start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej hej dziewczyny:)
Ja już wstałam bo jade z mężem do Zakopanego odwiedzić mamusie;) tak więc dzis zawitam do was pod wieczór 3majcie sie i miłego dzionka dla was:* mi dzis temp spadła z 36,9 na 36,8 ;/ nie dobrzePlumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, dzisiaj mój humor przeszedł wszelkie granice, wsatałam zobaczyłam temp i zaczęłam płakać, znów się nie udało, mam dość, od tego cyklu nie patrze na objawy, bo one tylko nakręcają mnie do tego że być może jestem w ciaży. Szyjka jest wysoko, co jest grane??? Przecież powinna być nisko.
-
nick nieaktualnygosia2020 ja sie tak nie schizuje;) już ta tempaka cały czas 36,8 raz 36,9 i już nie ogarniam jej do srody jakos wytrzymam choc jade do Zakopca a to zmiana klimatu i zawsze jak miałam dostac @ to mi wczesniej przychodzil
tak wiec jak ma byc to mi dzis klimat Zakopanego ją przyspieszy:) głoa do góry kochana nie ten cykl to następny:*poki nie masz @ to nie jest źle :* miłego dnia ja juz spadam sie ubierać w koncu:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien doberek moje kochane<3 Ja wlasnie wstalam ze swietnym humorkiem taka ladna pogoda za oknemn . A dzis wracam juz do domku : ) co by sie Piotrek samotny nie czul : P
Gosia tempka ci nie spadla za czerwona kreche nic straconego jeszcze @ nie ma wiec spokojenie czekaj i sie nie nakrecaj kochana bo pozniej wlasnie tak jest ze sie rozczarowujemy bo @ przyszlaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje!!!!
Dzwoniłam do mojego lekarza i dowiedziałam się że jeśli miałam temperaturę w pierwszej fazie cyklu 36,6 albo 36,7 itp , to ciaza jest możliwa także przy 36,8. Nie ma reguly, ze w ciazy zawsze sie ma temp powyzej 37.
Plumb80, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Kochane moje!!!!
Dzwoniłam do mojego lekarza i dowiedziałam się że jeśli miałam temperaturę w pierwszej fazie cyklu 36,6 albo 36,7 itp , to ciaza jest możliwa także przy 36,8. Nie ma reguly, ze w ciazy zawsze sie ma temp powyzej 37.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:hej dziewczyny, dzisiaj mój humor przeszedł wszelkie granice, wsatałam zobaczyłam temp i zaczęłam płakać, znów się nie udało, mam dość, od tego cyklu nie patrze na objawy, bo one tylko nakręcają mnie do tego że być może jestem w ciaży. Szyjka jest wysoko, co jest grane??? Przecież powinna być nisko.
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Kochane moje!!!!
Dzwoniłam do mojego lekarza i dowiedziałam się że jeśli miałam temperaturę w pierwszej fazie cyklu 36,6 albo 36,7 itp , to ciaza jest możliwa także przy 36,8. Nie ma reguly, ze w ciazy zawsze sie ma temp powyzej 37. -
malinka19 wrote:wiecie co dziewczyny ogladalam na TLC " in vitro starając się o dziecko" to az miałam lzy w oczach przykro mi się zrobilo jak te pary się tyle czasu starają , wlasnie jednym się udało po 3 insyminacjach nie udanych in vitro im pomoglo.. chce wam powiedzieć zebyscie się nie zalamywaly bo to nic nie da ja wiem ze wam ciężko i wogole ale takie dolowanie się nic wam nie da ..
Ja tez to ogladam. We wtorki o 22.30 leci kazdy nowy odcinekPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:hej hej dziewczyny:)
Ja już wstałam bo jade z mężem do Zakopanego odwiedzić mamusie;) tak więc dzis zawitam do was pod wieczór 3majcie sie i miłego dzionka dla was:* mi dzis temp spadła z 36,9 na 36,8 ;/ nie dobrze