start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej! Jestem po tym ciężkim dniu. Kurczę no nic mnie nie przestaje ta prawa strona brzucha boleć, tak na dole, aż momentami promieniuje do kolana. Dzisiaj to już może nie takie kłucie, ale uczucie jakby mi ktoś kamień położył, skurcze brzucha kilka razy dziennie, okropna senność i zmęczenie. Na ostatnich lekcjach to już nie miałam siły nawet pisać na tablicy Po całym dniu też całkiem spora plama białego (dosłownie, bo na czarnych gatkach) śluzu, takiego zaschniętego. Nie nastawiam się, bo nie pamiętam jak to było w normalnych cyklach (ostatni normalny miałam w lipcu, później ciąża, później poronienie i już zapomniałam). Szyjka mi się uniosła, bo tak ledwo, ledwo ją sięgnęłam. Nadal jest twarda i raczej zamknięta.
PS: Kupiliśmy dzisiaj płaszczyki i to w takim ekspresowym tempie, że aż się sami dziwiliśmy. I do tego 20% rabatu na każdy, bo na jakąś promocję trafiliśmy! Cieszyliśmy się jak dzieci i w nagrodę do Subwaya sobie na kanapki wyruszyliśmy, a potem na lody!!! Drugi dzień z rzędu moje ulubione lodzikiiza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczzyny trzymajcie jutro kciuki za mnie! Mialam czekac do soboty ale kogo ja chce oszukac.. Nie wytrzymam przeciez! Tak wiec z rana prosze kciukasy za dwie kreski!!
Kada wydaje mi sie ze u Coebie to za wczesnie na test, ale kciuki bede trzymac!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej kobitki Ja już wstałam i się zbieram bo jade z tesciami na groby do Wadowic i okolic , a później w Tychach bedziemy chodzic;) niestety do mni edo rodzinnego Zakopanego jade z męzem w niedziele gdyż czasowo cieżko by bylo dzis jeszacze Zakopane zaliczyć;)MIŁEGO DNIA MOJE KOCHANIUTKIE:*
iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was moje kochane
Świeci słoneczko, w sumie dobrze, będe chociaż wiedziała w co się ubrać na cmentarz. Tempka troche spadła, ale jakoś się tym nie przejmuję bo i tak jest powyżej 37. Według moich wyliczeń @ powinna być jutro a według ovu 4.11 wtedy chce testować bo będzie to już 13dpo. Troche się boje ale jak będzie trzeba to poczekam do wtorku wtedy będe bardziej pewna tego jaki wynik wyjdzie. Dzisiaj nie wiem kiedy was odwiedze, miejmy nadzieję że wróce koło 22, jutro jadę po moją szwagierkę mam nadzieję że będzie ok
Buziaki :*:*Plumb80 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki
Karmelku jak tam testowanie??
mi owf na dziś wyznaczyło termin @ zrobiłam testa (o czułości 10) i dupa.
poryczałam się, niby się nie nastawiałam, ale kurde mimo wszystko chciałam ;( mąż mi mówi, że jeszcze krótko się staramy i żebym się nie martwiła, ale weź i weź nawet śniło mi się dziś, że robiłam test i wyszedł pozytywny
mam dość -
ilonek wrote:Witajcie dziewuszki....ja wstalam z bólem lewego jajnika juz 20sty dzien cyklu a owulka nie wyznaczona....chyba bedzie to.miesiac bez owulacji ....wiem ze chyba dwa miesiace w ciagu rpku moze sie zdarzyc co?
Jak wasze testowania? -
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Witam was moje kochane
Świeci słoneczko, w sumie dobrze, będe chociaż wiedziała w co się ubrać na cmentarz. Tempka troche spadła, ale jakoś się tym nie przejmuję bo i tak jest powyżej 37. Według moich wyliczeń @ powinna być jutro a według ovu 4.11 wtedy chce testować bo będzie to już 13dpo. Troche się boje ale jak będzie trzeba to poczekam do wtorku wtedy będe bardziej pewna tego jaki wynik wyjdzie. Dzisiaj nie wiem kiedy was odwiedze, miejmy nadzieję że wróce koło 22, jutro jadę po moją szwagierkę mam nadzieję że będzie ok
Buziaki :*:* -
iza30 wrote:Moze wczoraj mialas owulacje oby tempka terz szla w gore, stres mogl przesunac owulke
Nontez Iza tak mysle ze jezeli bedzie szla w gore bedzie owulka...dokucza mi lewy jajnik i podbrzusze wzdete ....Jakis dziwny ten cykl..ale mysle ze faktycznie stres mogl wplynac na to...Trzymam kciuki za Twoj cykliza30 lubi tę wiadomość