start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Wiecie co moja babcia sie wczoraj zle czula. Bylo jej niedobrze i miala biegunke. Pomijajac fakt, ze podobno panuje jakas grypa jelitowa czy zoladkowa to moge jej juz gratulowac nie? Pewnie bd miala zielone Perfumy tez ja draznia- juz od 60 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
helo
ja z kawka chłopaków moich porozwoziłam w odpowiedznie miejsca i teraz sobie w cszy leniuchuje
przez tem weekend nic nie wypoczęłam.. a i dzisiaj na to sie nei zanosi bo wiadomo po gosciach jest jeszcze więcej sprzątania..
Pranko juz się robi
Już nie mogę się doczekać kiedy mi się ta @ skończy i zaczniemy znów próby
na szczęście jakaś skąpa jest w tym miesiącu
ps. wczoraj znow walnęłam sobie 2piwka, ah co za rozpustaiza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja sie biorę za sprzatanie to anjbardziej pomoga zapomnieć o tej @ nadchodzaccej chodze tylko do wc i spr czy juz leci haha ja to jestem nie normalna...babcia męza widziała ze miałam podpaski w rekach i powiedziała "słabo sie staracie" aż mi sie pzykro zrobilo:(
-
kada24 wrote:da mi po mam sklonosc do poroniec do 10 tyg i w sierpniu tego roku mialam poza maciczna ;(
A to jest jakas choroba z tego co wiem. Bo moja znajoma tez to ma ale nigdy sie jej szczegolowo nie dopytywalam o co w tym tak do konca chodzi. Ale stracila juz 3 ciaze przez to.