start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:tak kochana biore ostatnie opakowanie mialam 45 tabletek . a jesli malpa przyjdzie wczesniej odrazu musze odstawic ale narazie sie nie zapowiada musze czekac .
ilonek, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:tak to jest spuścić was na chwilę z oka
Plumb80, iza30, ilonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:No nic innego Ci nie pozostaje! Ciesz się tym, że poczekasz, będziesz zdrowa i gotowa na przyjęcie i urodzenie zdrowego maluszka Jestem z Tobą, bo dla mnie ten miesiąc bez starań to była makabra, więc wiem, co czujesz!
iza30, Plumb80, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
Też idę. Muszę się trochę ogarnąć i przygotować do jakże ciężkiej jutrzejszej pracy (aż 2 godziny) Później się przytulę do mężusia, bo jutro znowu go nie będzie na noc Dobranoc dziewczynki - wszystkim razem i każdej z osobna
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Też idę. Muszę się trochę ogarnąć i przygotować do jakże ciężkiej jutrzejszej pracy (aż 2 godziny) Później się przytulę do mężusia, bo jutro znowu go nie będzie na noc Dobranoc dziewczynki - wszystkim razem i każdej z osobna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o kurde, a co Wam sie tak przy niedzieli na awantury zebrało??? wszystkie chyba przed małpą, że takie nerwowe
a ja dziś miałam zajebisty dzionek tylko, po spacerze nad jeziorem musiałam z psiaka kleszcze wyciągać
idę zaraz lulać, bo już mężuć woła
spokojnej nocki dziewuszki
do juterka -
nick nieaktualnyhejkooooo
Jejku ale dzis czytania na 30 minut normalnie:)Ja wróciłam nie dawno z Zakopanego od mamusi:) jestem padnieta bo droga niestety meczy;/ i jeszcze ten deszcz wiatr wszystko na raz;/ ide spac bo nie mam sił
widzę ze dzis bylo lanie zimnej wody na głowe aby ochłonąć, i dobrze bo tego tez trzeba:) Ja już lajtowo podchodze czy bedzie @ czy nie
miłej nocki słoneczka;* -
dzień dobry
mam nadzieję, ze dziś w trochę lepszych humorkach jesteście?!
u mnie pogoda paskudna, mokro, zimno takiej jesieni to ja nie lubię.
mam nadzieję, że szybko dzisiejszy dzień zleci, bo... nie lubię poniedziałków.
może w czasie pracy uda mi się do Was zajrzeć, a jak nie to po południu na pewno będę
buziakiiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:dzień dobry
mam nadzieję, ze dziś w trochę lepszych humorkach jesteście?!
u mnie pogoda paskudna, mokro, zimno takiej jesieni to ja nie lubię.
mam nadzieję, że szybko dzisiejszy dzień zleci, bo... nie lubię poniedziałków.
może w czasie pracy uda mi się do Was zajrzeć, a jak nie to po południu na pewno będę
buziaki