X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja się melduję z ogromnym spadkiem, który w życiu mi się nie zdarzył. Nigdy mi nie spadała temperatura przed okresem i to do takich wartości. zawsze zaczynałam @ z 367, 36,8, a tu dzisiaj 36,5!!! Ciąży zatem nie będzie, tylko czemu @ się nie pokazała. Cycki mnie oszukały, a wczoraj mówiły, że jestem w ciąży ;)

Simba lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana @ jeszcze nie przyszla wiec poczekajmy zobaczymy co bedzie jutro z tempka

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia26 dosta @ :(

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka wysoku mnie wlasnie ....

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochana @ jeszcze nie przyszla wiec poczekajmy zobaczymy co bedzie jutro z tempka
    Niby o spadku mówi się, kiedy temperatura jest niska przynajmniej dwa dni, bo wahania to coś normalnego, no ale taki skok. Raczej @ się czuję, więc czekam na nią. Nic z tym nie zrobię. Trudno, oby tylko M. nie musiał jechać, żebyśmy nie musieli starań przerywać! Tylko to mnie męczy. Gdyby nie ta perspektywa 4 miesięcy osobno, to przyjęłabym to zupełnie na miękko.

Plumb80 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam babki dzionek mija?
    Mi to sie tak nie chce, ale to tak mi sie nie chce, ze szok :)
    Ale jeszcze tylko ze dwie godzinki i home sweet home : D
    Ale mnie dzis sikawka dopadla hehe co godzine w kiblu jestem, juz dzis dobowa norme wykorzystalam.
    Mnie sie wydaje, czy ktos tu dzis powinien testowac !!! Spowiadac mi sie tu migusiem ze swojego stanu :D
    No bede ciocia, czy nie bede : P
    Margotka, Ty wredoto, gdzie zes przepadla???

Plumb80 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    karolcia26 dosta @ :(
    :-( ja zaraz tez dolacze na dniach

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ma malutka ndzieje ale tez biore pod uwage @ maz gada ze baby boom jest bo widzi to po mnie...ale biore to na dystans w srode ide na bete..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Ale mnie dzis sikawka dopadla hehe co godzine w kiblu jestem, juz dzis dobowa norme wykorzystalam.
    Mnie sie wydaje, czy ktos tu dzis powinien testowac !!! Spowiadac mi sie tu migusiem ze swojego stanu :D
    Mija jakoś! Biorę się chyba za prasowanie, bo po powrocie z pracy tylko na chwilkę się położyłam, żeby herbatkę spić i tak siedzę już godzinę. Wezmę się do roboty, przynajmniej nie będę o tym cholernym termometrze myśleć.
    Gosia też @ dostała :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka no rozudie twoje obawy. Oby nie pojechal bo dlugo 4 miesiace tym bardziej jak sie staracie o maluszka

• Martuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    a u mnie temperatura skacze sobie jak oszalała, w tym miesiący wiem że sie nie udało, ale chciałabym żeby ta temp się jakoś określiła, chociaż do tego stopnia żeby mozna było bez problemu owulacje wyzanczyc a nie tak po kijowemu :/

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Mija jakoś! Biorę się chyba za prasowanie, bo po powrocie z pracy tylko na chwilkę się położyłam, żeby herbatkę spić i tak siedzę już godzinę. Wezmę się do roboty, przynajmniej nie będę o tym cholernym termometrze myśleć.
    Gosia też @ dostała...

gosia2020 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mungo ja dzis w pracy do 17 siedze i oczy mam takie ciezkie czuje jak mi sie zamykaja

• karmelek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra! coś zrobiłam, pokój dziecka wysprzątany, salon również i kuchnia :) została mi sypialnia i łazienka :) potem tylko podłogi, ale to juz chyba mężowi zostawie ;)
    teraz mam przerwę na herbatke i tort :) mmm.. pycha jest! :)

mungo lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawoo ja leze nic nie robie potem jade po corke do przedszkola i na 15 do pracy zmeczona jestem jak nigdy..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Gosia i Karolcia witam w moim wagoniku. Walczymy dalej :)

Margotka87, Karolcia26, gosia2020, karmelek, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Munguś <3 melduję się :P bylam na weekend w czestochowie i niebardzo mailam jak sie z Wami kontaktowac Kochane :) musialam Was nadrobic tropche sie stron uzbierało :D a ja dalej mam kurwi**!! miała ktoras z Was zatruwany ząb ?? bo ja juz mam niewyróbe:/ w dodatku dzownilam dzis do gina sie zapisac a tam mi mowi mila pani ze ona nie wie czy maja jezszcze [punkty na listopad;/ WTF? mam dzonic jutro jak polozna bedzie;/ szlag mnie trafia ! a dentysta w piatek znowu;/

mungo, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Hej. Ja się melduję z ogromnym spadkiem, który w życiu mi się nie zdarzył. Nigdy mi nie spadała temperatura przed okresem i to do takich wartości. zawsze zaczynałam @ z 367, 36,8, a tu dzisiaj 36,5!!! Ciąży zatem nie będzie, tylko czemu @ się nie pokazała. Cycki mnie oszukały, a wczoraj mówiły, że jestem w ciąży ;)

co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja zaczynam nowy cykl...:)

Wiecie co ide sobie do alergologa i z boku wychodzi facet sam z dzieckiem pchajac wózek dzieciaczek może miał z 6 miesiecy ale jak sie na nich tak popatrzyłam to nie wytrzymałam odwrócilam sie i jeden wielki ryk masakra...poszłam dalej i mi przeszło:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:12

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;(
    Ja nawet kropki krwi nie mam. Tylko śluz taki biały, jasnożółty, ciężko określić. Jak ma przyjść @ to przyjdzie, nic nie zrobię. Chyba, że np. odcięłabym sobie stopę i krew by tamtędy spłynęła to może @ wcale nie dostanę? :)

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ