X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Mam ochotę na kąpiel - jestem w ciąży? :)
    hehehe gratuluje : P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    dziewczyny tak patrze na swoj wykres ze ta tempka mi rosnie to moze juz bylo zagniezdzanie?? bo w 6 i7 dpo na tym samym poziomie ale w 5 dpo jeszcze nizej nie wiem jak juz to intepretowac za duzo czytam o wykresie..
    tak było zagniezdzenie wrozka ania Ci to mowi, to chciałas uslyszec, opanuj sie babo, bo sie tu po cichu z Ciebie smieja ze nic nie wyniosłas z wczorajszej gadaniny..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezczelność. No cóż w tym społeczeństwie już się można wszystkiego spodziewać. Dlatego powinnaś poszukać lekarza, który weźmie Cię poważnie, a nie od machnięcia ręki. Powiem Ci, że ja chodzę na NFZ i mimo, że podobno "prywatne badania są lepsze".. GÓWNO PRAWDA. Prywatnie są "dobrzy" ponieważ MUSZĄ być, a coś pieniądze biorą ale zdarza się, że robią to z przymusu i na "odwal się już kobieto, daj pieniądze i wyjdź" :/ Niestety ludzie to świnie. Ja miałam duże szczęście. I mam nadzieje, że Ty też znajdziesz odpowiedniego lekarza, a jeśli już widzisz, że lekarz traktuje Cię jak powietrze lub dosłownie kpi sobie z tego, że chcesz się starać to wyjdź i trzaśnij drzwiami i nie wracaj do niego choćby był to lekarz z najlepszym sprzętem w okolicy. Czasem warto się poświęcić i dojeżdżać niż pod nosem chodzić gdzieś gdzie czuje się po prostu niekomfortowo.

mała_mi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mykam laski z męzem do sklepu później kapiel i do lozeczka dość jak na dzisiejszy dzień wrazen ;) milej nocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Bezczelność. No cóż w tym społeczeństwie już się można wszystkiego spodziewać. Dlatego powinnaś poszukać lekarza, który weźmie Cię poważnie, a nie od machnięcia ręki. Powiem Ci, że ja chodzę na NFZ i mimo, że podobno "prywatne badania są lepsze".. GÓWNO PRAWDA. Prywatnie są "dobrzy" ponieważ MUSZĄ być, a coś pieniądze biorą ale zdarza się, że robią to z przymusu i na "odwal się już kobieto, daj pieniądze i wyjdź" :/ Niestety ludzie to świnie. Ja miałam duże szczęście. I mam nadzieje, że Ty też znajdziesz odpowiedniego lekarza, a jeśli już widzisz, że lekarz traktuje Cię jak powietrze lub dosłownie kpi sobie z tego, że chcesz się starać to wyjdź i trzaśnij drzwiami i nie wracaj do niego choćby był to lekarz z najlepszym sprzętem w okolicy. Czasem warto się poświęcić i dojeżdżać niż pod nosem chodzić gdzieś gdzie czuje się po prostu niekomfortowo.
    wiesz co masz racje ja już mam dość kuzde prywatnie nie pojde bo szkoda kasy i skad mogę wiedziec jaki lekarz będzie może być do dupy a i tak mi nic nie pomoze i kase tylko strace... szukam caly czas tu gdzies w okolicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochane spadam bo piotrek juz mi tu gada nad uchem ze nie moze na ta strone patrzeć hehe . /milego wieczorku moje babeczki buzka

mungo, mycha28 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Nooo Margus a ja tak myślałam co z Twoim zabkiem....Ale dobrze ze juz nie boli...:-)

A jak sie czujesz?
    No to już drugi zaliczony:) a czuję się dobrze już teraz to nawet rewelacja :)

Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Z tego co wiem to chyba w danym dniu sie jakos robi konkretne badania. Aniaa szybko odpisz kolezance!! Bo z tego co wiem to Ania wlasnie robila te badania
    przepraszam ale mnie zmogło spanie i nie dobrze mi jest oh... jestem w ciazy co???:D hehe boszzz!!! nie wyrobie tu zaraz...:D

myszkaazi lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    przepraszam ale mnie zmogło spanie i nie dobrze mi jest oh... jestem w ciazy co???:D hehe boszzz!!! nie wyrobie tu zaraz...:D

W 9 miesicu jestes, na dniach rodzisz a Ty sie jeszcze pytasz czy w ciazy jestes? A to zgagi, mdlosci, pierwszych ruchow itp to nie mialas juz 3 dni po owulce? To Ty dziwna Ania jestes...

myszkaazi, mała_mi lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania bo ja nie czytalam wczkraj juz postow

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee ja to juz i przed owulka miałam , taka zdolniacha ze mnie :D dobra cicho bo pomysla ze na serio to jest hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 20:36

myszkaazi, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    jak nie czytałas jak stwierdzilas ze Cie tu obgaduja za polecami, to musialas czytac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 20:39

myszkaazi, mycha28 lubią tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    No to już drugi zaliczony:) a czuję się dobrze już teraz to nawet rewelacja :)

No to trzymam kciuki i oby tak dalej :-)Buziolek i zagladaj tu do nas :-)Musisz przesylac fluidy :-)

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    eee ja to juz i przed owulka miałam , taka zdolniacha ze mnie :D dobra cicho bo pomysla ze na serio to jest hahaha

Anulka a mnie sie nic nie pochwalilas....ale z Ciebie noe dobra kobita...taaak a ta moje przesylka to wielka sciema :-Djak Ty lada dzien bedziesz rodzic....:-D:-D

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Anulka a mnie sie nic nie pochwalilas....ale z Ciebie noe dobra kobita...taaak a ta moje przesylka to wielka sciema :-Djak Ty lada dzien bedziesz rodzic....:-D:-D
    a wiesz co ja rozprowadzam to na lewo hehe :D

• ilonek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a wiesz co ja rozprowadzam to na lewo hehe :D

Niezly biznes z tego co.....Ze ja na to nie wpadłam :-D
    A swoja droga co niektore osoby powinny przeniesc sie na wątek....paranoidalna schiza ciążowa....

mała_mi, iza30 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    A swoja droga co niektore osoby powinny przeniesc sie na wątek....paranoidalna schiza ciążowa....
    hehehe dobre trzeba zrobic watek i niech tam pisza

ilonek lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:

To milo,ze nas czytasz na bierzaco. Myslalam, ze to forum jest po to zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty masz nas w dupie za przeproszeniem i tylko wypisujesz te swoje urojone objawy i czekasz na co? Az Ci kazda z nas potwierdzi ciaze? To sory ale pod zly adres trafilas bo NIKT Ci tu nie napisze, ze jestes w ciazy bo nie jestesmy ani wirtualnymi lekarzami a tym bardziej jasnowidzami.

Ania1986, Ewelina23, Plumb80, ilonek, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny spojrzycie na moj wykres powiecie co o nim myslicie co prosze o pomoc . niby cykl bez owulki ale tak obiecujaco wyglada ze chyba na bete polece : ) ,, SWIRY,, hahah

ilonek, mycha28, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    no to może ktoś kiedyś wpadnie i zalozy taki watek albo ja za niedługo od tych objawow każdej popadnę w taka schize ze uroje sobie ciaze hehe

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ