start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:Ja najlepiej obgadac!!
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No nie chce chwalic ale wczoraj na wieczor i dzis juz nie odczuwam tych mdlosci Nareszcie moge jesc!! Co prawda mam chwile, ze zrobi mi sie na moment niedobrze ale nie sa juz tak nasilone jak wczesniej
Pogłaszcz brzusio ode mnie -
nick nieaktualny
-
Kochana Ty poprostu za bardzo sie nakrecasz. Ja rozumie,ze sie boisz bo ja tez mam ten strach ale jak tak bardzo pragniesz dziecka to nie funduj mu od poczatku takich stresow. Daj sie maluszkowi spokojnie zagniezdzic. Pojdziesz jutro na bete i jak wyjdzie pozytywna na co mam nadzieje to bedzie to maly przyrost i bedziesz sie zamartwiala czy oby wszystko napewno jest w porzadku. Poczekaj moze jeszcze te 3-4 dni
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:anitko może być tak ze w jednym miesiącu tempka rosnie przed okresem a w drugim nie ? bo kurde od srody jakos czuje zmeczenie podwyzszona mam tempke jakbym nie wiem co robila bo w tamtym miesiącu nie przypominam sobie zebym miała taka tempke przed @ i takie zmeczenie
Ja we wcześniejszym cyklu miałam wysoką,a potem @ przyszła. To zależy od naszego cyklu i ogólnie od tego co się dzieje z nami w danym miesiącu.
Może być przed @,ale równie dobrze może być wskaźnikiem ciąży - pozostaje cierpliwie czekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Może być Słońce,od tego nie ma reguły.
Ja we wcześniejszym cyklu miałam wysoką,a potem @ przyszła. To zależy od naszego cyklu i ogólnie od tego co się dzieje z nami w danym miesiącu.
Może być przed @,ale równie dobrze może być wskaźnikiem ciąży - pozostaje cierpliwie czekaćPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:to dobrze wiem wlasnie roznie bywa czekam cierpliwie hehe 3 4 dni bo na pewno jak nie 6tego dostane to 7 albo 8
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:hehe aleee bolących piersi nie mam wiec nie ciaza hahaha )
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny