start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja się melduję z ogromnym spadkiem, który w życiu mi się nie zdarzył. Nigdy mi nie spadała temperatura przed okresem i to do takich wartości. zawsze zaczynałam @ z 367, 36,8, a tu dzisiaj 36,5!!! Ciąży zatem nie będzie, tylko czemu @ się nie pokazała. Cycki mnie oszukały, a wczoraj mówiły, że jestem w ciąży
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Kochana @ jeszcze nie przyszla wiec poczekajmy zobaczymy co bedzie jutro z tempka
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Jak tam babki dzionek mija?
Mi to sie tak nie chce, ale to tak mi sie nie chce, ze szok
Ale jeszcze tylko ze dwie godzinki i home sweet home : D
Ale mnie dzis sikawka dopadla hehe co godzine w kiblu jestem, juz dzis dobowa norme wykorzystalam.
Mnie sie wydaje, czy ktos tu dzis powinien testowac !!! Spowiadac mi sie tu migusiem ze swojego stanu
No bede ciocia, czy nie bede : P
Margotka, Ty wredoto, gdzie zes przepadla???Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Jak tam babki dzionek mija?
Ale mnie dzis sikawka dopadla hehe co godzine w kiblu jestem, juz dzis dobowa norme wykorzystalam.
Mnie sie wydaje, czy ktos tu dzis powinien testowac !!! Spowiadac mi sie tu migusiem ze swojego stanu
Margotka, Ty wredoto, gdzie zes przepadla???
Gosia też @ dostała -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
a u mnie temperatura skacze sobie jak oszalała, w tym miesiący wiem że sie nie udało, ale chciałabym żeby ta temp się jakoś określiła, chociaż do tego stopnia żeby mozna było bez problemu owulacje wyzanczyc a nie tak po kijowemu -
mungo wrote:Jak tam babki dzionek mija?
Margotka, Ty wredoto, gdzie zes przepadla???
Gosia też @ dostała...gosia2020 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Munguś melduję się bylam na weekend w czestochowie i niebardzo mailam jak sie z Wami kontaktowac Kochane musialam Was nadrobic tropche sie stron uzbierało a ja dalej mam kurwi**!! miała ktoras z Was zatruwany ząb ?? bo ja juz mam niewyróbe:/ w dodatku dzownilam dzis do gina sie zapisac a tam mi mowi mila pani ze ona nie wie czy maja jezszcze [punkty na listopad;/ WTF? mam dzonic jutro jak polozna bedzie;/ szlag mnie trafia ! a dentysta w piatek znowu;/
mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Hej. Ja się melduję z ogromnym spadkiem, który w życiu mi się nie zdarzył. Nigdy mi nie spadała temperatura przed okresem i to do takich wartości. zawsze zaczynałam @ z 367, 36,8, a tu dzisiaj 36,5!!! Ciąży zatem nie będzie, tylko czemu @ się nie pokazała. Cycki mnie oszukały, a wczoraj mówiły, że jestem w ciąży
co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;( -
nick nieaktualnyno to ja zaczynam nowy cykl...
Wiecie co ide sobie do alergologa i z boku wychodzi facet sam z dzieckiem pchajac wózek dzieciaczek może miał z 6 miesiecy ale jak sie na nich tak popatrzyłam to nie wytrzymałam odwrócilam sie i jeden wielki ryk masakra...poszłam dalej i mi przeszło:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:12
-
Karolcia26 wrote:co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;(