start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia2020 wrote:Witam kochaniutkie
Dostałam tą cholerną @, zaczynam kolejny cykl. Także z ogromnym bólem bede musiała sie wycofać z pociągu do zielonej kropki.
Jeśli chodzi o ovu to nie będe miała zbytnio czasu na to żeby z wami tu pogadać. Załawtiłam sobie prace jako tłumacz języka angielskiego. Chce troche zapomnieć o tym że staram sie o dziecko. Chce odpocząć i zacząć starania na totalnym luzie z pozytywnym nastawieniem
PS. Mam dla was rade, jeśli chcecie mieć maleństwo zdajcie się na spontan, to ułatwia rozluźnienie. Przed serduszkowaniem najlepiej zarzyć gorącej kąpieli (podobno gorąca woda przyspiesza pekniecie pecherzyka) potem serduszkujcie w pozycji od tyłu podobno umozliwia szybsze dotarcie plemników do jajeczka. Jeszcze jedno dziewczyny, dużo tez pomaga MODLITWA! Wiem że to śmieszne przykłady ale gdyby nie to że moja siostra jest w 5 tyg ciąży ,pewnie nigdy bym nie uwierzyła że takie metody potrafią pomagać.
Całuję :*:*:* -
Margotka87 wrote:Wy sprzatcie prasujecie a ja nawet obiadu nie jadlam bo tak mnie boli:/ chyba deprechy się nabawie bo nawet jak chwilę nie boli to ja i tak płacze bo bedzie boleć bo noc znowu z glowy itd:/
-
Karolcia26 wrote:co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;(
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:<TULĘ> szkoda... ale pamietaj 'wrzucić na luz".
wiem własnie nezumi postanowiłam ten teraz nowy cykl jeszcze temp mierzyc aby sobie porównac 2 wykresy a potem jak mi sie w tym cyklunie uda to juz nie bede prowadzic;) ovu co ma byc to bedzie na luzie teraz podchodze bo 2 raz mi sie poplakało...ale nie ta jak za 1 tam to juz mega byłam pewna że sie udało... -
Karolcia26 wrote:wiem własnie nezumi postanowiłam ten teraz nowy cykl jeszcze temp mierzyc aby sobie porównac 2 wykresy a potem jak mi sie w tym cyklunie uda to juz nie bede prowadzic;) ovu co ma byc to bedzie na luzie teraz podchodze bo 2 raz mi sie poplakało...ale nie ta jak za 1 tam to juz mega byłam pewna że sie udało...
Karolcia przykro mi. Mam nadzieje, ze teraz sie uda Trzymam mocno kciuki!
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja SOBIE WLACZE MUZYCZKE PRANIE ZARAZ WYWIESZE I OGARNE TROSZKE W POKOJU BO LAZIENKE TO JAKOS JUZ MI SIE NIE CHCE SPRZATAC HEHE LENIA MAM JAKIEGOS DZIEWCZYNY GLOWA DO GORY MNIE PEWNIE TEZ SIE NIE UDALO W TYM CYKLU DZIS JEST 25DC WIEC PEWNIE DOSTANE W CZWARTEK BADZ W PIATEK BO NIGDY NIE MIALAM REGULARNYCH ZAWSZE 2 3 DNI POZNIEJ
-
holoł !!!!
i'm back
cieszycie się ??
pałaszuję sobie właśnie krem brokułowy- pychotka z kiełbaską i parmezanem
muszę siły nabrać żeby mężusiowi mięcho przygotować- bo jak mięsa nie zje to będzie chodził głodny albo wyje pół lodówki
a w ogóle to jestem z siebie dumna boooo zajechałam do Lidla i kupiłam spodnie narciarskie i kurteczkę- i jednego i drugiego były ostatnie sztuki w moim rozmiarze i na mnie one czekały na mnie i takim oto sposobem mam nowy nartowy zestawik za UWAGA!!!!! 210zł!!! toż normalnie same spodnie kosztują 2x tyle i powiem szczerze- jakościowo naprawdę very good
dzisiejszy dzień zaliczam do udanych
ps. jestem zakupoholiczką
idę z moim pieniutkiem na spacer, potem ogarnąć chatę trochę trzeba i kaczuszkę upiec, ale będę tu do Was co chwilę zaglądać
buziaczkiKarolcia26, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaa zapomniałabym
cześć Margotka
już myślałam, ze jakiś potwór Cię porwał
masz się Ty biedulko z tym zębem i nie miał kiedy cholerny zacząć boleć
ale muszę Ci powiedzieć, że tym samym pomogłaś ludzkości możesz być z siebie dumna bo ja się chyba wybiorę na kontrolę uzębienia, żeby później nie cierpieć tak jak Ty chociaż też nie wiadomo
ale mi się głupawka włączyła. chodzę plotę jakieś bzdety, już w pracy się ze mnie śmieli, że od rzeczy gadam co tam mi z tym dobrzeKarolcia26, Margotka87, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Wy sprzatcie prasujecie a ja nawet obiadu nie jadlam bo tak mnie boli:/ chyba deprechy się nabawie bo nawet jak chwilę nie boli to ja i tak płacze bo bedzie boleć bo noc znowu z glowy itd:/
eh Ty to sie na męczysz bidulko... oby nie bolało już :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:wiecie co czytałam teraz na nto dziecko roczne raczkowalo po chodzniku a matka pjana nawet nie wiedziała ze dziecka w domu nie ma kuzwa skad wogole się te dziecko na chodzniku wzielo masakra
Są ludzie i parapety. Moim zdaniem to jest głupota. Zachodzą w ciaże to powinny wiedzieć jakie są obowiązki i co się z tym wiąże. Jak są alkoholikami to po jaką cholerę biorą sie za dziecko Masakra -
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Są ludzie i parapety. Moim zdaniem to jest głupota. Zachodzą w ciaże to powinny wiedzieć jakie są obowiązki i co się z tym wiąże. Jak są alkoholikami to po jaką cholerę biorą sie za dziecko Masakra
gosia2020 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny