start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada ja Ci powiem jedno! Ty masz dziewczyno tyle szczescia, ze to jest forum a nie rozmawiamy na zywo bo bylabym chyba pierwsza osoba, ktora by Ci tak nakopala do dupy, ze objawy by Ci przeszly WSZYSTKIE jak reka odjal!! Biedne te Twoje dzieciatko! Od poczatku narazone na tekie stresy, ktore mu kazdego dnia fundujesz od samego rana. Idz lepiej wez relaksujaca kapiel i zjedz pyszne owoce a nie stresuj sie juz! To ROZKAZ!!
-
kada24 wrote:no ide bo dziszejszych jazdach z wymiotami i w nocy z zgaga to ide jutro
idź, daj znać jak najszybciej jak wyniki.
mungo ja też mam dziś zryty humor, bo po przerwie przez leki mogę w końcu . hehehehe już się doczekać nie mogę aż się małż pojawi...mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:ewelinka ja mam taką głupawkę dziś, że SZOK
pół dnia narzekałam, bo mi się nic robić w robocie nie chciało, a drugie pół dnia gadałam od rzeczy i tak mi juz zostałomungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:wiec sie nie rozczaruje ....jak nie ten to nastepny
Wyluzuj. Nie spinaj się, odpuść, nie myśl obsesyjnie o ciąży. Nie kupuj hurtowo testów ciążowych. Znajdź sobie fajne hobby. Zbytnie skoncentrowanie na ewentualnym zapłodnieniu wbrew pozorom bardziej przeszkadza, niż pomaga. Wiele innych kobiet zaszło w ciążę po latach starań dopiero wtedy, kiedy pomyślały, że pieprzą ten cały biznes, co ma być, to będzie, widocznie ma tak być, że dzieci mieć nie będą. Człowiek skupiał się na czymś innym i wtedy hops! Ciąża!mycha28, Ewelina23, mungo lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:mungo ja jestem taka od sierpnia bo posluchalam lekarza ze ciazy nie ma a ciaza byla pozamaciczna i usuneli jajowd i troche sie obawiam a uwielbiam z wami gaedac i bardzo duzo mi pomagacie!!!!!! na duchu potzrymujecie.
Kada my tez uwielbiamy tu siedzieć i pisać, i się wymieniać swoimi doświadczeniami, smutasami i szcześciami- sama widzisz ile nas tu jest i ile stronek dziennie się zapisuje, ale szczerze Ci powiem, zaczynam się martwić troche o swój rozum- bo ja mam teraz okres a mam mdłości, ochotę na różne dziwne potrawy, wylazły mi żyły na cycorkach i ciągle mi się chce siku i nawet myślałam, czy sobie jednak mimo @ testu nie zrobić... kurde, bo ja cały dzień mogę się czuć zaaajebiście, a jak tu wejdę czasami i sobie poczytam, że u tej sraczka (chociaż sama niedawno o swojej tu pisałam ), u tej rzygaczka- a każda 10 dni po owulacji, to zaczynam sobie też to wmawiać, bo przeciez nie mogę być gorsza...
gosia2020, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:kochana ale nic z tego biore tabletki na @ mam polip i torbiel . i w tym miesiacu nie bylo owulki : P czekam na nowy cykl bo chce zaczac na zdrowo : )
Kochana a jak Ty sie wgl czujesz? Czy ten polip i torbiel to sie same wchlona?
-
przepraszam wróć!!!!
dostojnym krokiem zmierzam do kuchni (heheh jeszcze dupy z fotela nie ruszyłam ) ażeby się oddać mojej pasji największej i z nuta miłości upichcić (w przepalonym kotle) pyszny obiadek, który uwiąże moje małżonka do mnie na zawsze (na wszelki wypadek i tak mu smycz założę)karmelek, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:kochana ale nic z tego biore tabletki na @ mam polip i torbiel . i w tym miesiacu nie bylo owulki : P czekam na nowy cykl bo chce zaczac na zdrowo : )
o matko, nie wiedziałam, na pierwszy rzut oka wygląda pięknie wykres. No to lecz się szybciutko co by później fasolka miała wygodnie :* -
nick nieaktualnya mnie szlak trafia humor przed @ i sorry ale kuzwa kada weź się w garść bo mnie szlak trafi panikujesz a ta bete to raz gadasz ze jutro a raz ze w srode tak to na pewno nie zajdziesz w ciaze za bardzo chcesz posiadac dziecko nie być w ciąży bo tak to odbieram i możesz się obrazac albo wy dziewczyny ale ja tu się zarejestrowałam żeby dowiedzieć się co i jak bo jakby nie patrząc jestem najmlodsza a tu co chwile ktoś gada o objawach ciąży jak nie jest w niej ... zamiast poczekać spokojnie na @ czy będzie czy nie .. ja tez mogłam wam napisac ze mi nie dobrze ze to ze tamto ale zachowuje to dla siebie bo wole czekac na @ a nie panikować na forum
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kochana a jak Ty sie wgl czujesz? Czy ten polip i torbiel to sie same wchlona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 19:18
-
nick nieaktualnymungo wrote:Kada my tez uwielbiamy tu siedzieć i pisać, i się wymieniać swoimi doświadczeniami, smutasami i szcześciami- sama widzisz ile nas tu jest i ile stronek dziennie się zapisuje, ale szczerze Ci powiem, zaczynam się martwić troche o swój rozum- bo ja mam teraz okres a mam mdłości, ochotę na różne dziwne potrawy, wylazły mi żyły na cycorkach i ciągle mi się chce siku i nawet myślałam, czy sobie jednak mimo @ testu nie zrobić... kurde, bo ja cały dzień mogę się czuć zaaajebiście, a jak tu wejdę czasami i sobie poczytam, że u tej sraczka (chociaż sama niedawno o swojej tu pisałam ), u tej rzygaczka- a każda 10 dni po owulacji, to zaczynam sobie też to wmawiać, bo przeciez nie mogę być gorsza...
-
nick nieaktualnymungo wrote:Ewelinka, Ty pozaznaczaj kobieto, że na lekach jesteś, bo zaraz i Tobie ciążę będą przepowiadać i trzeba się bedzie każdemu tłumaczyć
no dobra, to lazę ja w końcu do tych garówmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:o matko, nie wiedziałam, na pierwszy rzut oka wygląda pięknie wykres. No to lecz się szybciutko co by później fasolka miała wygodnie :*
-
nick nieaktualnykada piszesz ze co będzie to będzie ze się nie będziesz nastawiac czy tam nakrecac wspolczuje z jednym jajnikiem ale powiem ci ze ty ciagle się nakrecasz i wymieniasz objawy zgage ja tez miałam nawet jak cos zjem i co mam z tego hallo robic bo to może być ciaza ?