start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ja mimo wszystko dalej trzymam kciuki za was!!
Słuchajcie spinamy się mocno bo w tym roku musimy się wyrobic -
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Prasowanie - done! Teraz tylko te ciuchy do szafki pochować i luzik na dzisiaj.
Ja to nie wiem co ze mną Tempka mega spadek, brzuch bolał na @, już przestał. @ ani widu, ani słychu, tylko śluz wodnisty, biały. Teraz mam wrażenie, że cyckami za chwilę coś ze stołu zrzucę A w tyłku to mam! Mogłabym sobie jutro testa strzelić z rana, bo jutro dzień spodziewanej @, ale nie wiem czy chce mi się rozczarowywać, czy lepiej czekać cierpliwie na małpiszona Co byście zrobiły na moim miejscu? -
LadyK wrote:ja jak widzisz wyżej testowałam bo nie wytrzymałam... ale teraz żałuje
-
karmelek wrote:Ja na Twoim miejsci juz bym dzis testowała
Ale ja to niecierpliwa jestem
-
karmelek wrote:Ja na Twoim miejsci juz bym dzis testowała
Ale ja to niecierpliwa jestem -
dziewczyny tak patrze na swoj wykres ze ta tempka mi rosnie to moze juz bylo zagniezdzanie?? bo w 6 i7 dpo na tym samym poziomie ale w 5 dpo jeszcze nizej nie wiem jak juz to intepretowac za duzo czytam o wykresie..
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:No wiem niestety! Tylko właśnie cały dzień na nią czekam, a tu dupa! Już nawet się psychicznie przygotowałam po tej porannej temperaturze.
mungo lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:myszkaazi nie marudz, nie kracz bo się mogło udać temp do niskich nie spadła więc kładz się i odpoczywaj a my będziemy mocno kciuki za poranną temp trzymać