start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Kochane wyglądam fatalnie, syfy wybudowały się na każdej przestrzeni mojej twarzy, nigdy tak nie miałam i na dodatek jak poszłam do łazienki zauważyłam zielone żyły na piersiach
Gosia sciskam.mocno me piasteczki :-)bedzie dobrze:-)iza30, gosia2020 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a ja czuje sie fatalnie jakbym cala noc nie przespala i czuje jakbym zas miala 37 temp.. wczoraj i przedwvzoraj cale popoludnie taka mialam
-
myszkaazi wrote:U mnie dzisiaj spadek, ale temperatura zmierzona przed 6 po 4,5 godziny snu i ovu zignorowało. Trudno, co ma być to będzie. Teraz od rana nic mnie nie boli, żadnych objawów, tylko cycki większe, więc pewnie @
Slonce to nie jest powiedziane, ze ma Cie cos bolec zebys w ciazy byla Wiec glowa do gory. A to, ze masz powiekszone cycki to dobry znakPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry moje kochane . zaraz wam cos opowiem jakiego przypalu =sie wczoraj najadlam . Przez pol dnia bolala mnie glowa i bylo mi strasznie niedobrze . Jak piotrek wrocil troszke czulam ze glowa mniej mnie boli wiec pojechalismy na zakupy . Weslismy do sklepu komputerowego bo kupowalam netbooka no i tak bylo mi niedobrze a piotrek przeciagal bo musial sprawdzic czy ten lepszy czy moze ten . a jak juz wybralismy poszlismy do kasy no i tam sie dopiero zaczelo . Stoje i czuje ze zaraz zwymiotuje i tak tez sie stalo az sie poplakalam ze wstydu . ta babka co za lada stala myslalam ze zrobi to samo . A moj Piotrek bidulek niewiedzial co ma zrobic
Plumb80, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:dzien dobry moje kochane . zaraz wam cos opowiem jakiego przypalu =sie wczoraj najadlam . Przez pol dnia bolala mnie glowa i bylo mi strasznie niedobrze . Jak piotrek wrocil troszke czulam ze glowa mniej mnie boli wiec pojechalismy na zakupy . Weslismy do sklepu komputerowego bo kupowalam netbooka no i tak bylo mi niedobrze a piotrek przeciagal bo musial sprawdzic czy ten lepszy czy moze ten . a jak juz wybralismy poszlismy do kasy no i tam sie dopiero zaczelo . Stoje i czuje ze zaraz zwymiotuje i tak tez sie stalo az sie poplakalam ze wstydu . ta babka co za lada stala myslalam ze zrobi to samo . A moj Piotrek bidulek niewiedzial co ma zrobic
No trudno kazdemu sie moze zdarzyc;p Ja jak w poprzedniej ciazy bylam i poszla na badanie glukozy co trzeba wypic te proszek a on jest tak chlernie slodki to zazygalam caly gabinet;p