X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Mam ochotę na kąpiel - jestem w ciąży? :)
    hehehe gratuluje : P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    dziewczyny tak patrze na swoj wykres ze ta tempka mi rosnie to moze juz bylo zagniezdzanie?? bo w 6 i7 dpo na tym samym poziomie ale w 5 dpo jeszcze nizej nie wiem jak juz to intepretowac za duzo czytam o wykresie..
    tak było zagniezdzenie wrozka ania Ci to mowi, to chciałas uslyszec, opanuj sie babo, bo sie tu po cichu z Ciebie smieja ze nic nie wyniosłas z wczorajszej gadaniny..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezczelność. No cóż w tym społeczeństwie już się można wszystkiego spodziewać. Dlatego powinnaś poszukać lekarza, który weźmie Cię poważnie, a nie od machnięcia ręki. Powiem Ci, że ja chodzę na NFZ i mimo, że podobno "prywatne badania są lepsze".. GÓWNO PRAWDA. Prywatnie są "dobrzy" ponieważ MUSZĄ być, a coś pieniądze biorą ale zdarza się, że robią to z przymusu i na "odwal się już kobieto, daj pieniądze i wyjdź" :/ Niestety ludzie to świnie. Ja miałam duże szczęście. I mam nadzieje, że Ty też znajdziesz odpowiedniego lekarza, a jeśli już widzisz, że lekarz traktuje Cię jak powietrze lub dosłownie kpi sobie z tego, że chcesz się starać to wyjdź i trzaśnij drzwiami i nie wracaj do niego choćby był to lekarz z najlepszym sprzętem w okolicy. Czasem warto się poświęcić i dojeżdżać niż pod nosem chodzić gdzieś gdzie czuje się po prostu niekomfortowo.

mała_mi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mykam laski z męzem do sklepu później kapiel i do lozeczka dość jak na dzisiejszy dzień wrazen ;) milej nocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Bezczelność. No cóż w tym społeczeństwie już się można wszystkiego spodziewać. Dlatego powinnaś poszukać lekarza, który weźmie Cię poważnie, a nie od machnięcia ręki. Powiem Ci, że ja chodzę na NFZ i mimo, że podobno "prywatne badania są lepsze".. GÓWNO PRAWDA. Prywatnie są "dobrzy" ponieważ MUSZĄ być, a coś pieniądze biorą ale zdarza się, że robią to z przymusu i na "odwal się już kobieto, daj pieniądze i wyjdź" :/ Niestety ludzie to świnie. Ja miałam duże szczęście. I mam nadzieje, że Ty też znajdziesz odpowiedniego lekarza, a jeśli już widzisz, że lekarz traktuje Cię jak powietrze lub dosłownie kpi sobie z tego, że chcesz się starać to wyjdź i trzaśnij drzwiami i nie wracaj do niego choćby był to lekarz z najlepszym sprzętem w okolicy. Czasem warto się poświęcić i dojeżdżać niż pod nosem chodzić gdzieś gdzie czuje się po prostu niekomfortowo.
    wiesz co masz racje ja już mam dość kuzde prywatnie nie pojde bo szkoda kasy i skad mogę wiedziec jaki lekarz będzie może być do dupy a i tak mi nic nie pomoze i kase tylko strace... szukam caly czas tu gdzies w okolicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochane spadam bo piotrek juz mi tu gada nad uchem ze nie moze na ta strone patrzeć hehe . /milego wieczorku moje babeczki buzka

mungo, mycha28 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Nooo Margus a ja tak myślałam co z Twoim zabkiem....Ale dobrze ze juz nie boli...:-)

A jak sie czujesz?
    No to już drugi zaliczony:) a czuję się dobrze już teraz to nawet rewelacja :)

Plumb80, mungo, iza30 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Z tego co wiem to chyba w danym dniu sie jakos robi konkretne badania. Aniaa szybko odpisz kolezance!! Bo z tego co wiem to Ania wlasnie robila te badania
    przepraszam ale mnie zmogło spanie i nie dobrze mi jest oh... jestem w ciazy co???:D hehe boszzz!!! nie wyrobie tu zaraz...:D

myszkaazi lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    przepraszam ale mnie zmogło spanie i nie dobrze mi jest oh... jestem w ciazy co???:D hehe boszzz!!! nie wyrobie tu zaraz...:D

W 9 miesicu jestes, na dniach rodzisz a Ty sie jeszcze pytasz czy w ciazy jestes? A to zgagi, mdlosci, pierwszych ruchow itp to nie mialas juz 3 dni po owulce? To Ty dziwna Ania jestes...

myszkaazi, mała_mi lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania bo ja nie czytalam wczkraj juz postow

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee ja to juz i przed owulka miałam , taka zdolniacha ze mnie :D dobra cicho bo pomysla ze na serio to jest hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 20:36

myszkaazi, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    jak nie czytałas jak stwierdzilas ze Cie tu obgaduja za polecami, to musialas czytac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 20:39

myszkaazi, mycha28 lubią tę wiadomość

• ilonek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    No to już drugi zaliczony:) a czuję się dobrze już teraz to nawet rewelacja :)

No to trzymam kciuki i oby tak dalej :-)Buziolek i zagladaj tu do nas :-)Musisz przesylac fluidy :-)

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    eee ja to juz i przed owulka miałam , taka zdolniacha ze mnie :D dobra cicho bo pomysla ze na serio to jest hahaha

Anulka a mnie sie nic nie pochwalilas....ale z Ciebie noe dobra kobita...taaak a ta moje przesylka to wielka sciema :-Djak Ty lada dzien bedziesz rodzic....:-D:-D

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Anulka a mnie sie nic nie pochwalilas....ale z Ciebie noe dobra kobita...taaak a ta moje przesylka to wielka sciema :-Djak Ty lada dzien bedziesz rodzic....:-D:-D
    a wiesz co ja rozprowadzam to na lewo hehe :D

• ilonek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a wiesz co ja rozprowadzam to na lewo hehe :D

Niezly biznes z tego co.....Ze ja na to nie wpadłam :-D
    A swoja droga co niektore osoby powinny przeniesc sie na wątek....paranoidalna schiza ciążowa....

mała_mi, iza30 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    A swoja droga co niektore osoby powinny przeniesc sie na wątek....paranoidalna schiza ciążowa....
    hehehe dobre trzeba zrobic watek i niech tam pisza

ilonek lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:

To milo,ze nas czytasz na bierzaco. Myslalam, ze to forum jest po to zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty masz nas w dupie za przeproszeniem i tylko wypisujesz te swoje urojone objawy i czekasz na co? Az Ci kazda z nas potwierdzi ciaze? To sory ale pod zly adres trafilas bo NIKT Ci tu nie napisze, ze jestes w ciazy bo nie jestesmy ani wirtualnymi lekarzami a tym bardziej jasnowidzami.

Ania1986, Ewelina23, Plumb80, ilonek, mycha28, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny spojrzycie na moj wykres powiecie co o nim myslicie co prosze o pomoc . niby cykl bez owulki ale tak obiecujaco wyglada ze chyba na bete polece : ) ,, SWIRY,, hahah

ilonek, mycha28, mała_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    no to może ktoś kiedyś wpadnie i zalozy taki watek albo ja za niedługo od tych objawow każdej popadnę w taka schize ze uroje sobie ciaze hehe

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ