start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:no co wy dziewczyny serio? @ pzyszła cykl skończony żadnych kropek tylko krwawe łzy... ale dramatyzuje - chyba sobie coś kupię za to nowe buty na przykład
kochana ja jutro pewnie do ciebie dołacze bo masakryczny spadek u mnie dziś
oby nastepny był szcześliwynezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane jak wam poranek mija . ja dzis jak zobaczylam termometr zaczelam sie smiac bo tempka powinna spadac a ona rosnie .
kochana u ciebie to piekny książkowy ciążowy wykresik hehe
juz niech te @ przychodza i zaczynamy z nowymi siłami od nowa -
nick nieaktualnymycha28 wrote:kochana u ciebie to piekny książkowy ciążowy wykresik hehe
juz niech te @ przychodza i zaczynamy z nowymi siłami od nowa -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:no powinna no ale coz czekam bo jak bede miala tempke 37,2 mam do gina dzwonic bo jak na cykl bez owulacji to za wysoka . teraz bym zadzwonila ale chyba pomysli ze jakas znerwicowana jestem
masz prawo być znerwicowana a on ma obowiazek cie uspokoic wiec dzwon i sie nie przejmujkada24, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynezumi wrote:no cóż ja to chyba musze się wypisac z tego wątku już
Karolcia jak samopoczucie kochana? Bo u mnie dno.
u mnie cieżko mam normalnie dzis depreche ale cóz nie bede tego tu opisywac aby was nie pozarażąc moim dołkiem rycze jak dziecko dzis ehh:( jedynie jak mąż jest w domu to mi jest dobrze ale do 15 musze poczekac;/a brzuch dalej boli ;/ -
nick nieaktualny
-
właśnie musze iść w końcu na badania krwi. co mam zbadać?
na pewno muszę zrobić cytomegalię i toxoplazmozę, progesteron? coś jeszcze? -
Karolcia26 wrote:u mnie cieżko mam normalnie dzis depreche ale cóz nie bede tego tu opisywac aby was nie pozarażąc moim dołkiem rycze jak dziecko dzis ehh:( jedynie jak mąż jest w domu to mi jest dobrze ale do 15 musze poczekac;/a brzuch dalej boli ;/
ktoś mi pomoże z tymi badaniami musze się wziąć za siebie nie ma co siedzieć i gdybać. 27 list ide do gina (najszybsza wizyta) i chce mieć już wyniki