X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak tam samopoczucie?
    U mnie nie jest ciekawie, mąż wkurzony, ja się do niego nie odzywam... no przyznam trochę mnie wkurzył i to chyba nie trochę
    Szkoda że nie można poserduszkować bo akurat za dwa dni mija rok od naszych zaręczyn i co ja mogę, nic :(
    Jestem do niczego !!!

Dukan znam ten bol...ja z moim.mezem.jak klocilismy sie to on uparty jak osiol i ja zawsze musialam przeprasza....pozniej bylo na oderot gdy ja sie dluzej dasalam on przychodzil...a teraz jakos to tak razem.sie przepraszamy :-)..bedzie dobrze zobaczysz...

A

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis mam impreze zakladowa"Andrzejki "...i do tego juz od 6stej nie spie @ przyszla :-(....musze leciec w miasto zakupic tampony i jeszcze jedne rajstopki...no i No-spa oczywisie...

Karolcia26 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    A ja dzis mam impreze zakladowa"Andrzejki "...i do tego juz od 6stej nie spie @ przyszla :-(....musze leciec w miasto zakupic tampony i jeszcze jedne rajstopki...no i No-spa oczywisie...

Udanej zabawy :)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Udanej zabawy :)

Dzięki :-*

Dukan23 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to widze że nie tylko ja wczoraj mialam taki do dupy wieczór nawet tu nei wchodziłam...serduszkowałam z mężem tak mi sie chciało i byłook kochalismy sie a zaraz była cisza nie ruszamy sie nagle i mi pow ze nie da rady że w sumie to nie ma ochoty...No myślałam że jasny uj mnie strzeli poryczałam sie ehh tyle miałam śluzu wczoraj jak nigdy a tu taki placek dzien wczesniej to samo było aż sie boj z nim juz serduszkowac;( a sam chciał codziennie a jak dzis nie po serduszkujemy to lipa bo na cały weekend do Zakopca jedziemy i nici z sexu...tak więc ten cykl juz zmarnowyany bedzie:( choć ja wszystko zrobie aby sie w weekend przed wyjazdem pokochać;)

a w ogole to czesc wam wszystkim;) Ja nie dawno wstałam:) dzis nic nie robie bo na obiad naleśniki z nutella,bananem, mandarynki mniam:)ale mąż robi jak wróci z pracy bo ja wszystko ugotuje ale naleśniki za uja mi nie wychodza;) juz nie jedno ciasto wywaliliśmy jak ja robiłam:P

Dukan23 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :)
    Ja nie dawno wstalam, pije kawe
    zycze wszyskim milego dnia :)

Dukan23, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu ostatnio spokój jest aż sie zaczynam martwić ze w koncu żadna nie bedzie tu pisac:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Mam prawie 19 lat. Dokładnie będę mieć w styczniu :)
    oo a ja myslalam ze najmlodsza jestem a tu rok mlodsza jesteś bo ja zas w przyszłym roku 20 będę miala

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki tu spokój na na na na nic się nie dzieję na na na :)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam! :) W sumie to już 3 raz dzisiejszego dnia, bo się o 5 obudziłam na bombce, później o 7 i teraz. Trochę mnie głowa napierdziela, ale myślałam, że będzie gorzej :)
    Też nie rozmawiam ze swoim mężem, bo mam tego dość. Zawsze ja na siebie winę muszę przyjmować, bo on odkręca kota ogonem. To samo było wczoraj przez telefon i tak mnie wkurzył, że wyłączyłam telefon i wypiłam sobie wino, tylko chyba trochę za dużo jak na mnie...
    Na początku naszego związku to zawsze on po kłótni przychodził i przepraszał, a teraz panicz się honorem unosi. Zachowuje się jak gówniarz, to ja go będę traktować właśnie jak gówniarza!
    Idę się wykąpać i trochę pracy w domu odwalić, bo znowu przeleżę pół dnia!

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wstałam! :) W sumie to już 3 raz dzisiejszego dnia, bo się o 5 obudziłam na bombce, później o 7 i teraz. Trochę mnie głowa napierdziela, ale myślałam, że będzie gorzej :)
    Też nie rozmawiam ze swoim mężem, bo mam tego dość. Zawsze ja na siebie winę muszę przyjmować, bo on odkręca kota ogonem. To samo było wczoraj przez telefon i tak mnie wkurzył, że wyłączyłam telefon i wypiłam sobie wino, tylko chyba trochę za dużo jak na mnie...
    Na początku naszego związku to zawsze on po kłótni przychodził i przepraszał, a teraz panicz się honorem unosi. Zachowuje się jak gówniarz, to ja go będę traktować właśnie jak gówniarza!
    Idę się wykąpać i trochę pracy w domu odwalić, bo znowu przeleżę pół dnia!

ja wczoraj sobie wpiko strzeliłam a moj tylko mnie obserwował i do tego jeszcze ryczałam ale mój mąż podchodzi i przytula a ja go odtracam.Najlepszer było że jak piłam piwo z puszki i bawiłam sie tym kaspelkiem i tak sie dobawiłam że mi wpadł do srodka mój sie ze mnei smiał>Za to po tym piwie mi sie spoko spalo:)ale wieczorem juz sie przytulalismy :) ale sam fakt ze mnei wkurzył tym bo zawsze chce codziennie serduszkowac a jak przyjdize co do czego to nie dał rady:(az szczerze to teeraz si ebede bała co kolwiek zacząć:( niech on robi 1 krok teraz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w poniedziałek ide na 16 :) do nowej pracy na 2h probne czy sie nadaje;) sportowy sklep jakis w Tychach jeszcze w nim nie byłam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jade na zakupy z rodzinka moja hehe milenie buty na zime kupic do pepco jakies ciuszki jej hehe no i obowiązkowo natura ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie :/ Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba ;)
    Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła :/ Miała kiedy...

Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą :( Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!

Dukan23, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie :/ Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba ;)
    Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła :/ Miała kiedy...

Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą :( Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!
    żebys wiedziała ze sie robi tu ponuro ;( nikt nie zaglada no;/

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co u Ciebie Kochana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ja tu codziennie zagladam:-) :-) :-)

Plumb80, Dukan23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cześć :) Jak samopoczucie ? <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb a jakos leci gorzej z serduszkowanie;/ ale cóz;) nie bedzie na siłe ;) a Ty jak sie czujesz?/

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko ok ;)

‹‹ 333 334 335 336 337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ