X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a bylas u lekarza ? bo szczerze to nie wiem czy ktores z was było czy nie bo kazda się zalamuje i wogole to tak brzmi jakby się koniec swiata zblizal sorry ale takie jest moje zdanie
    Kochana, powiem tak TY masz inne podejscie niz my bezdzietne, TY masz juz jedno szczescie w domu do kochania, a wiec nie dziw nie ze nie raz nam bezdzietnym puszczaja nerwy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 10:54

mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Napisalam Ci wiadomosc na priv :)
    zaraz lukne

• karmelek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    mnie jeszcze nie daje spokoju te zrosty po cc ponoc tez ciężko zajść przez nie no ale usg miałam robione i niby wszystko okej a żeby zobaczyć glebiej to lekarz mi o laparoskopi mowil ale to tez jest operacja bardziej taki zabieg
    a mialas juz cc? powiem Ci ze jak dla mnienie bylo problemu i w pierwszym cylku zaskoczylo, choc niestety ciaze stracilam :(
    tylko jazaszlam w druga ciaze po 5 latach..
    a teraz zaczelam juz 6 cykl staran..

po imprezie wczorajszej super:-) :-) synek szczesliwy i zadowolony z prezentow, teraz szaleje z babcia i wujko-dziadkim:-)

a my jescze w karciochy gralismy do poznej nocy:-) zabawa rewelacyjna:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Kochana, powiem tak TY masz inne podejscie niz by bezdzietne, TY masz juz jedno szczescie w domu do kochania, a wiec nie dziw nie ze nie raz nam bezdzietnym puszczaja nerwy ;)
    wiem wiem ja rozumie bo mi już czasami tez puszczają ale z lekarzami hehe mowie wam za nim pojdziecie do jakiegoś przeczytajcie na necie opinie chociaż to i tak nic nie da bo ja bylam u jednego niby okej laski go chwalily a co się okazalo to stwierdził zespol bolowy miednicy malej nawet nei powiedział mi co to i wogole ani konkretnego wywiadu nie przeprowadzil ze mna .. a jak się chciałam cos dowiedzieć to mnie zbyl tylko powiedział ze jest okej i z usg tez

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    a mialas juz cc? powiem Ci ze jak dla mnienie bylo problemu i w pierwszym cylku zaskoczylo, choc niestety ciaze stracilam :(
    tylko jazaszlam w druga ciaze po 5 latach..
    a teraz zaczelam juz 6 cykl staran..

po imprezie wczorajszej super:-) :-) synek szczesliwy i zadowolony z prezentow, teraz szaleje z babcia i wujko-dziadkim:-)

a my jescze w karciochy gralismy do poznej nocy:-) zabawa rewelacyjna:-)
    miałam 2lata temu az wsytd się przyznać ale miałam w wieku 17lat troszkę szybko zaczelam te zycie bo w wieku 16lat zaszłam ale jestem szczesliwa ze mam tak wspaniala corcie

• mungo Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł baby :):):)

ale Wy się rozpisujecie :D dobrze dobrze :D

a ja właśnie gotuję kompocik truskawkowy i krem z brokuł i zaraz pomykam na zakupasy, żeby w tygodniu czasu nie marnować, potem nad jeziorko z psem na spacerek, a wieczorkiem popracować jeszcze muszę, także dziś zabiegany dzień i nie będę za często do Was zaglądać :D
    ale miło, że o mnie pamiętacie (Klauducha dzięki):*
    a Margotka co?? zaszła i trochę Jej się o nas zapomina :P co za babsztyl :P a miała zarażać :D

3majcie się cieplutko KObitki moje :):):)

Plumb80, myszkaazi, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    miałam 2lata temu az wsytd się przyznać ale miałam w wieku 17lat troszkę szybko zaczelam te zycie bo w wieku 16lat zaszłam ale jestem szczesliwa ze mam tak wspaniala corcie

NIE ROZUMIE!! Jaki wstyd? Najwaziejsze jest to, ze potrafisz zapewnic swojej coreczce wszystko to co potrzebuje. Bardzo szybko musialas dorosnac i stac sie odpowiedzialna. Czasem matki 17 letnie potrafia o wiele lepiej wychowac dziecko niz te ok 30. Ile sie teraz slysze o biciu dzieci, zabojstwach i z reguly nie sa to matki przed 20stka...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    heloł baby :):):)

ale Wy się rozpisujecie :D dobrze dobrze :D

a ja właśnie gotuję kompocik truskawkowy i krem z brokuł i zaraz pomykam na zakupasy, żeby w tygodniu czasu nie marnować, potem nad jeziorko z psem na spacerek, a wieczorkiem popracować jeszcze muszę, także dziś zabiegany dzień i nie będę za często do Was zaglądać :D
    ale miło, że o mnie pamiętacie (Klauducha dzięki):*
    a Margotka co?? zaszła i trochę Jej się o nas zapomina :P co za babsztyl :P a miała zarażać :D

3majcie się cieplutko KObitki moje :):):)

To miłego dnia Kochana :)
    I masz rację - Margotka lajtowo ostatnio tu bywa. Ale miejmy nadzieję,że zajęta jest urządzaniem pokoju i wyprawki dla dzidzi i stąd Jej nieobecność ;)
    Margotka - pozdrawiamy !!! Szczypią już Cię uszy ?! :D

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    NIE ROZUMIE!! Jaki wstyd? Najwaziejsze jest to, ze potrafisz zapewnic swojej coreczce wszystko to co potrzebuje. Bardzo szybko musialas dorosnac i stac sie odpowiedzialna. Czasem matki 17 letnie potrafia o wiele lepiej wychowac dziecko niz te ok 30. Ile sie teraz slysze o biciu dzieci, zabojstwach i z reguly nie sa to matki przed 20stka...
    wiesz co masz racje bo teraz w tv dużo mowia o matkach az mnie krew zalewa no i musiałam dorosnąć trochę było mi ciężko ale dalam rade moje nie które koleżanki to sobie zrobily po 2 dzieci i na imprezy jezda , a ja na ani jednej nie bylam bo mnie to nie kreci .. i nie rozumie tych matek młodych po co im było dziecko jak teraz co sobote to impreza

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no wlasnie w grudniu minie rok jak się staram ale w moim miescie ciężko o dobrego lekarza wiec będę musiala poszukać jakiegoś w opolu albo olesnie
    poszukaj dobrego lekarza ja tez myslalam ze ten jest zly ale uratowal mojej kolezanki ciaze i jej siotrze wykryl ciaze pozamaciczna wiec nie jest zly chodze prywatnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    poszukaj dobrego lekarza ja tez myslalam ze ten jest zly ale uratowal mojej kolezanki ciaze i jej siotrze wykryl ciaze pozamaciczna wiec nie jest zly chodze prywatnie
    no tu jest baba prywatnie przyjmuje ponoc dobra ale do baby to nie za bardzo chce isc

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no tu jest baba prywatnie przyjmuje ponoc dobra ale do baby to nie za bardzo chce isc
    w polsce chodzilam do baby nie sa zle . Wiem ze facet jest delikatniejszy ale skoro jest dobra to bym nie narzekala tylko poszla do niej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 11:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    w polsce chodzilam do baby nie sa zle . Wiem ze facet jest delikatniejszy ale skoro jest dobra to bym nie nazekala tylko poszla do niej
    hehe i chyba tak zrobie ;) ale do ginia to po @ badania i cytologie zrobic

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u mnie dzisiaj zimno - odczuwalna temp to -3 stopnie brrrrrrr

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ale u mnie dzisiaj zimno - odczuwalna temp to -3 stopnie brrrrrrr
    u nas tez niby slonko swieci ale jak wyszlam zapalic to zmarzlam

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lece sie kochane ogarnac bo bedzie niedlugo Piotrek po mnie .
    Milego dnia wam kochane zycze buziaki :*

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeej :-)U mnie szarówka deszczyk rosi a ja popijam.kawusie a rosołek sie pyrkoli :-)Temp.dzis mi poszla w gore moze owulka bedzie wyznaczona

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ilonek :)
    Rosołek mniam mniam :)
    No może rzeczywiście zaznaczy owulkę u Ciebie,buźka !!!

ilonek lubi tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Cześć Ilonek :)
    Rosołek mniam mniam :)
    No może rzeczywiście zaznaczy owulkę u Ciebie,buźka !!!

A Ty co.masz dzis na obiadek ?:-)....
    Margolcia cos sie nie odzywa :-(

iza30 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jeszcze raz jeszcze od wczoraj mnie macica pobolewa nie wiecie co to na dodatek po lewej stronie.. ??

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ