start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:dziewczyny tak patrze na swoj wykres ze ta tempka mi rosnie to moze juz bylo zagniezdzanie?? bo w 6 i7 dpo na tym samym poziomie ale w 5 dpo jeszcze nizej nie wiem jak juz to intepretowac za duzo czytam o wykresie..
-
nick nieaktualnyBezczelność. No cóż w tym społeczeństwie już się można wszystkiego spodziewać. Dlatego powinnaś poszukać lekarza, który weźmie Cię poważnie, a nie od machnięcia ręki. Powiem Ci, że ja chodzę na NFZ i mimo, że podobno "prywatne badania są lepsze".. GÓWNO PRAWDA. Prywatnie są "dobrzy" ponieważ MUSZĄ być, a coś pieniądze biorą ale zdarza się, że robią to z przymusu i na "odwal się już kobieto, daj pieniądze i wyjdź" Niestety ludzie to świnie. Ja miałam duże szczęście. I mam nadzieje, że Ty też znajdziesz odpowiedniego lekarza, a jeśli już widzisz, że lekarz traktuje Cię jak powietrze lub dosłownie kpi sobie z tego, że chcesz się starać to wyjdź i trzaśnij drzwiami i nie wracaj do niego choćby był to lekarz z najlepszym sprzętem w okolicy. Czasem warto się poświęcić i dojeżdżać niż pod nosem chodzić gdzieś gdzie czuje się po prostu niekomfortowo.
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Bezczelność. No cóż w tym społeczeństwie już się można wszystkiego spodziewać. Dlatego powinnaś poszukać lekarza, który weźmie Cię poważnie, a nie od machnięcia ręki. Powiem Ci, że ja chodzę na NFZ i mimo, że podobno "prywatne badania są lepsze".. GÓWNO PRAWDA. Prywatnie są "dobrzy" ponieważ MUSZĄ być, a coś pieniądze biorą ale zdarza się, że robią to z przymusu i na "odwal się już kobieto, daj pieniądze i wyjdź" Niestety ludzie to świnie. Ja miałam duże szczęście. I mam nadzieje, że Ty też znajdziesz odpowiedniego lekarza, a jeśli już widzisz, że lekarz traktuje Cię jak powietrze lub dosłownie kpi sobie z tego, że chcesz się starać to wyjdź i trzaśnij drzwiami i nie wracaj do niego choćby był to lekarz z najlepszym sprzętem w okolicy. Czasem warto się poświęcić i dojeżdżać niż pod nosem chodzić gdzieś gdzie czuje się po prostu niekomfortowo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Z tego co wiem to chyba w danym dniu sie jakos robi konkretne badania. Aniaa szybko odpisz kolezance!! Bo z tego co wiem to Ania wlasnie robila te badania
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:przepraszam ale mnie zmogło spanie i nie dobrze mi jest oh... jestem w ciazy co??? hehe boszzz!!! nie wyrobie tu zaraz...
W 9 miesicu jestes, na dniach rodzisz a Ty sie jeszcze pytasz czy w ciazy jestes? A to zgagi, mdlosci, pierwszych ruchow itp to nie mialas juz 3 dni po owulce? To Ty dziwna Ania jestes...myszkaazi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:eee ja to juz i przed owulka miałam , taka zdolniacha ze mnie dobra cicho bo pomysla ze na serio to jest hahaha
Anulka a mnie sie nic nie pochwalilas....ale z Ciebie noe dobra kobita...taaak a ta moje przesylka to wielka sciema :-Djak Ty lada dzien bedziesz rodzic....:-D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:Ania bo ja nie czytalam wczkraj juz postow
To milo,ze nas czytasz na bierzaco. Myslalam, ze to forum jest po to zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty masz nas w dupie za przeproszeniem i tylko wypisujesz te swoje urojone objawy i czekasz na co? Az Ci kazda z nas potwierdzi ciaze? To sory ale pod zly adres trafilas bo NIKT Ci tu nie napisze, ze jestes w ciazy bo nie jestesmy ani wirtualnymi lekarzami a tym bardziej jasnowidzami.Ania1986, Ewelina23, Plumb80, ilonek, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Niezly biznes z tego co.....Ze ja na to nie wpadłam
A swoja droga co niektore osoby powinny przeniesc sie na wątek....paranoidalna schiza ciążowa....