SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy sprzatcie prasujecie a ja nawet obiadu nie jadlam bo tak mnie boli:/ chyba deprechy się nabawie bo nawet jak chwilę nie boli to ja i tak płacze bo bedzie boleć bo noc znowu z glowy itd:/

zpbndf9hsafopz9u.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Witam kochaniutkie ;)
    Dostałam tą cholerną @, zaczynam kolejny cykl. Także z ogromnym bólem bede musiała sie wycofać z pociągu do zielonej kropki.
    Jeśli chodzi o ovu to nie będe miała zbytnio czasu na to żeby z wami tu pogadać. Załawtiłam sobie prace jako tłumacz języka angielskiego. Chce troche zapomnieć o tym że staram sie o dziecko. Chce odpocząć i zacząć starania na totalnym luzie z pozytywnym nastawieniem :)

PS. Mam dla was rade, jeśli chcecie mieć maleństwo zdajcie się na spontan, to ułatwia rozluźnienie. Przed serduszkowaniem najlepiej zarzyć gorącej kąpieli (podobno gorąca woda przyspiesza pekniecie pecherzyka) potem serduszkujcie w pozycji od tyłu podobno umozliwia szybsze dotarcie plemników do jajeczka. Jeszcze jedno dziewczyny, dużo tez pomaga MODLITWA! Wiem że to śmieszne przykłady ale gdyby nie to że moja siostra jest w 5 tyg ciąży ,pewnie nigdy bym nie uwierzyła że takie metody potrafią pomagać.
    Całuję :*:*:*
    Zagladaj do nas od czasu do czasu :) Powodzenia w nowej pracy

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Uwaga! Idę prasować ;) Już żelazko się grzeje, deska rozłożona, pranie przyniesione do pokoju, więc do dzieła! Tylko sobie coś włączę, żeby mi się nie nudziło. Do później!:*
    Milego pracowania :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Wy sprzatcie prasujecie a ja nawet obiadu nie jadlam bo tak mnie boli:/ chyba deprechy się nabawie bo nawet jak chwilę nie boli to ja i tak płacze bo bedzie boleć bo noc znowu z glowy itd:/
    Wspolczuje Margotka moze podejdz do tego dentysty dowiedziec sie czy to normalne ze to tak boli moze ci cos poradzi :/

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na piątek mam wizytę z drugim zebem i to chyba on tak napieprza:/ przepraszam kochane ze ja tak o tym zębie marudze ale bie daje rady:(

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;(
    <TULĘ> szkoda... ale pamietaj 'wrzucić na luz".

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    <TULĘ> szkoda... ale pamietaj 'wrzucić na luz".

wiem własnie nezumi postanowiłam ten teraz nowy cykl jeszcze temp mierzyc aby sobie porównac 2 wykresy a potem jak mi sie w tym cyklunie uda to juz nie bede prowadzic;) ovu co ma byc to bedzie na luzie teraz podchodze bo 2 raz mi sie poplakało...ale nie ta jak za 1 tam to juz mega byłam pewna że sie udało...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    wiem własnie nezumi postanowiłam ten teraz nowy cykl jeszcze temp mierzyc aby sobie porównac 2 wykresy a potem jak mi sie w tym cyklunie uda to juz nie bede prowadzic;) ovu co ma byc to bedzie na luzie teraz podchodze bo 2 raz mi sie poplakało...ale nie ta jak za 1 tam to juz mega byłam pewna że sie udało...

Karolcia przykro mi. Mam nadzieje, ze teraz sie uda :) Trzymam mocno kciuki!

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal sie obijam i nie mam motywacji do dzialania :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ze dostalyscie @ ja jeszcze nie dostałam i jakos się nie czuje żeby przyszla no ale jeszcze daleko do czwartku bo w sorde to na pewno nie będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja SOBIE WLACZE MUZYCZKE PRANIE ZARAZ WYWIESZE I OGARNE TROSZKE W POKOJU BO LAZIENKE TO JAKOS JUZ MI SIE NIE CHCE SPRZATAC HEHE LENIA MAM JAKIEGOS :) DZIEWCZYNY GLOWA DO GORY MNIE PEWNIE TEZ SIE NIE UDALO W TYM CYKLU DZIS JEST 25DC WIEC PEWNIE DOSTANE W CZWARTEK BADZ W PIATEK BO NIGDY NIE MIALAM REGULARNYCH ZAWSZE 2 3 DNI POZNIEJ

• mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    holoł !!!! :D :D :D
    i'm back :):):)
    cieszycie się ?? :):):)
    pałaszuję sobie właśnie krem brokułowy- pychotka z kiełbaską i parmezanem :)
    muszę siły nabrać żeby mężusiowi mięcho przygotować- bo jak mięsa nie zje to będzie chodził głodny albo wyje pół lodówki :P
    a w ogóle to jestem z siebie dumna :D boooo zajechałam do Lidla i kupiłam spodnie narciarskie i kurteczkę- i jednego i drugiego były ostatnie sztuki w moim rozmiarze i na mnie one czekały :) na mnie :) i takim oto sposobem mam nowy nartowy zestawik za UWAGA!!!!! 210zł!!! toż normalnie same spodnie kosztują 2x tyle :) i powiem szczerze- jakościowo naprawdę very good :D
    dzisiejszy dzień zaliczam do udanych :D

ps. jestem zakupoholiczką :P

idę z moim pieniutkiem na spacer, potem ogarnąć chatę trochę trzeba i kaczuszkę upiec, ale będę tu do Was co chwilę zaglądać :D

buziaczki :)

Karolcia26, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaa zapomniałabym :)

cześć Margotka :D :D :D :D :D :D
    już myślałam, ze jakiś potwór Cię porwał :) :) :)
    masz się Ty biedulko z tym zębem :/ i nie miał kiedy cholerny zacząć boleć :(
    ale muszę Ci powiedzieć, że tym samym pomogłaś ludzkości :D możesz być z siebie dumna :) bo ja się chyba wybiorę na kontrolę uzębienia, żeby później nie cierpieć tak jak Ty :D chociaż też nie wiadomo :P

ale mi się głupawka włączyła. chodzę plotę jakieś bzdety, już w pracy się ze mnie śmieli, że od rzeczy gadam :D co tam :) mi z tym dobrze :D :D :D

Karolcia26, Margotka87, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:

eh Ty to sie na męczysz bidulko...:( oby nie bolało już :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam dzisiaj zrobiłam pyszny ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co czytałam teraz na nto dziecko roczne raczkowalo po chodzniku a matka pjana nawet nie wiedziała ze dziecka w domu nie ma kuzwa skad wogole się te dziecko na chodzniku wzielo masakra

gosia2020 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    wiecie co czytałam teraz na nto dziecko roczne raczkowalo po chodzniku a matka pjana nawet nie wiedziała ze dziecka w domu nie ma kuzwa skad wogole się te dziecko na chodzniku wzielo masakra

Są ludzie i parapety. Moim zdaniem to jest głupota. Zachodzą w ciaże to powinny wiedzieć jakie są obowiązki i co się z tym wiąże. Jak są alkoholikami to po jaką cholerę biorą sie za dziecko :/ Masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Są ludzie i parapety. Moim zdaniem to jest głupota. Zachodzą w ciaże to powinny wiedzieć jakie są obowiązki i co się z tym wiąże. Jak są alkoholikami to po jaką cholerę biorą sie za dziecko :/ Masakra
    no i typka 27lat

gosia2020 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no i typka 27lat

No i gdzie tu rozum ??? Szkoda gadać

• LadyK Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze nie mam @... i mąż prosi żeby test zrobić a ja się tak strasznie boje:/

20120602580114.png
‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ