X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Klaudia na szczescie tu w irlandii nie kaza tego cholerstwa pic ale wiem jakie to okropne bo mialam sprobowac jak siostra miala robione badanie na glukoze bleee

Nawet mi nie mow ;p jak pomysle, ze czeka mnie to za niedlugo po raz kolejny to na sama mysl robi mi sie niedobrze...fuuujj

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Nawet mi nie mow ;p jak pomysle, ze czeka mnie to za niedlugo po raz kolejny to na sama mysl robi mi sie niedobrze...fuuujj

No glukoza nie za dobra....nie raz jak lece z badaniami widze pod labem babeczki w ciazy z okropna mina i sączą z kubeczka ten miodny przysmak....a feee

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki, ja dzis w domku siedze zamiast po cmentrzach latac, bo maż w pracy do 18 a cmentrze oddalone o 80 km odemnie:( troche smutno ze nie odwiedze swoich bliskich...
    siedze i mysle co by tu zrobic na obiad, moze makaron spagetti z sosem grzybowym (podgrzybki, maslaki)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    hej babeczki, ja dzis w domku siedze zamiast po cmentrzach latac, bo maż w pracy do 18 a cmentrze oddalone o 80 km odemnie:( troche smutno ze nie odwiedze swoich bliskich...
    siedze i mysle co by tu zrobic na obiad, moze makaron spagetti z sosem grzybowym (podgrzybki, maslaki)
    kochana ja tez nie moge jechac na cmetarz odwiedzic bliskich . w tym roku mi sie nie udalo poleciec doo polski : ( tez mi smutno

Plumb80 lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide ok 16stej na cmentarze....a na 19sta do pracy....

63b363a823.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos nie widze u siebie II kresek.... a wogole zyly mi na cyckach wyskoczyly hyba sobie wmawiam... juz...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Jakos nie widze u siebie II kresek.... a wogole zyly mi na cyckach wyskoczyly hyba sobie wmawiam... juz...
    hihi na takie objawy to trosze za szybko;)u Ciebie wczoraj moglo byc zagniezdzenie dopiero

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Kochana troche cierpliwosci tempka super jeszcze musisz poczekan kilka dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zrobilam test po wczorajszej akcji wyszedl negatywny a czulosc testu byla 20mllU/ml

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze dzisiaj dzień testowy...
    u mnie dalej z humorem do dupy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj mam ciężki dzień... :(
    Boli to,że jest się daleko od grobów bliskich. Bo ja tutaj w Anglii,a groby w Polsce. Nie można lecieć jak się ma ochotę,mając dwójkę dzieci,które chodzą do szkoły.Mąż nie dostał urlopu,więc dupa :(
    Dzisiaj symbolicznie palę świeczki w domu zamiast zniczy i myślami jestem blisko...

A co do objawów i przeczuć:
    Znowu sikam jak głupia i mi wciąż zimno. Jak wstaję,za każdym razem z pozycji siedzącej - to czuję rwanie w dole brzucha kilka sekund,które potem mija. A tak jajniki wciąż meldują że są ;) i od dzisiaj bolą sutki.
    Temp z każdym dniem minimalnie spada. Jeszcze 5 dni i będę testować,albo @ przyjdzie. Czekam i nie będę wcześniej testować,bo to i tak nie ma sensu - co ma być to będzie,świat się nie skończy.

Pozdrawiam dziewczyny - Karmelek,wiem że dzisiaj jesteś smutna,ale dopóki @ nie przyjdzie,to jest nadzieja <3

ilonek lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb już nie ma nadziei... kolejny cykl do dupy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/4229827/1-listopada

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Plumb już nie ma nadziei... kolejny cykl do dupy...
    karmelek gdzie Twoj wykres?

• ilonek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb trzymam kciuki za Twoj wykresik...u mnie cos dziwnie w tym miesiacu podbrzusze boli jajnik troche kluje a owulki niw widac....moze jak bedzie szlo w gore wyznaczy na wczoraj...

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja sie przyznam hehe wczoraj tez sobie strzelilam sikanca z testu o czulosci 25, nasikalam poczekalam z 3 min i poszlam, zapominajac o nim:P przypomniało mi sie dopiero dzis:D hehe jakis cien widziałam ale to pewnie reakcja chemiczna:)

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to trzymam mocno kciuki, żeby wam się udało..

Ania1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Ania to trzymam mocno kciuki, żeby wam się udało..
    a co z Toba kochana, przyszła @@? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mieszkaniu dzwoni telefon.
    Słuchawkę podnosi ojciec trzech dorastających córek i słyszy, jak ktoś ciepłym barytonem pyta:
    - Czy to ty, żabko?
    - Nie, tu właściciel stawu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:25

ilonek, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
    Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
    Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z Tobą <3

‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ