start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mi tez sie chce sie spac okropnie, druga kawa nic nie dala
maz pojechal z moim bratem i bratowa do Lodzi do sklepu po nowy telewizor dla nich i ja bym sie niestety juz nie zmiescila:/
ale za to z synkiem powtorzylismy angielski, pobawilismy sie robotami i zaraz bedzie gral troche:-)
ja chyaba do ksiazki przysiade, boje sie tylko ze zaraz zasne:-)
na szczescie nawet jesli mi sie oko przymyka to moj synek jest na tyle grzeczny i duzy ze spokojnie chwile sie sam bawi:-)
malinka bardzo fajnie ze mino tak mlodego wieku tak swietnie odnalazlas sie w roli mamy:-) najwazniejsze jest przeciez to co ma sie w glowie, a nie na metryce:-)
my jak zdecydowalismy sie na pierwsze dziecko to tez bylam dosc mloda;)iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
ja kawkę wypiłam i ciacho zjadłam właśnie
ponury dzień do południa jeszcze słonko świeciło a teraz pada maż poszedł spać po obiadku i chyba do niego dołączę
u mnie tempka ciągle na poziomie 37, pierwszy raz mam taki wykres
żadnych objawów ciążowych nie mam bolą mnie tylko piersi ale tylko z boku przy dotykaniu i trochę lewy jajnik pobolewa ni i dwa syfy na czole wyskoczyły
czekam spokojnie do środy jak tempka nie spadnie testujęPlumb80 lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:hej dziewczęta
ja kawkę wypiłam i ciacho zjadłam właśnie
ponury dzień do południa jeszcze słonko świeciło a teraz pada maż poszedł spać po obiadku i chyba do niego dołączę
u mnie tempka ciągle na poziomie 37, pierwszy raz mam taki wykres
żadnych objawów ciążowych nie mam bolą mnie tylko piersi ale tylko z boku przy dotykaniu i trochę lewy jajnik pobolewa ni i dwa syfy na czole wyskoczyły
czekam spokojnie do środy jak tempka nie spadnie testuję -
nick nieaktualnykarmelek wrote:mi tez sie chce sie spac okropnie, druga kawa nic nie dala
maz pojechal z moim bratem i bratowa do Lodzi do sklepu po nowy telewizor dla nich i ja bym sie niestety juz nie zmiescila:/
ale za to z synkiem powtorzylismy angielski, pobawilismy sie robotami i zaraz bedzie gral troche:-)
ja chyaba do ksiazki przysiade, boje sie tylko ze zaraz zasne:-)
na szczescie nawet jesli mi sie oko przymyka to moj synek jest na tyle grzeczny i duzy ze spokojnie chwile sie sam bawi:-)
malinka bardzo fajnie ze mino tak mlodego wieku tak swietnie odnalazlas sie w roli mamy:-) najwazniejsze jest przeciez to co ma sie w glowie, a nie na metryce:-)
my jak zdecydowalismy sie na pierwsze dziecko to tez bylam dosc mloda;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:hehe ja tez zaraz wlacze z męzem jakiś horror i poleżymy sobie wiec jak cos może wieczore zajrze miłego wieczoru
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Ja chyba jutro jadę na bete
A miałam pytac co to za grudki masz w sluzie? grudki to wystepuja przy stanie zapalnym;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 18:45
Ewelina23 lubi tę wiadomość