X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1814389kskas6mzrk.gif

Dziewczyny spokojnie,tylko spokój może nas uratować ;)

iza30, myszkaazi, Ewelina23, mungo, Karolcia26, nezumi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    1814389kskas6mzrk.gif

Dziewczyny spokojnie,tylko spokój może nas uratować ;)
    no nie których ten spokoj nie uratuje

Plumb80 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Izus swietny film polecilas...znasz jeszcze cos dobrego :-)
    jasne ze znam ja to jestem maniak filmowy zaraz ci podam tytuly

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no wkurzylabym się ale nie kiedy trzeba cos nie miłego powiedzieć żeby ktoś się wkoncu w garść wzial bo mnie lekko taka panika tez denerwuje ja jestem mloda a widzisz tez zajść nie mogę i nie robie z tego hallo bo jeszcze cale zycie przede mna
    cofinij sie z 2 str. to zobaczysz ze najpierw grzecznie zwrocilam uwage, a ona skacze bez powodu jakbym sobie to wymyslila co w notatkach ma...ja na tym watku nikogo na sile nie trzymam...

jak dla mnie moze nawet z 50 testow nawet dzis zrobic , ale nie chce pozniej wchodzac tu widziec jeczenia i lametu bo negatywny .... bo nie takie zalozenie tego watku było! oo i KROPKA!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 20:05

Plumb80, ilonek, mycha28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    cofinij sie z 2 str. to zobaczysz ze najpierw grzecznie zwrocilam uwage, a ona skacze bez powodu jakbym sobie to wymyslila co w notatkach ma...ja na tym watku nikogo na sile nie trzymam...
    noo wlasnei czytałam to a wiesz co mnie wkurza ze wszystkie objawy jakie ktoś ma to już ciaza czasem się zastanawiam czy to nie od wkręcania sobie

Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    ja wiem ze wyjda negatywne....
    To po co je robić? Kada to panikowanie i wyrzucanie kasy w błoto! W niczym Ci to nie pomoże! Jak jesteś w ciąży, to jesteś i w końcu to się okaże...

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

jak dla mnie moze nawet z 50 testow nawet dzis zrobic , ale nie chce pozniej wchodzac tu widziec jeczenia i lametu bo negatywny .... bo nie takie zalozenie tego watku było! oo i KROPKA!
    no ale co poradzisz z takim nastawienie to watpie żeby się zaszlo w ciaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania,masz rację,w notatkach jest ujęta data testowania.
    Ja w ogóle dziwię się, jak ktoś codziennie wrzuca po kilka objawów ciążowych i tylko czeka na poparcie.
    Ja jak i inne dziewczyny - wszystkie pragniemy jak cholera,żeby się nam udało.
    Ale takie nakręcanie się i upatrywanie w każdym szczególiku ciąży niczego pozytywnego nie wnosi,bardziej frustruje :/

Kada - życzę Ci tej ciąży z całego serca,ale wyluzuj kobieto,bo nie wytrzymasz tego nerwowo za jakiś czas ;) A zarzucanie nas każdego dnia ciągłymi inf o kolejnym objawie nie da nic,nie spowoduje,ze ciąża się utwierdzi. Możesz być zła,że to piszę,ale nie można każdego dnia żyć tylko tym,czy się zaszło czy nie,to nie wyścig.

myszkaazi, malinka19, iza30, mycha28, Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    noo wlasnei czytałam to a wiesz co mnie wkurza ze wszystkie objawy jakie ktoś ma to już ciaza czasem się zastanawiam czy to nie od wkręcania sobie
    Większość jest od wkręcania sobie niewiadomo czego :) Moja mama dzisiaj mnie pyta: "Nie wymiotowałaś dzisiaj?" Ja do niej "Nie, już mi przeszło, widocznie wirus jakiś" Mama: "No już myślałam, że sobie wkręcasz ciążę i tak się tym przejęłaś, że nawet rzygasz na zawołanie" :D :D :D :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ja Ci powiem kochana, widzac po sobie, widzac po innych dzieczynach z forum ktore juz maja zielone kropeczki ze u nich najlepszym objawem było ich brak, i gdyby nie test to by nawet nie wiedziały ze sie udało...:)

Plumb80, iza30, malinka19, mycha28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    Święta racja.

iza30, malinka19 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja po cichaczu licze na ciaze u mychy naszej bo ona zadnych objawow nie ma hihih:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ania,masz rację,w notatkach jest ujęta data testowania.
    Ja w ogóle dziwię się, jak ktoś codziennie wrzuca po kilka objawów ciążowych i tylko czeka na poparcie.
    Ja jak i inne dziewczyny - wszystkie pragniemy jak cholera,żeby się nam udało.
    Ale takie nakręcanie się i upatrywanie w każdym szczególiku ciąży niczego pozytywnego nie wnosi,bardziej frustruje :/

Kada - życzę Ci tej ciąży z całego serca,ale wyluzuj kobieto,bo nie wytrzymasz tego nerwowo za jakiś czas ;) A zarzucanie nas każdego dnia ciągłymi inf o kolejnym objawie nie da nic,nie spowoduje,ze ciąża się utwierdzi. Możesz być zła,że to piszę,ale nie można każdego dnia żyć tylko tym,czy się zaszło czy nie,to nie wyścig.
    a mnie już czasami glowa boli od tych objawow heh może ja zaczne wam marudzić i opisze wam moje objawy :) zart oczywiście jak mam jakies objawy czy cos nie tak jest to szukam na necie i to mnie uspokaja i wrzucam do glowki acha to może być od tego a to jest normalne wiec ciaze wykluczam ( nie to zebym nie chciała być ale nie chce się nakrecac i zaprzatac sobie glowy)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    ja Ci powiem kochana, widzac po sobie, widzac po innych dzieczynach z forum ktore juz maja zielone kropeczki ze u nich najlepszym objawem było ich brak, i gdyby nie test to by nawet nie wiedziały ze sie udało...:)
    Miałam podobnie. Jak zaczynałam starania, to wszystkie objawy książkowe,a jak zaszłam to tylko mnie cycki bolały i biały śluz miałam, ale też nie w ilościach jakiś dziwnych. Poza tym czułam się jak na @, więc dla mnie każdy objawy jest raczej objawem @. A już w mit żyłek na piersiach to nie wierzę, ja je mam codziennie wieczorem, jak mi ciepło :D

Plumb80, Karolcia26 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Większość jest od wkręcania sobie niewiadomo czego :) Moja mama dzisiaj mnie pyta: "Nie wymiotowałaś dzisiaj?" Ja do niej "Nie, już mi przeszło, widocznie wirus jakiś" Mama: "No już myślałam, że sobie wkręcasz ciążę i tak się tym przejęłaś, że nawet rzygasz na zawołanie" :D :D :D :D
    hehehe dobrze ci mama powiedziała hehe zas jak moja mama do mnie powiedziała bo ostatnio jak bylam u niej cos mnie mdliło a ona oo może w ciąży jesteś a ja do niej ta jasne od razu bliźniaki będą ;p

myszkaazi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dokładnie,bo jak można mieć pierdylion objawów na samym początku ciąży?! To nierealne :/ One pojawiają się dopiero z czasem a nie tydzień po próbach.

Ja tam czekam grzecznie i nie schizuję,co będzie to będzie :D

iza30, mycha28 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde ale tu napieta atmosfera...

Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Miałam podobnie. Jak zaczynałam starania, to wszystkie objawy książkowe,a jak zaszłam to tylko mnie cycki bolały i biały śluz miałam, ale też nie w ilościach jakiś dziwnych. Poza tym czułam się jak na @, więc dla mnie każdy objawy jest raczej objawem @. A już w mit żyłek na piersiach to nie wierzę, ja je mam codziennie wieczorem, jak mi ciepło :D
    hehe ja wam powiem ze ja w pierwszej ciąży nie miałam objawow a mdliło mnie pod koniec 2miesiaca w listopadzie zaszłam i czekałam do @ w grudniu nie dostałam nawet testu nie robiłam bo było wiadomo dlaczego nie mam

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np. opisuję wszystko, bo lubię potem wracać do moich wykresów i wiedzieć, co się dokładnie ze mną działo. Traktuję to na zasadzie pamiętnika :) OVF olałam, nawet abonamentu nie wykupiłam jak się skończył :D Mało tego, bywa że nie wiem, który mam dpo i muszę otwierać wykres i sprawdzać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 20:18

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dokładnie,bo jak można mieć pierdylion objawów na samym początku ciąży?! To nierealne :/ One pojawiają się dopiero z czasem a nie tydzień po próbach.

Ja tam czekam grzecznie i nie schizuję,co będzie to będzie :D
    no nie możliwe jest na początku kazda kobieta ma inaczej

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ