start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:Napewno nie 10dpo sikańca!!!! Tylko jakbyś czytała dobrze chce na bete iść!!! Z krwi!!!
ja myślę że na bete w 10dpo też za wcześnie . Czemu jestes taka niecierpliwa lepiej poczekać bliżej terminu @
jeśli jestes w ciąży to ona ci nie ucieknie a jak zrobisz za wcześnie test który i tak pokaze negatyw to tylko niepotrzebnie się zdenerwujeszmungo, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:a sikaniec byl w sobote bo sprawdzlaam pepino!!
mycha28 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:termin @ na nd albo sobote wole wczesniej bo musze isc zaraz do lekarza zeby stwierdzil i przepisal jakies leki aby nie bylo pozamacicznej wtedy zostane juz bez zadnego jajowodu!!!
myślę że niepotrzebnie się tak stresujesz to nie dobrze dla fasolki jeśli jest no i tak twierdzę że na jutrzejsze testowanie jest za wcześnie no ale zrobisz jak chcesz -
myszkaazi wrote:W notatkach na wykresie masz na wtorek (o ile się nie pomyliłam z datą), że zrobisz sikańca i z krwi. No a co miał Ci wykryć test, nawet najczulszy już w sobotę to ja nie wiem. To nakręcanie się, nie pomoże Ci być w ciąży, a wręcz przeciwnie. Każda z nas chciałaby być w ciąży, ale co to da, że zrobimy 1000 testów w momencie kiedy i tak nie wyjdą. To tak jakbym ja z 4 dni temu zrobiła sikańca po południu, czułość 25... Przecież wynik jest oczywisty!
popieram!!!
zrobisz za wcześnie testy wyjda negatywne i bedziesz sie jeszcze bardziej denerwować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:ja myślę że na bete w 10dpo też za wcześnie . Czemu jestes taka niecierpliwa lepiej poczekać bliżej terminu @
jeśli jestes w ciąży to ona ci nie ucieknie a jak zrobisz za wcześnie test który i tak pokaze negatyw to tylko niepotrzebnie się zdenerwujesz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:a Ty byś sie nie wkurzyla, jakby z Ciebie ktos debila ktory nie potrafi czytac robił?