno byc lepiej!

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

Anulka dostalas moja wiadomosc?

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Anulka dostalas moja wiadomosc?
    nie :( a pisałas na priv?

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie :( a pisałas na priv?

Yhym....zaraz napisze jeszcze raz...

63b363a823.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Moj humor dzis tez do banii....dopijam kawke a gdy tylko zrobi sie zmierzch przespaceruje sie z mezem.na cmentarze...Pozniej kawka u babci i do roboty....Dzisiejszy dzien jest chyba cieższy dla wszystkich....Ale jutro powinno byc lepiej!
    JA tez mam humor do d... przewalone byc tak daleko, ja za to poszlam dzis na cmetarz w Irlandii i zapalilam znicz pod krzyzem :(

ilonek, Plumb80 lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    JA tez mam humor do d... przewalone byc tak daleko, ja za to poszlam dzis na cmetarz w Irlandii i zapalilam znicz pod krzyzem :(
    Najwazniejsza jest pamiec.....nie to gdzie jestes.....liczy sie to co nosisz w serduchu :-)

Plumb80, Ania1986 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/5f4ae27118a2b.jpg.html

iza30, Ania1986, ilonek, myszkaazi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Anitce mamy hasło na nowy cykl!

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą, i raz jeszcze spróbować... Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

iza30, ilonek, myszkaazi, Plumb80, mungo, Karolcia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ