start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a bylas u lekarza ? bo szczerze to nie wiem czy ktores z was było czy nie bo kazda się zalamuje i wogole to tak brzmi jakby się koniec swiata zblizal sorry ale takie jest moje zdanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Kochane moje!!!!
Dzwoniłam do mojego lekarza i dowiedziałam się że jeśli miałam temperaturę w pierwszej fazie cyklu 36,6 albo 36,7 itp , to ciaza jest możliwa także przy 36,8. Nie ma reguly, ze w ciazy zawsze sie ma temp powyzej 37.
No widzisz,także nie poddajemy się i walczymy do końca !!! Ciąża to nie tylko ponad 37 -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:dokladnie swiat nie kaczy sie na jednym cyklu : )
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a bylas u lekarza ? bo szczerze to nie wiem czy ktores z was było czy nie bo kazda się zalamuje i wogole to tak brzmi jakby się koniec swiata zblizal sorry ale takie jest moje zdanie
Kochana,na lekarza jest za wcześnie,żeby iść i stwierdzić ciążę. Lekarz może ją stwierdzić i zobaczyć dopiero od około 6 tygodnia - tak pewnie. Wcześniej nie wykryje,więc nie ma sensu biegać Dlatego też dopiero po pozytywnym teście umawia się na wizytę -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Kochana,na lekarza jest za wcześnie,żeby iść i stwierdzić ciążę. Lekarz może ją stwierdzić i zobaczyć dopiero od około 6 tygodnia - tak pewnie. Wcześniej nie wykryje,więc nie ma sensu biegać Dlatego też dopiero po pozytywnym teście umawia się na wizytę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:sorrki kurde ze tak napisze ale wkurza mnie takie dolowanie się ja wiem ze wam smutno ale jak czytam oo nie udało się itp. to co z tego ja np.bym chciała okres dostać żeby zacząć testy owu i zobaczyć czy u mnie jest owulacja czy nie bo w moim miescie nie ma co liczyc na ginekologa wszyscy maja takie opinie ze szkoda gadac ... a wy jesteście wszystkie starsze ode mnie a zamias się nie dolowac to wziasc się w garść i nie myslec ze się nie uda .. mam te 19 lat ale więcej wiem o zyciu niż moje rowiesniczki
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no kochana ja nie nazekam i sie nie nakrecam bo cykl mam i tak do d... a chce zaczac nowy cykl na zdrowo . Wiec ja sie nie nakrecam bo czekam na @ ! Biore tabletki na wywolanie @ wiec na nia czekam . Ja sobie powiedzialam ze na mniie przyjdzie czas bez sensu sobie wkrecac a pozniej sie rozczarowac bo @ przyszla !!!!
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:mnie jeszcze nie daje spokoju te zrosty po cc ponoc tez ciężko zajść przez nie no ale usg miałam robione i niby wszystko okej a żeby zobaczyć glebiej to lekarz mi o laparoskopi mowil ale to tez jest operacja bardziej taki zabieg
Malinka co Ty z tymi zrostami? -
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:gosia2020 ja sie tak nie schizuje;) już ta tempaka cały czas 36,8 raz 36,9 i już nie ogarniam jej do srody jakos wytrzymam choc jade do Zakopca a to zmiana klimatu i zawsze jak miałam dostac @ to mi wczesniej przychodzil
tak wiec jak ma byc to mi dzis klimat Zakopanego ją przyspieszy:) głoa do góry kochana nie ten cykl to następny:*poki nie masz @ to nie jest źle :* miłego dnia ja juz spadam sie ubierać w koncu:PPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:mnie jeszcze nie daje spokoju te zrosty po cc ponoc tez ciężko zajść przez nie no ale usg miałam robione i niby wszystko okej a żeby zobaczyć glebiej to lekarz mi o laparoskopi mowil ale to tez jest operacja bardziej taki zabieg
Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nie jest trodno bo kolezanka miala cc i niecaly rok minol i zawszla w ciaze . na kazda przyjdzie czas tylko my staramy sie troszke dluzej weic jest czym sie stresowac czy sie udalo czy nie bo co innego starac sie cykl czy dwa . Ale jak bys sie starala prawie rok sama bys wiedziala co to zanaczy