X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a mnie szlak trafia humor przed @ i sorry ale kuzwa kada weź się w garść bo mnie szlak trafi panikujesz a ta bete to raz gadasz ze jutro a raz ze w srode tak to na pewno nie zajdziesz w ciaze za bardzo chcesz posiadac dziecko nie być w ciąży bo tak to odbieram i możesz się obrazac albo wy dziewczyny ale ja tu się zarejestrowałam żeby dowiedzieć się co i jak bo jakby nie patrząc jestem najmlodsza a tu co chwile ktoś gada o objawach ciąży jak nie jest w niej ... zamiast poczekać spokojnie na @ czy będzie czy nie .. ja tez mogłam wam napisac ze mi nie dobrze ze to ze tamto ale zachowuje to dla siebie bo wole czekac na @ a nie panikować na forum

malinka spokój !!!
    dość już tych awantur na forum!!!
    UWAGA!!! POSTANAWIAM!!!

KADA- o swoich objawach pisz do nas na priva- jesli potrzebujesz do mnie wal jak w dym, o ile będę miała wystarczająco dużo kubłów z zimną wodą, będę Cię leczyć, a jak kubłów zabraknie, to po prostu Cię do studni wrzucę :P (taki tam żarcik :P)

I CAŁA RESZTA-tu są kobiety w ciąży i tu wymagany jest spokój.
    NO!!

to teraz juz idę :D

myszkaazi, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    ale ja pieprzę bzdury, naprawdę coś mi się na mózg rzuciło:P
    no dobra to idę :D
    Po prostu masz dobry humorek : )

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    malinka spokój !!!
    dość już tych awantur na forum!!!
    UWAGA!!! POSTANAWIAM!!!

KADA- o swoich objawach pisz do nas na priva- jesli potrzebujesz do mnie wal jak w dym, o ile będę miała wystarczająco dużo kubłów z zimną wodą, będę Cię leczyć, a jak kubłów zabraknie, to po prostu Cię do studni wrzucę :P (taki tam żarcik :P)

I CAŁA RESZTA-tu są kobiety w ciąży i tu wymagany jest spokój.
    NO!!

to teraz juz idę :D
    no kurcze jak tu się nie wkurzyc skoro raz pisze tak a raz tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u sialalala u sialalala : D hehe mungo chyba mnie zaraziłaś : P

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale okej wrzucam na luz i sorry ale kuzwa mam tak przed @ i nie chamuje się każdy z nas chce zajsc

mungo lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k
    kada i ciebie chciałam przeprosić i nie wiedziałam o tym jajniku ale mi tez było wczoraj nie dobrze ale ciii siedze bo czuje ze dostane @ rok staran mnie przerosło i czekanie na bog wie co

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie :) Rozumiem Twoje nerwy malinka, bo najprawdopodobniej masz taki charakter jak ja czyli wnerwia mnie pier..lenie. (Nikogo nie obrażając) ale podczytuje Was od czasu do czasu i objawy ciążowe nie występują od razu. To, że którejś niedobrze, ma zgagę, lata do łazienki czy czuje się słabo nie oznacza, że jest w ciąży. "Kilka dni po stosunku to MOGĄ pojawić się "objawy" implantacji zarodka. Plamienia leciutkie, na przykład." Zresztą pojawia się później.. Na pewno nie przed @. Ból piersi nie oznacza od razu ciąże, a przeważnie to, że wystąpiła owulacja itd. itd.

mungo, Plumb80, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...

mungo, myszkaazi, mycha28, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Dziewczyny spokojnie :) Rozumiem Twoje nerwy malinka, bo najprawdopodobniej masz taki charakter jak ja czyli wnerwia mnie pier..lenie. (Nikogo nie obrażając) ale podczytuje Was od czasu do czasu i objawy ciążowe nie występują od razu. To, że którejś niedobrze, ma zgagę, lata do łazienki czy czuje się słabo nie oznacza, że jest w ciąży. "Kilka dni po stosunku to MOGĄ pojawić się "objawy" implantacji zarodka. Plamienia leciutkie, na przykład." Zresztą pojawia się później.. Na pewno nie przed @. Ból piersi nie oznacza od razu ciąże, a przeważnie to, że wystąpiła owulacja itd. itd.
    no wlasnie za wcześniej na objawy no i tak mam taki charakter bo rok starania dalo mi w dupe i takie pier... mnie denerwuje już się nie użalam nad sobą uodparniam się na wszystko co będzie to będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...
    a nogi i cycki rosna dopiero później ja mdlosci miałam 2misiacy ciąży zgagi nie miałam .. i zastanawiam się czy nie usunąć tu konta chociaż szkoda mi by było..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka a konsultowaliście to z lekarzem? Jesteś na jakiś lekach albo partner? :)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a nogi i cycki rosna dopiero później ja mdlosci miałam 2misiacy ciąży zgagi nie miałam .. i zastanawiam się czy nie usunąć tu konta chociaż szkoda mi by było..

Jakie pozniej? Tak samo jak wymioty, zgagi i inne ciulstwa...tu jak widac wszystko jest mozliwe

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    i masz racje bo kurde tu jakas nie kiedy panika jest i smieszne to wszystko mialysmy się wspierać itp. a tu co jakiś cyrk normalnie z tymi objawami ze chyba ja zaczne sobie wkrecac je albo urojona ciaze

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    w notatkach kochana zapisane i w lekach tez ze biore leki i jakie wiem zerknij sobie komenty pod wykresem : P

już przestudiowałam twój wykres dokładnie ze szczegółami :) Przepraszam jeszcze raz i zdrówka życzę :*

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    malinka a konsultowaliście to z lekarzem? Jesteś na jakiś lekach albo partner? :)
    cos ty mieszkam w takim miesice ze maja to gdzies teraz jak dostane @ to po musze się umowic i konkretnie ze nie mogę zajść badania porobić i wogole .. dzięki tej stronie się dowiedziałam o badaniach dużo dziewczyny mi tu pomogly doswiadczylam się trochę i wiem czego teraz będę zadac od lekarza nie dam się zrobić w balona

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23- mam nadzieje, ze wszystko sie wchlonie i w nastepnym cyklu startujesz pelna para :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mogę dodać, że w 27tygodniu ciąży nawet nie mam połowy tych objawów. Jedynie latam do łazienki ale to od 2tyg. i rozstępy na piersiach i żyły pojawiły się po 3 miesiącu. :) Nie ma co się nakręcać. Ja bardzo długo nie wiedziałam, że jestem w ciąży, bo nie odczuwałam żadnych zmian :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Jakie pozniej? Tak samo jak wymioty, zgagi i inne ciulstwa...tu jak widac wszystko jest mozliwe
    no ja miałam inaczej hehe ;) a brzuszek mi dopiero rosl w polowie 4 miesiąca pod koniec 3ego jakos tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka na niektórzy lekarze to niesamowici pożeraczy kasy i nic więcej. Nie daj się robić w balona, jesteś kobietą, masz prawo wiedzieć wszystko co dotyczy Twojego ciała i organizmu. Nie daj się odprawić z kwitkiem! :) Trzymam kciuki żeby jednak ten cykl był owocny :)

‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ