start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Czesc dziewczyny
Zatem nadrobilam wczorajszy dzien troche mi to zajelo
JAk tam humorki?
Zycze kazdej z osobna milego dzionka
Hej Iza
Humor jak narazie mi dopisuje Obudzilam sie ale najchetniej poszlabym dalej spac jak zobaczylam pogode za oknem...Wieje i leje ;/ a jak u Ciebie?
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPLUMB moja słodka GRATULACJE dbaj o fasolkę i przesyłam 1000000 :*:* dla was:) ciesze się że Ci się udało:*
ale was musiałam nadrabiać...masakra ja wczoraj jak dostalam 2 to na wieczór jeszcze mnie tak bolało że aż ryczałam z bólu mąż mi tylko ręke trzymał aby mi przeszło i troszkę zawsze mi to pomaga:). A jak był w pracy i mu przez tel pow że mam @ to z różyczka przyszedł abym się nie smuciła;) ależ ja go KOCHAM mój ideałiza30, karmelek, mała_mi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Hej Iza
Humor jak narazie mi dopisuje Obudzilam sie ale najchetniej poszlabym dalej spac jak zobaczylam pogode za oknem...Wieje i leje ;/ a jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudiaa szczerze to mi jakoś smutno ale nic nie poradzę na to...wczoraj 1 raaz widziałam jaki mąż był smutny ehhh:( mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda:) a teraz leze bo ta @ tak boli że sie nic innego nie da rady zrobić ja mam niestety bardzo bolesne:/