start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:moge dostać już jutro badz w srode...;(
spisana na straty karolcia26 ;/
ja nt plamienia to już chyba wszsytkie możliwe artykuły przeczytałam... chciałabym żeby tak było, ale wczoraj już nie wytrzymałam napięcia i się spisałam na straty pijąc winko, p[rzynjamniej na chwilę się rozluźniłam... straszne jest to czekanie. -
nick nieaktualnyTo sie nie perfumuj . Wiesz co mi gin pow zeby nie myslec tyle o ciazy bo jak bardzo chcemy to sie blokujemy ! Nie jedna osoba juz mi o tym mowila. Teraz sie nakrecasz a pozniej bd wielkie rozczarowanie bo malpa przyszla. Chyba ze lubisz sie rozczarowywac pod koniec cyklu!!!!!
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziś nie mierzyłam. zbuntowałam się. stresuję się za bardzo. poza tym wczoraj piłam alkohol więc i tak byłaby zakłamana...
-
karolcia widzisz ja może już mam od dwoch dni okres a i tak będę testować jutro.
no dziś susza! mój organizm ze mnie drwi chyba. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała mi dziękuję za wsparcie, muszę się wyluzować bo też mnie już mdli z tego wszystkiego a moze to ten alkohol :p
karolcia kremowy śluz w ciąży też spoko a nie mdli cię? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co moja babcia sie wczoraj zle czula. Bylo jej niedobrze i miala biegunke. Pomijajac fakt, ze podobno panuje jakas grypa jelitowa czy zoladkowa to moge jej juz gratulowac nie? Pewnie bd miala zielone Perfumy tez ja draznia- juz od 60 lat.
mycha28, mała_mi, Ania1986 lubią tę wiadomość