start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a bylas u lekarza ? bo szczerze to nie wiem czy ktores z was było czy nie bo kazda się zalamuje i wogole to tak brzmi jakby się koniec swiata zblizal sorry ale takie jest moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 10:54
mungo, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:mnie jeszcze nie daje spokoju te zrosty po cc ponoc tez ciężko zajść przez nie no ale usg miałam robione i niby wszystko okej a żeby zobaczyć glebiej to lekarz mi o laparoskopi mowil ale to tez jest operacja bardziej taki zabieg
tylko jazaszlam w druga ciaze po 5 latach..
a teraz zaczelam juz 6 cykl staran..
po imprezie wczorajszej super:-) synek szczesliwy i zadowolony z prezentow, teraz szaleje z babcia i wujko-dziadkim:-)
a my jescze w karciochy gralismy do poznej nocy:-) zabawa rewelacyjna:-) -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Kochana, powiem tak TY masz inne podejscie niz by bezdzietne, TY masz juz jedno szczescie w domu do kochania, a wiec nie dziw nie ze nie raz nam bezdzietnym puszczaja nerwy
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:a mialas juz cc? powiem Ci ze jak dla mnienie bylo problemu i w pierwszym cylku zaskoczylo, choc niestety ciaze stracilam
tylko jazaszlam w druga ciaze po 5 latach..
a teraz zaczelam juz 6 cykl staran..
po imprezie wczorajszej super:-) synek szczesliwy i zadowolony z prezentow, teraz szaleje z babcia i wujko-dziadkim:-)
a my jescze w karciochy gralismy do poznej nocy:-) zabawa rewelacyjna:-) -
heloł baby
ale Wy się rozpisujecie dobrze dobrze
a ja właśnie gotuję kompocik truskawkowy i krem z brokuł i zaraz pomykam na zakupasy, żeby w tygodniu czasu nie marnować, potem nad jeziorko z psem na spacerek, a wieczorkiem popracować jeszcze muszę, także dziś zabiegany dzień i nie będę za często do Was zaglądać
ale miło, że o mnie pamiętacie (Klauducha dzięki):*
a Margotka co?? zaszła i trochę Jej się o nas zapomina co za babsztyl a miała zarażać
3majcie się cieplutko KObitki mojePlumb80, myszkaazi, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
malinka19 wrote:miałam 2lata temu az wsytd się przyznać ale miałam w wieku 17lat troszkę szybko zaczelam te zycie bo w wieku 16lat zaszłam ale jestem szczesliwa ze mam tak wspaniala corcie
NIE ROZUMIE!! Jaki wstyd? Najwaziejsze jest to, ze potrafisz zapewnic swojej coreczce wszystko to co potrzebuje. Bardzo szybko musialas dorosnac i stac sie odpowiedzialna. Czasem matki 17 letnie potrafia o wiele lepiej wychowac dziecko niz te ok 30. Ile sie teraz slysze o biciu dzieci, zabojstwach i z reguly nie sa to matki przed 20stka... -
nick nieaktualnymungo wrote:heloł baby
ale Wy się rozpisujecie dobrze dobrze
a ja właśnie gotuję kompocik truskawkowy i krem z brokuł i zaraz pomykam na zakupasy, żeby w tygodniu czasu nie marnować, potem nad jeziorko z psem na spacerek, a wieczorkiem popracować jeszcze muszę, także dziś zabiegany dzień i nie będę za często do Was zaglądać
ale miło, że o mnie pamiętacie (Klauducha dzięki):*
a Margotka co?? zaszła i trochę Jej się o nas zapomina co za babsztyl a miała zarażać
3majcie się cieplutko KObitki moje
To miłego dnia Kochana
I masz rację - Margotka lajtowo ostatnio tu bywa. Ale miejmy nadzieję,że zajęta jest urządzaniem pokoju i wyprawki dla dzidzi i stąd Jej nieobecność
Margotka - pozdrawiamy !!! Szczypią już Cię uszy ?!iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:NIE ROZUMIE!! Jaki wstyd? Najwaziejsze jest to, ze potrafisz zapewnic swojej coreczce wszystko to co potrzebuje. Bardzo szybko musialas dorosnac i stac sie odpowiedzialna. Czasem matki 17 letnie potrafia o wiele lepiej wychowac dziecko niz te ok 30. Ile sie teraz slysze o biciu dzieci, zabojstwach i z reguly nie sa to matki przed 20stka...
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no wlasnie w grudniu minie rok jak się staram ale w moim miescie ciężko o dobrego lekarza wiec będę musiala poszukać jakiegoś w opolu albo olesnie
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:poszukaj dobrego lekarza ja tez myslalam ze ten jest zly ale uratowal mojej kolezanki ciaze i jej siotrze wykryl ciaze pozamaciczna wiec nie jest zly chodze prywatnie
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:no tu jest baba prywatnie przyjmuje ponoc dobra ale do baby to nie za bardzo chce isc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny