start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nezumi ja właśnie robiłam toxo, cytomegalię, hormony tarczycy i ogólną morfologię i nic więcej, wyniki wyszły dobre więc narazie nic mi innego nie dawała, 5cykli już czekam i nic... jak w tym cyklu mi nie wyjdzie to chyba też się jeszcze raz do niej wybiore.. bo pół roku to chyba dużo...
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:Nezumi ja właśnie robiłam toxo, cytomegalię, hormony tarczycy i ogólną morfologię i nic więcej, wyniki wyszły dobre więc narazie nic mi innego nie dawała, 5cykli już czekam i nic... jak w tym cyklu mi nie wyjdzie to chyba też się jeszcze raz do niej wybiore.. bo pół roku to chyba dużo...
-
nick nieaktualny
-
Tez @ do mnie przyszedł. Mówiłam, ze wczoraj go nie bedzie, bo była za niska temperatura no to się dzisiaj podniosła i zgodnie z planem @ jest. Przykro mi trochę, ale przy tak dziwnej drugiej fazie to było niemożliwe. Poddaje się i chyba nie będę juz prowadzić obserwacji i mierzyć tempki, bo muszę zacząć normalnie żyć, a nie leżeć i czekać na ciążę. Robiłam wszystko, żeby zwiększyć szanse, zrezygnowałam z wielu rzeczy i to nic nie dało. Wracam do starego życia, bez termometra przy łóżku. Boli mnie bardzo brzuch, ledwo żyje... Chce do domu, dobrze, ze tylko jedna lekcja jeszcze, bo bym oszalała albo zemdlała.
-
karmelek wrote:nezumi w zasadzie to ja nie wiem co jeszcze warto zrobic..
myśle że ja poczekam do końca roku i wtedy przejdę się do lekarza..
A który to Twoj cykl starań? -
nick nieaktualny