X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • mungo Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a mnie szlak trafia humor przed @ i sorry ale kuzwa kada weź się w garść bo mnie szlak trafi panikujesz a ta bete to raz gadasz ze jutro a raz ze w srode tak to na pewno nie zajdziesz w ciaze za bardzo chcesz posiadac dziecko nie być w ciąży bo tak to odbieram i możesz się obrazac albo wy dziewczyny ale ja tu się zarejestrowałam żeby dowiedzieć się co i jak bo jakby nie patrząc jestem najmlodsza a tu co chwile ktoś gada o objawach ciąży jak nie jest w niej ... zamiast poczekać spokojnie na @ czy będzie czy nie .. ja tez mogłam wam napisac ze mi nie dobrze ze to ze tamto ale zachowuje to dla siebie bo wole czekac na @ a nie panikować na forum

malinka spokój !!!
    dość już tych awantur na forum!!!
    UWAGA!!! POSTANAWIAM!!!

KADA- o swoich objawach pisz do nas na priva- jesli potrzebujesz do mnie wal jak w dym, o ile będę miała wystarczająco dużo kubłów z zimną wodą, będę Cię leczyć, a jak kubłów zabraknie, to po prostu Cię do studni wrzucę :P (taki tam żarcik :P)

I CAŁA RESZTA-tu są kobiety w ciąży i tu wymagany jest spokój.
    NO!!

to teraz juz idę :D

myszkaazi, Plumb80, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    ale ja pieprzę bzdury, naprawdę coś mi się na mózg rzuciło:P
    no dobra to idę :D
    Po prostu masz dobry humorek : )

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    malinka spokój !!!
    dość już tych awantur na forum!!!
    UWAGA!!! POSTANAWIAM!!!

KADA- o swoich objawach pisz do nas na priva- jesli potrzebujesz do mnie wal jak w dym, o ile będę miała wystarczająco dużo kubłów z zimną wodą, będę Cię leczyć, a jak kubłów zabraknie, to po prostu Cię do studni wrzucę :P (taki tam żarcik :P)

I CAŁA RESZTA-tu są kobiety w ciąży i tu wymagany jest spokój.
    NO!!

to teraz juz idę :D
    no kurcze jak tu się nie wkurzyc skoro raz pisze tak a raz tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u sialalala u sialalala : D hehe mungo chyba mnie zaraziłaś : P

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale okej wrzucam na luz i sorry ale kuzwa mam tak przed @ i nie chamuje się każdy z nas chce zajsc

mungo lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k
    kada i ciebie chciałam przeprosić i nie wiedziałam o tym jajniku ale mi tez było wczoraj nie dobrze ale ciii siedze bo czuje ze dostane @ rok staran mnie przerosło i czekanie na bog wie co

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie :) Rozumiem Twoje nerwy malinka, bo najprawdopodobniej masz taki charakter jak ja czyli wnerwia mnie pier..lenie. (Nikogo nie obrażając) ale podczytuje Was od czasu do czasu i objawy ciążowe nie występują od razu. To, że którejś niedobrze, ma zgagę, lata do łazienki czy czuje się słabo nie oznacza, że jest w ciąży. "Kilka dni po stosunku to MOGĄ pojawić się "objawy" implantacji zarodka. Plamienia leciutkie, na przykład." Zresztą pojawia się później.. Na pewno nie przed @. Ból piersi nie oznacza od razu ciąże, a przeważnie to, że wystąpiła owulacja itd. itd.

mungo, Plumb80, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...

mungo, myszkaazi, mycha28, iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Dziewczyny spokojnie :) Rozumiem Twoje nerwy malinka, bo najprawdopodobniej masz taki charakter jak ja czyli wnerwia mnie pier..lenie. (Nikogo nie obrażając) ale podczytuje Was od czasu do czasu i objawy ciążowe nie występują od razu. To, że którejś niedobrze, ma zgagę, lata do łazienki czy czuje się słabo nie oznacza, że jest w ciąży. "Kilka dni po stosunku to MOGĄ pojawić się "objawy" implantacji zarodka. Plamienia leciutkie, na przykład." Zresztą pojawia się później.. Na pewno nie przed @. Ból piersi nie oznacza od razu ciąże, a przeważnie to, że wystąpiła owulacja itd. itd.
    no wlasnie za wcześniej na objawy no i tak mam taki charakter bo rok starania dalo mi w dupe i takie pier... mnie denerwuje już się nie użalam nad sobą uodparniam się na wszystko co będzie to będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A ja Wam powiem tak. Dalej Wam ostro kibicuje i bede Was "podgladala" i mam nadzieje, ze kazdej sie uda ale odpuszczam troche tu swoje udzielanie bo nie mam ochoty sie denerwowac. Za kazdym razem jak tu wchodze (a nie siedze tu 24/h) to co kurwa czytam?! Rzygam, sram,nie umie sie wysrac, perfum mnie drazni, zyly na cyckach itp. Przepraszam za wyrazenie ale jak kurwa mac 2 dni po owu mozna miec takie objawy?! Jakby tak kazda wymieniala swoje objawy to juz jestesmy na tysiecznej stronie i kazdego dnia dowiadujemy sie czegos to bardziej ciekawszego. Zapominialam przypomniec, ze w ciazy wlosy tez niektorym wypadaja, nogi puchna...o tych objawach to zapomialy niektore? Ja jestem w ciazy w 9 tyg i polowy nie mam tych objawow co wystepuja tutaj po owulacji...
    a nogi i cycki rosna dopiero później ja mdlosci miałam 2misiacy ciąży zgagi nie miałam .. i zastanawiam się czy nie usunąć tu konta chociaż szkoda mi by było..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka a konsultowaliście to z lekarzem? Jesteś na jakiś lekach albo partner? :)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a nogi i cycki rosna dopiero później ja mdlosci miałam 2misiacy ciąży zgagi nie miałam .. i zastanawiam się czy nie usunąć tu konta chociaż szkoda mi by było..

Jakie pozniej? Tak samo jak wymioty, zgagi i inne ciulstwa...tu jak widac wszystko jest mozliwe

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    i masz racje bo kurde tu jakas nie kiedy panika jest i smieszne to wszystko mialysmy się wspierać itp. a tu co jakiś cyrk normalnie z tymi objawami ze chyba ja zaczne sobie wkrecac je albo urojona ciaze

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    w notatkach kochana zapisane i w lekach tez ze biore leki i jakie wiem zerknij sobie komenty pod wykresem : P

już przestudiowałam twój wykres dokładnie ze szczegółami :) Przepraszam jeszcze raz i zdrówka życzę :*

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    malinka a konsultowaliście to z lekarzem? Jesteś na jakiś lekach albo partner? :)
    cos ty mieszkam w takim miesice ze maja to gdzies teraz jak dostane @ to po musze się umowic i konkretnie ze nie mogę zajść badania porobić i wogole .. dzięki tej stronie się dowiedziałam o badaniach dużo dziewczyny mi tu pomogly doswiadczylam się trochę i wiem czego teraz będę zadac od lekarza nie dam się zrobić w balona

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23- mam nadzieje, ze wszystko sie wchlonie i w nastepnym cyklu startujesz pelna para :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mogę dodać, że w 27tygodniu ciąży nawet nie mam połowy tych objawów. Jedynie latam do łazienki ale to od 2tyg. i rozstępy na piersiach i żyły pojawiły się po 3 miesiącu. :) Nie ma co się nakręcać. Ja bardzo długo nie wiedziałam, że jestem w ciąży, bo nie odczuwałam żadnych zmian :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Jakie pozniej? Tak samo jak wymioty, zgagi i inne ciulstwa...tu jak widac wszystko jest mozliwe
    no ja miałam inaczej hehe ;) a brzuszek mi dopiero rosl w polowie 4 miesiąca pod koniec 3ego jakos tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka na niektórzy lekarze to niesamowici pożeraczy kasy i nic więcej. Nie daj się robić w balona, jesteś kobietą, masz prawo wiedzieć wszystko co dotyczy Twojego ciała i organizmu. Nie daj się odprawić z kwitkiem! :) Trzymam kciuki żeby jednak ten cykl był owocny :)

‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ