start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:bo u mnie tak jest szpitalne laboratorium ma czas bo musza gdzies to wyslac itp itd
No to czekamy razem w Toba na wyniki do jutra w takim napieciu jak chyba jeszcze nigdy Powiem Ci, tylko mnie nie zrozum zle, ze chyba wszystkie tu odetchniemy z ulga jak beta Twoja bedzie pozytywna. Trzymam kciuki !!Margotka87, Karolcia26, iza30, mała_mi lubią tę wiadomość
-
pozytywna czy nie sie nic nie stanie bedziemy walczyc dalej a napiecie mi przeszlo ja juz ja zrobilam... do jutro sobie poczekam i tyle.... co bedzie to bedzie.. wazne ze juz 2 fasolki mamy margotki i plumb
Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
no cóż ja to chyba musze się wypisac z tego wątku już
Karolcia jak samopoczucie kochana? Bo u mnie dno. -
Ania1986 wrote:LISTA TESTOWA
Margotka87-25.10-->
kierzynka-26.10-->
Ruda27-30.10-->
kaarolaa-31.10-->
karmelek-1.11-->
mungo-2.11-->
Plumb80-5.11-->
kada24-5.11-->
nezumi-5.11-->
Karolcia26-6.11-->
myszkaazi-8.11-->
Ania1986-4.11 lub 9.11-->
Paulia87-9.11-->
iza30-11.11-->
ilonek-12.11-->
LEGENDA:
udało sie-
nie udało sie-Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Nezumi nie chce Cie nakrecac ale z tego co widze na Twoim wykresie to nie masz @ tylko jakies plamienia od kilku dni tak?
No dziewczyny jesteście kochane :* :* nawet takich nieudaczników jak ja przygarniacie pod swoje skrzydła -
iza30 wrote:nezumi czemu chcesz nas opuscic?
-
nezumi wrote:no co wy dziewczyny serio? @ pzyszła cykl skończony żadnych kropek tylko krwawe łzy... ale dramatyzuje - chyba sobie coś kupię za to nowe buty na przykład
Nie ten cykl to bedzie nastepny wiem ze napewno jest ciezko ale glowado gory i walczymy dalej, kazda z nas w koncu doczeka sie tego jedynego cyklu
Tak napewno przydadza ci sie zakupy a moze zrobisz cos dla siebie to napewno poprawi Ci humor tule mocno Pamietaj ze masz nasnezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Tobie przydasie klapsik w 4literki, prosze mi tu takich rzeczy nie pisac i postawic sie do pionu
Nie ten cykl to bedzie nastepny wiem ze napewno jest ciezko ale glowado gory i walczymy dalej, kazda z nas w koncu doczeka sie tego jedynego cyklu
Tak napewno przydadza ci sie zakupy a moze zrobisz cos dla siebie to napewno poprawi Ci humor tule mocno Pamietaj ze masz nas
zcekam na ten cykl i czekam już mi cierpliwości brakuje poza tym mam @ więc jestem rozdrażniona :piza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:nezumi ale zobacz ilu z nas niestety sie nie udało ale nigdzie się nie wybieramy, zmieniłyśmy tylko stacje i jedziemy dalej! hej głowa do góry, tym razem będzie lepiej! :*
ja wiem że to nie ten wątek ale wiecie co! piję dziś! i jest jedna pozytywna rzecz z tą @ która przyszła - za tydzien jedziemy z meżm na weekendową imprezę i postanawiam nawalić się jak nigdy! ostani raz bo potem przecież będę mamąiza30, mała_mi, mungo lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote::* tak dziś poprosze męża o klapsa w twoim imeniu.
zcekam na ten cykl i czekam już mi cierpliwości brakuje poza tym mam @ więc jestem rozdrażniona :pnezumi lubi tę wiadomość