start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Klaudia na szczescie tu w irlandii nie kaza tego cholerstwa pic ale wiem jakie to okropne bo mialam sprobowac jak siostra miala robione badanie na glukoze bleee
Nawet mi nie mow ;p jak pomysle, ze czeka mnie to za niedlugo po raz kolejny to na sama mysl robi mi sie niedobrze...fuuujj -
Klaudiaa wrote:Nawet mi nie mow ;p jak pomysle, ze czeka mnie to za niedlugo po raz kolejny to na sama mysl robi mi sie niedobrze...fuuujj
No glukoza nie za dobra....nie raz jak lece z badaniami widze pod labem babeczki w ciazy z okropna mina i sączą z kubeczka ten miodny przysmak....a feee -
nick nieaktualnyhej babeczki, ja dzis w domku siedze zamiast po cmentrzach latac, bo maż w pracy do 18 a cmentrze oddalone o 80 km odemnie:( troche smutno ze nie odwiedze swoich bliskich...
siedze i mysle co by tu zrobic na obiad, moze makaron spagetti z sosem grzybowym (podgrzybki, maslaki)Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej babeczki, ja dzis w domku siedze zamiast po cmentrzach latac, bo maż w pracy do 18 a cmentrze oddalone o 80 km odemnie:( troche smutno ze nie odwiedze swoich bliskich...
siedze i mysle co by tu zrobic na obiad, moze makaron spagetti z sosem grzybowym (podgrzybki, maslaki)Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj mam ciężki dzień...
Boli to,że jest się daleko od grobów bliskich. Bo ja tutaj w Anglii,a groby w Polsce. Nie można lecieć jak się ma ochotę,mając dwójkę dzieci,które chodzą do szkoły.Mąż nie dostał urlopu,więc dupa
Dzisiaj symbolicznie palę świeczki w domu zamiast zniczy i myślami jestem blisko...
A co do objawów i przeczuć:
Znowu sikam jak głupia i mi wciąż zimno. Jak wstaję,za każdym razem z pozycji siedzącej - to czuję rwanie w dole brzucha kilka sekund,które potem mija. A tak jajniki wciąż meldują że są i od dzisiaj bolą sutki.
Temp z każdym dniem minimalnie spada. Jeszcze 5 dni i będę testować,albo @ przyjdzie. Czekam i nie będę wcześniej testować,bo to i tak nie ma sensu - co ma być to będzie,świat się nie skończy.
Pozdrawiam dziewczyny - Karmelek,wiem że dzisiaj jesteś smutna,ale dopóki @ nie przyjdzie,to jest nadziejailonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto i ja sie przyznam hehe wczoraj tez sobie strzelilam sikanca z testu o czulosci 25, nasikalam poczekalam z 3 min i poszlam, zapominajac o nim:P przypomniało mi sie dopiero dzis:D hehe jakis cien widziałam ale to pewnie reakcja chemiczna:)
Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW mieszkaniu dzwoni telefon.
Słuchawkę podnosi ojciec trzech dorastających córek i słyszy, jak ktoś ciepłym barytonem pyta:
- Czy to ty, żabko?
- Nie, tu właściciel stawu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 14:25
ilonek, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo trzymam kciuki Ania,może jednak coś jest na rzeczy?
Ilonek - no nie wiem co z tą owulką u Ciebie.Ale skoro jajniki czujesz,to może OVU tylko nie zaznaczył.Jak się ogólnie czujesz i kiedy teraz idziesz do lekarza?
Karmelek - przytulam i jestem serduchem i myślą dzisiaj z Tobą