X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy sprzatcie prasujecie a ja nawet obiadu nie jadlam bo tak mnie boli:/ chyba deprechy się nabawie bo nawet jak chwilę nie boli to ja i tak płacze bo bedzie boleć bo noc znowu z glowy itd:/

zpbndf9hsafopz9u.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Witam kochaniutkie ;)
    Dostałam tą cholerną @, zaczynam kolejny cykl. Także z ogromnym bólem bede musiała sie wycofać z pociągu do zielonej kropki.
    Jeśli chodzi o ovu to nie będe miała zbytnio czasu na to żeby z wami tu pogadać. Załawtiłam sobie prace jako tłumacz języka angielskiego. Chce troche zapomnieć o tym że staram sie o dziecko. Chce odpocząć i zacząć starania na totalnym luzie z pozytywnym nastawieniem :)

PS. Mam dla was rade, jeśli chcecie mieć maleństwo zdajcie się na spontan, to ułatwia rozluźnienie. Przed serduszkowaniem najlepiej zarzyć gorącej kąpieli (podobno gorąca woda przyspiesza pekniecie pecherzyka) potem serduszkujcie w pozycji od tyłu podobno umozliwia szybsze dotarcie plemników do jajeczka. Jeszcze jedno dziewczyny, dużo tez pomaga MODLITWA! Wiem że to śmieszne przykłady ale gdyby nie to że moja siostra jest w 5 tyg ciąży ,pewnie nigdy bym nie uwierzyła że takie metody potrafią pomagać.
    Całuję :*:*:*
    Zagladaj do nas od czasu do czasu :) Powodzenia w nowej pracy

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Uwaga! Idę prasować ;) Już żelazko się grzeje, deska rozłożona, pranie przyniesione do pokoju, więc do dzieła! Tylko sobie coś włączę, żeby mi się nie nudziło. Do później!:*
    Milego pracowania :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Wy sprzatcie prasujecie a ja nawet obiadu nie jadlam bo tak mnie boli:/ chyba deprechy się nabawie bo nawet jak chwilę nie boli to ja i tak płacze bo bedzie boleć bo noc znowu z glowy itd:/
    Wspolczuje Margotka moze podejdz do tego dentysty dowiedziec sie czy to normalne ze to tak boli moze ci cos poradzi :/

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na piątek mam wizytę z drugim zebem i to chyba on tak napieprza:/ przepraszam kochane ze ja tak o tym zębie marudze ale bie daje rady:(

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    co do temp mam ta jak ty i dostałam @ wlasnie zwijam sie z bólu;(
    <TULĘ> szkoda... ale pamietaj 'wrzucić na luz".

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    <TULĘ> szkoda... ale pamietaj 'wrzucić na luz".

wiem własnie nezumi postanowiłam ten teraz nowy cykl jeszcze temp mierzyc aby sobie porównac 2 wykresy a potem jak mi sie w tym cyklunie uda to juz nie bede prowadzic;) ovu co ma byc to bedzie na luzie teraz podchodze bo 2 raz mi sie poplakało...ale nie ta jak za 1 tam to juz mega byłam pewna że sie udało...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    wiem własnie nezumi postanowiłam ten teraz nowy cykl jeszcze temp mierzyc aby sobie porównac 2 wykresy a potem jak mi sie w tym cyklunie uda to juz nie bede prowadzic;) ovu co ma byc to bedzie na luzie teraz podchodze bo 2 raz mi sie poplakało...ale nie ta jak za 1 tam to juz mega byłam pewna że sie udało...

Karolcia przykro mi. Mam nadzieje, ze teraz sie uda :) Trzymam mocno kciuki!

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal sie obijam i nie mam motywacji do dzialania :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi ze dostalyscie @ ja jeszcze nie dostałam i jakos się nie czuje żeby przyszla no ale jeszcze daleko do czwartku bo w sorde to na pewno nie będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja SOBIE WLACZE MUZYCZKE PRANIE ZARAZ WYWIESZE I OGARNE TROSZKE W POKOJU BO LAZIENKE TO JAKOS JUZ MI SIE NIE CHCE SPRZATAC HEHE LENIA MAM JAKIEGOS :) DZIEWCZYNY GLOWA DO GORY MNIE PEWNIE TEZ SIE NIE UDALO W TYM CYKLU DZIS JEST 25DC WIEC PEWNIE DOSTANE W CZWARTEK BADZ W PIATEK BO NIGDY NIE MIALAM REGULARNYCH ZAWSZE 2 3 DNI POZNIEJ

• mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    holoł !!!! :D :D :D
    i'm back :):):)
    cieszycie się ?? :):):)
    pałaszuję sobie właśnie krem brokułowy- pychotka z kiełbaską i parmezanem :)
    muszę siły nabrać żeby mężusiowi mięcho przygotować- bo jak mięsa nie zje to będzie chodził głodny albo wyje pół lodówki :P
    a w ogóle to jestem z siebie dumna :D boooo zajechałam do Lidla i kupiłam spodnie narciarskie i kurteczkę- i jednego i drugiego były ostatnie sztuki w moim rozmiarze i na mnie one czekały :) na mnie :) i takim oto sposobem mam nowy nartowy zestawik za UWAGA!!!!! 210zł!!! toż normalnie same spodnie kosztują 2x tyle :) i powiem szczerze- jakościowo naprawdę very good :D
    dzisiejszy dzień zaliczam do udanych :D

ps. jestem zakupoholiczką :P

idę z moim pieniutkiem na spacer, potem ogarnąć chatę trochę trzeba i kaczuszkę upiec, ale będę tu do Was co chwilę zaglądać :D

buziaczki :)

Karolcia26, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaa zapomniałabym :)

cześć Margotka :D :D :D :D :D :D
    już myślałam, ze jakiś potwór Cię porwał :) :) :)
    masz się Ty biedulko z tym zębem :/ i nie miał kiedy cholerny zacząć boleć :(
    ale muszę Ci powiedzieć, że tym samym pomogłaś ludzkości :D możesz być z siebie dumna :) bo ja się chyba wybiorę na kontrolę uzębienia, żeby później nie cierpieć tak jak Ty :D chociaż też nie wiadomo :P

ale mi się głupawka włączyła. chodzę plotę jakieś bzdety, już w pracy się ze mnie śmieli, że od rzeczy gadam :D co tam :) mi z tym dobrze :D :D :D

Karolcia26, Margotka87, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:

eh Ty to sie na męczysz bidulko...:( oby nie bolało już :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam dzisiaj zrobiłam pyszny ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co czytałam teraz na nto dziecko roczne raczkowalo po chodzniku a matka pjana nawet nie wiedziała ze dziecka w domu nie ma kuzwa skad wogole się te dziecko na chodzniku wzielo masakra

gosia2020 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    wiecie co czytałam teraz na nto dziecko roczne raczkowalo po chodzniku a matka pjana nawet nie wiedziała ze dziecka w domu nie ma kuzwa skad wogole się te dziecko na chodzniku wzielo masakra

Są ludzie i parapety. Moim zdaniem to jest głupota. Zachodzą w ciaże to powinny wiedzieć jakie są obowiązki i co się z tym wiąże. Jak są alkoholikami to po jaką cholerę biorą sie za dziecko :/ Masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia2020 wrote:
    Są ludzie i parapety. Moim zdaniem to jest głupota. Zachodzą w ciaże to powinny wiedzieć jakie są obowiązki i co się z tym wiąże. Jak są alkoholikami to po jaką cholerę biorą sie za dziecko :/ Masakra
    no i typka 27lat

gosia2020 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no i typka 27lat

No i gdzie tu rozum ??? Szkoda gadać

• LadyK Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze nie mam @... i mąż prosi żeby test zrobić a ja się tak strasznie boje:/

20120602580114.png
‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ