X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Klaudia na szczescie tu w irlandii nie kaza tego cholerstwa pic ale wiem jakie to okropne bo mialam sprobowac jak siostra miala robione badanie na glukoze bleee

Nawet mi nie mow ;p jak pomysle, ze czeka mnie to za niedlugo po raz kolejny to na sama mysl robi mi sie niedobrze...fuuujj

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nawet mi nie mow ;p jak pomysle, ze czeka mnie to za niedlugo po raz kolejny to na sama mysl robi mi sie niedobrze...fuuujj

No glukoza nie za dobra....nie raz jak lece z badaniami widze pod labem babeczki w ciazy z okropna mina i sączą z kubeczka ten miodny przysmak....a feee

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki, ja dzis w domku siedze zamiast po cmentrzach latac, bo maż w pracy do 18 a cmentrze oddalone o 80 km odemnie:( troche smutno ze nie odwiedze swoich bliskich...
    siedze i mysle co by tu zrobic na obiad, moze makaron spagetti z sosem grzybowym (podgrzybki, maslaki)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki, ja dzis w domku siedze zamiast po cmentrzach latac, bo maż w pracy do 18 a cmentrze oddalone o 80 km odemnie:( troche smutno ze nie odwiedze swoich bliskich...
    siedze i mysle co by tu zrobic na obiad, moze makaron spagetti z sosem grzybowym (podgrzybki, maslaki)
    kochana ja tez nie moge jechac na cmetarz odwiedzic bliskich . w tym roku mi sie nie udalo poleciec doo polski : ( tez mi smutno

Plumb80 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide ok 16stej na cmentarze....a na 19sta do pracy....

63b363a823.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos nie widze u siebie II kresek.... a wogole zyly mi na cyckach wyskoczyly hyba sobie wmawiam... juz...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Jakos nie widze u siebie II kresek.... a wogole zyly mi na cyckach wyskoczyly hyba sobie wmawiam... juz...
    hihi na takie objawy to trosze za szybko;)u Ciebie wczoraj moglo byc zagniezdzenie dopiero

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Kochana troche cierpliwosci tempka super jeszcze musisz poczekan kilka dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zrobilam test po wczorajszej akcji wyszedl negatywny a czulosc testu byla 20mllU/ml

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze dzisiaj dzień testowy...
    u mnie dalej z humorem do dupy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj mam ciężki dzień... :(
    Boli to,że jest się daleko od grobów bliskich. Bo ja tutaj w Anglii,a groby w Polsce. Nie można lecieć jak się ma ochotę,mając dwójkę dzieci,które chodzą do szkoły.Mąż nie dostał urlopu,więc dupa :(
    Dzisiaj symbolicznie palę świeczki w domu zamiast zniczy i myślami jestem blisko...

A co do objawów i przeczuć:
    Znowu sikam jak głupia i mi wciąż zimno. Jak wstaję,za każdym razem z pozycji siedzącej - to czuję rwanie w dole brzucha kilka sekund,które potem mija. A tak jajniki wciąż meldują że są ;) i od dzisiaj bolą sutki.
    Temp z każdym dniem minimalnie spada. Jeszcze 5 dni i będę testować,albo @ przyjdzie. Czekam i nie będę wcześniej testować,bo to i tak nie ma sensu - co ma być to będzie,świat się nie skończy.

Pozdrawiam dziewczyny - Karmelek,wiem że dzisiaj jesteś smutna,ale dopóki @ nie przyjdzie,to jest nadzieja <3

ilonek lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb już nie ma nadziei... kolejny cykl do dupy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/4229827/1-listopada

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Plumb już nie ma nadziei... kolejny cykl do dupy...
    karmelek gdzie Twoj wykres?

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb trzymam kciuki za Twoj wykresik...u mnie cos dziwnie w tym miesiacu podbrzusze boli jajnik troche kluje a owulki niw widac....moze jak bedzie szlo w gore wyznaczy na wczoraj...

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja sie przyznam hehe wczoraj tez sobie strzelilam sikanca z testu o czulosci 25, nasikalam poczekalam z 3 min i poszlam, zapominajac o nim:P przypomniało mi sie dopiero dzis:D hehe jakis cien widziałam ale to pewnie reakcja chemiczna:)

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to trzymam mocno kciuki, żeby wam się udało..

Ania1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ania to trzymam mocno kciuki, żeby wam się udało..
    a co z Toba kochana, przyszła @@? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mieszkaniu dzwoni telefon.
    Słuchawkę podnosi ojciec trzech dorastających córek i słyszy, jak ktoś ciepłym barytonem pyta:
    - Czy to ty, żabko?
    - Nie, tu właściciel stawu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:25

ilonek, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
    Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
    Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z Tobą <3

‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ