start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No trudno kazdemu sie moze zdarzyc;p Ja jak w poprzedniej ciazy bylam i poszla na badanie glukozy co trzeba wypic te proszek a on jest tak chlernie slodki to zazygalam caly gabinet;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja dzis bez obiadku bo ide na 11 do pracy do 17 piotrek tez wiec jak wroce juz mi sie gotowac nie bedzie chcialo
Ojaa dzis do roboty? To pewnie pracujesz w takim samym wspanialym miejscu jak ja pracowalam? Ja pracowalam z sklepie ZABKA...
-
my na szczęście na obiad do rodziców.. \
U mnie dalej chorobowo, tym razem męża dopadło, tylko patrzeć jak mnie złapie...
Ja bez humoru, wszystko mnie wkurwia...
Na cmentarz mieliśmy jechać ale z moim małżonkiem nie da rady przecież, więc siedziemy w domu....
Kicha.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ja sie pytam czy ty ostatnio zabladzilas na ten obiad do mnie ??
Ach samolot nie wystartowal....czekałam az zwroca mi kase za bilet wiec na lotnisku wciagnelam hamburgera....a o Twoim obiadku moglam jedynie pomarzyc .Ale wiesz co sie odwlecze to nie uciecze .....A wiec w ramach odwetu ze musialas sie dla mnie naszykowac to zapraszam do mnieEwelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ach samolot nie wystartowal....czekałam az zwroca mi kase za bilet wiec na lotnisku wciagnelam hamburgera....a o Twoim obiadku moglam jedynie pomarzyc .Ale wiesz co sie odwlecze to nie uciecze .....A wiec w ramach odwetu ze musialas sie dla mnie naszykowac to zapraszam do mnie
ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudiaa wrote:No trudno kazdemu sie moze zdarzyc;p Ja jak w poprzedniej ciazy bylam i poszla na badanie glukozy co trzeba wypic te proszek a on jest tak chlernie slodki to zazygalam caly gabinet;p