X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=CFAywb-SOTw

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie rozkrecilysmy :P

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Mykam spac mone kochane duszyczki....Do jutra i kolorowych snów dla Was :-)
    Dobranoc Kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też zmykam,muszę trochę z Mężem pobyć ;)
    Papa do juterka :D

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Do juterka kochana buziaczki . Kolorowych snow : *

• iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Do juterka Anitka :) Kolorowych snow :*

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam, obejrzec film i spac Do jutra dziewczyny kolorowych :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczyny:)

Ja już wstałam bo jade z mężem do Zakopanego odwiedzić mamusie;) tak więc dzis zawitam do was pod wieczór :) 3majcie sie i miłego dzionka dla was:* mi dzis temp spadła z 36,9 na 36,8 ;/ nie dobrze :)

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, dzisiaj mój humor przeszedł wszelkie granice, wsatałam zobaczyłam temp i zaczęłam płakać, znów się nie udało, mam dość, od tego cyklu nie patrze na objawy, bo one tylko nakręcają mnie do tego że być może jestem w ciaży. Szyjka jest wysoko, co jest grane??? Przecież powinna być nisko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 ja sie tak nie schizuje;) już ta tempaka cały czas 36,8 raz 36,9 i już nie ogarniam jej do srody jakos wytrzymam choc jade do Zakopca a to zmiana klimatu i zawsze jak miałam dostac @ to mi wczesniej przychodzil
    tak wiec jak ma byc to mi dzis klimat Zakopanego ją przyspieszy:) głoa do góry kochana nie ten cykl to następny:*poki nie masz @ to nie jest źle :* miłego dnia ja juz spadam sie ubierać w koncu:P

• kada24 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej tempka moja znowu w górę a wy głowa do góry!!!

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu przykro mi.. Ale nic straconego, jeszzcze @ nie ma.. Trzymaj sie kochana <3

Kada u Ciebie sliczny wykres :) trzymam kciuki za was wszystkie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek moje kochane<3 Ja wlasnie wstalam ze swietnym humorkiem taka ladna pogoda za oknemn . A dzis wracam juz do domku : ) co by sie Piotrek samotny nie czul : P

Gosia tempka ci nie spadla za czerwona kreche nic straconego jeszcze @ nie ma wiec spokojenie czekaj i sie nie nakrecaj kochana bo pozniej wlasnie tak jest ze sie rozczarowujemy bo @ przyszla

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje!!!!
    Dzwoniłam do mojego lekarza i dowiedziałam się że jeśli miałam temperaturę w pierwszej fazie cyklu 36,6 albo 36,7 itp , to ciaza jest możliwa także przy 36,8. Nie ma reguly, ze w ciazy zawsze sie ma temp powyzej 37.

Plumb80, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Kochane moje!!!!
    Dzwoniłam do mojego lekarza i dowiedziałam się że jeśli miałam temperaturę w pierwszej fazie cyklu 36,6 albo 36,7 itp , to ciaza jest możliwa także przy 36,8. Nie ma reguly, ze w ciazy zawsze sie ma temp powyzej 37.
    dokladnie widzialm wykresy ciazowe z niska tempka . wiec bez paniki mi tu

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    hej dziewczyny, dzisiaj mój humor przeszedł wszelkie granice, wsatałam zobaczyłam temp i zaczęłam płakać, znów się nie udało, mam dość, od tego cyklu nie patrze na objawy, bo one tylko nakręcają mnie do tego że być może jestem w ciaży. Szyjka jest wysoko, co jest grane??? Przecież powinna być nisko.
    a bylas u lekarza ? bo szczerze to nie wiem czy ktores z was było czy nie bo kazda się zalamuje i wogole to tak brzmi jakby się koniec swiata zblizal sorry ale takie jest moje zdanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Kochane moje!!!!
    to fajnie chodzisz prywatnie do lekarza?

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    wiecie co dziewczyny ogladalam na TLC " in vitro starając się o dziecko" to az miałam lzy w oczach przykro mi się zrobilo jak te pary się tyle czasu starają , wlasnie jednym się udało po 3 insyminacjach nie udanych in vitro im pomoglo.. chce wam powiedzieć zebyscie się nie zalamywaly bo to nic nie da ja wiem ze wam ciężko i wogole ale takie dolowanie się nic wam nie da ..

Ja tez to ogladam. We wtorki o 22.30 leci kazdy nowy odcinek :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    hej hej dziewczyny:)

Ja już wstałam bo jade z mężem do Zakopanego odwiedzić mamusie;) tak więc dzis zawitam do was pod wieczór :) 3majcie sie i miłego dzionka dla was:* mi dzis temp spadła z 36,9 na 36,8 ;/ nie dobrze :)
    Miłej wizyty w domku rodzinnym - Zakopane <3

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) I co tam u Was? Kurde ale musze Was znowu nadrabiac:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ