start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka19 wrote:a mnie szlak trafia humor przed @ i sorry ale kuzwa kada weź się w garść bo mnie szlak trafi panikujesz a ta bete to raz gadasz ze jutro a raz ze w srode tak to na pewno nie zajdziesz w ciaze za bardzo chcesz posiadac dziecko nie być w ciąży bo tak to odbieram i możesz się obrazac albo wy dziewczyny ale ja tu się zarejestrowałam żeby dowiedzieć się co i jak bo jakby nie patrząc jestem najmlodsza a tu co chwile ktoś gada o objawach ciąży jak nie jest w niej ... zamiast poczekać spokojnie na @ czy będzie czy nie .. ja tez mogłam wam napisac ze mi nie dobrze ze to ze tamto ale zachowuje to dla siebie bo wole czekac na @ a nie panikować na forum
malinka spokój !!!
dość już tych awantur na forum!!!
UWAGA!!! POSTANAWIAM!!!
KADA- o swoich objawach pisz do nas na priva- jesli potrzebujesz do mnie wal jak w dym, o ile będę miała wystarczająco dużo kubłów z zimną wodą, będę Cię leczyć, a jak kubłów zabraknie, to po prostu Cię do studni wrzucę (taki tam żarcik )
I CAŁA RESZTA-tu są kobiety w ciąży i tu wymagany jest spokój.
NO!!
to teraz juz idęmyszkaazi, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:malinka spokój !!!
dość już tych awantur na forum!!!
UWAGA!!! POSTANAWIAM!!!
KADA- o swoich objawach pisz do nas na priva- jesli potrzebujesz do mnie wal jak w dym, o ile będę miała wystarczająco dużo kubłów z zimną wodą, będę Cię leczyć, a jak kubłów zabraknie, to po prostu Cię do studni wrzucę (taki tam żarcik )
I CAŁA RESZTA-tu są kobiety w ciąży i tu wymagany jest spokój.
NO!!
to teraz juz idę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k
-
nick nieaktualnyDziewczyny spokojnie Rozumiem Twoje nerwy malinka, bo najprawdopodobniej masz taki charakter jak ja czyli wnerwia mnie pier..lenie. (Nikogo nie obrażając) ale podczytuje Was od czasu do czasu i objawy ciążowe nie występują od razu. To, że którejś niedobrze, ma zgagę, lata do łazienki czy czuje się słabo nie oznacza, że jest w ciąży. "Kilka dni po stosunku to MOGĄ pojawić się "objawy" implantacji zarodka. Plamienia leciutkie, na przykład." Zresztą pojawia się później.. Na pewno nie przed @. Ból piersi nie oznacza od razu ciąże, a przeważnie to, że wystąpiła owulacja itd. itd.
mungo, Plumb80, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...
mungo, myszkaazi, mycha28, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Dziewczyny spokojnie Rozumiem Twoje nerwy malinka, bo najprawdopodobniej masz taki charakter jak ja czyli wnerwia mnie pier..lenie. (Nikogo nie obrażając) ale podczytuje Was od czasu do czasu i objawy ciążowe nie występują od razu. To, że którejś niedobrze, ma zgagę, lata do łazienki czy czuje się słabo nie oznacza, że jest w ciąży. "Kilka dni po stosunku to MOGĄ pojawić się "objawy" implantacji zarodka. Plamienia leciutkie, na przykład." Zresztą pojawia się później.. Na pewno nie przed @. Ból piersi nie oznacza od razu ciąże, a przeważnie to, że wystąpiła owulacja itd. itd.
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a nogi i cycki rosna dopiero później ja mdlosci miałam 2misiacy ciąży zgagi nie miałam .. i zastanawiam się czy nie usunąć tu konta chociaż szkoda mi by było..
Jakie pozniej? Tak samo jak wymioty, zgagi i inne ciulstwa...tu jak widac wszystko jest mozliwe -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...
-
Ewelina23 wrote:w notatkach kochana zapisane i w lekach tez ze biore leki i jakie wiem zerknij sobie komenty pod wykresem : P
już przestudiowałam twój wykres dokładnie ze szczegółami Przepraszam jeszcze raz i zdrówka życzę :*
-
nick nieaktualnysla.s wrote:malinka a konsultowaliście to z lekarzem? Jesteś na jakiś lekach albo partner?
-
nick nieaktualnyTo ja mogę dodać, że w 27tygodniu ciąży nawet nie mam połowy tych objawów. Jedynie latam do łazienki ale to od 2tyg. i rozstępy na piersiach i żyły pojawiły się po 3 miesiącu. Nie ma co się nakręcać. Ja bardzo długo nie wiedziałam, że jestem w ciąży, bo nie odczuwałam żadnych zmian
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka na niektórzy lekarze to niesamowici pożeraczy kasy i nic więcej. Nie daj się robić w balona, jesteś kobietą, masz prawo wiedzieć wszystko co dotyczy Twojego ciała i organizmu. Nie daj się odprawić z kwitkiem! Trzymam kciuki żeby jednak ten cykl był owocny