X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Malinka ja też 06.11. - biegniemy razem !!! Kto z nami? Bo się pogubiłam już,tyle nas tutaj :p
    Ja z racji dzisiejszych bólów piersi nie dostanę @, ale powinna przyjść we wtorek, gdyż ovf ją po ovu przesunęło. Jeśli jednak moje cycki mnie oszukają to zacznę z Wami ;) Ewentualnie 5.11 :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Ej, dobre to! Mnie dzisiaj zaczęły nawalać na maksa, czyli ciąża na 100% :) Nawet nie mogę się na brzuchu położyć czy dotknąć, więc coś jest na rzeczy ;) ;) ;) ;) ;)

To jak na brzuchu lezec nie mozesz to pewnie nie piersi tylko dziecko juz tak uciska :P Nie kopie juz? Bo ja tak mialam w 6 mc ciazy ale wiesz wszystko mozliwe;p Moze masz wczesniejsze objawy :)

myszkaazi lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Ptaki to się naszym mężczyznom przydadzą, więc zostaw je w spokoju ;)
    No właśnie,ptoki są ostatnio uwielbiane ;)

myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Heee no moj ma abstynencje jak narazie :) Smieje sie z niego, ze mu jaja rozerwie :P
    a mój chyba w ciąży hehe bo jakiś taki nie w chumorze i o byle co się czepia

Plumb80, myszkaazi lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    dobra laseczki ja mykam kawke sobie zrobić i się wykapac ;) miłego wieczorku i milej nocki bo chyba jutro rano zajrze do was albo popołudniu bo musze zaplacic za testy owu żeby mi wczas przyszly
    Kolorowych snow milej nocki :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • Klaudiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    haha ale wiesz co ja dzień albo dwa dni później dostane bo mam nie regularny cykl

Jak bedziesz szybko biegla to szybciej dostaniesz :P

myszkaazi, malinka19, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hahahaha ;p no i do tego wymiotuje na odleglosc wiec co jest grane ? :D
    Wczoraj wymiotowałam, więc wczoraj już byłam w ciąży no niesamowite, jaka ja niedomyślna :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Jak bedziesz szybko biegla to szybciej dostaniesz :P
    hehe no ale cos mnie wczoraj bolał brzuch jak na @ wiec czekam już wole żeby przyszla ale dopiero 24dc mam wiec jeszcze troszkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Kolorowych snow milej nocki :)
    he he chyba jeszcze trochę zostane bo cos się rozpisalysmy

iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    To jak na brzuchu lezec nie mozesz to pewnie nie piersi tylko dziecko juz tak uciska :P Nie kopie juz? Bo ja tak mialam w 6 mc ciazy ale wiesz wszystko mozliwe;p Moze masz wczesniejsze objawy :)
    A widzisz! To ja ruchy dzisiaj czułam, a myślałam, że gazy mam :D I tak mnie czasem żebra zabolą, myślałam, ze od wczorajszych rzygów, a to od kopów :D Pryszcze mam, zbrzydłam, wiec na 100% dziewczynka :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wczoraj wymiotowałam, więc wczoraj już byłam w ciąży no niesamowite, jaka ja niedomyślna :D
    myszka ja to już chyba rodze oo kuzwa kto odbierze porod ? ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    A widzisz! To ja ruchy dzisiaj czułam, a myślałam, że gazy mam :D I tak mnie czasem żebra zabolą, myślałam, ze od wczorajszych rzygów, a to od kopów :D Pryszcze mam, zbrzydłam, wiec na 100% dziewczynka :D
    hehehehe ;p dobre

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:

No to jeszcze niecale 9 mc i na swiat przyjdzie :) Ale nie martw sie to szybko minie. Tak szybko jak objawy dostalas :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki,żeby już rozładować atmosferę i zmienić trochę temat:
    Jak uda Wam się zajść,to jaki poród preferujecie?W szpitalu standardowy,czy w wodzie,rodzinny,czy może w domku?
    Macie jakieś wyobrażenia co do tego dnia? Ja chciałabym w wodzie,podobno pomaga w bólach i trochę odpręża. Wcześniej rodziłam normalnie,bez środków przeciwbólowych,więc teraz chciałabym łagodniej i milej ;) A mieszkając tutaj w Anglii,mogę sobie wszystko sama wybrać i przyjść z ewentualnym planem.
    Ciekawa jestem,jak Wy :) <3

iza30, myszkaazi lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Jak uda Wam się zajść,to jaki poród preferujecie?W szpitalu standardowy,czy w wodzie,rodzinny,czy może w domku?
    Macie jakieś wyobrażenia co do tego dnia? Ja chciałabym w wodzie,podobno pomaga w bólach i trochę odpręża. Wcześniej rodziłam normalnie,bez środków przeciwbólowych,więc teraz chciałabym łagodniej i milej ;) A mieszkając tutaj w Anglii,mogę sobie wszystko sama wybrać i przyjść z ewentualnym planem.
    Ja szybko chcę urodzić :) Moja mama mnie rodziła 16 godzin pod tlenem, bo nie miała siły, więc wolałabym szybko i po bólu :D W szpitalu i jak najbardziej aktywnie, żeby nie leżeć jak karaluch :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    no zagranica tam maja full luz nie co w Polsce ja to chyba wole mieć cc bynajmniej nie będę czula bolu jak mi dziecko wychodzi przez ....

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

Mnie czeka cesarka wiec za duzego wyboru i luksosow to nie mam. Mam tylko nadzieje, ze przejde ja mniej bolesnie niz poprzednia

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Mnie czeka cesarka wiec za duzego wyboru i luksosow to nie mam. Mam tylko nadzieje, ze przejde ja mniej bolesnie niz poprzednia
    damy rade bo cos czuje ze mnie tez będzie to czekac ;p będę chodzila jak stara babcia do wc hehe pamiętam jak lezalam na izolatce to taka starsza pani przychodzila do mnie i się pytala jak się czuje i wiecie co na koniec zrobila w progu jak szla do siebie? bąka puscila hahaha ale fajnie było

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no zagranica tam maja full luz nie co w Polsce ja to chyba wole mieć cc bynajmniej nie będę czula bolu jak mi dziecko wychodzi przez ....

No ja tez chcialam cesarke a czulam wszystko...Trafilam do szpitala i od razu cesarka, nie w planowanym terminie, bylam po jedzeniu a nie naczczo i znieczulenie nie zadzialalo tak jak mialo. Bylam poprzypinana pasami do tego "lozka", darlam sie jak glupia i tracilam przytomnosc. Jedyne co pamietam z porodu to: oddychamy gleboko, prosze nie zamykac oczu...Znieczulenie poczulam jak juz trafla na sale poporodowa. Ogolnie porodu nie wspominam dobrze. Raczej byl to dla mnie koszmar jak z najgorszego horroru.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ja zawsze chcialam rodzic w wodzie a pierwsza ciaza byla cesarka, moze druga sie uda w wodzie <3

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ