start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dukan23 wrote:Cześć dziewczyny
Jak tam samopoczucie?
U mnie nie jest ciekawie, mąż wkurzony, ja się do niego nie odzywam... no przyznam trochę mnie wkurzył i to chyba nie trochę
Szkoda że nie można poserduszkować bo akurat za dwa dni mija rok od naszych zaręczyn i co ja mogę, nic
Jestem do niczego !!!
Dukan znam ten bol...ja z moim.mezem.jak klocilismy sie to on uparty jak osiol i ja zawsze musialam przeprasza....pozniej bylo na oderot gdy ja sie dluzej dasalam on przychodzil...a teraz jakos to tak razem.sie przepraszamy ..bedzie dobrze zobaczysz...
A -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej to widze że nie tylko ja wczoraj mialam taki do dupy wieczór nawet tu nei wchodziłam...serduszkowałam z mężem tak mi sie chciało i byłook kochalismy sie a zaraz była cisza nie ruszamy sie nagle i mi pow ze nie da rady że w sumie to nie ma ochoty...No myślałam że jasny uj mnie strzeli poryczałam sie ehh tyle miałam śluzu wczoraj jak nigdy a tu taki placek dzien wczesniej to samo było aż sie boj z nim juz serduszkowac;( a sam chciał codziennie a jak dzis nie po serduszkujemy to lipa bo na cały weekend do Zakopca jedziemy i nici z sexu...tak więc ten cykl juz zmarnowyany bedzie:( choć ja wszystko zrobie aby sie w weekend przed wyjazdem pokochać
a w ogole to czesc wam wszystkim;) Ja nie dawno wstałam:) dzis nic nie robie bo na obiad naleśniki z nutella,bananem, mandarynki mniam:)ale mąż robi jak wróci z pracy bo ja wszystko ugotuje ale naleśniki za uja mi nie wychodza;) juz nie jedno ciasto wywaliliśmy jak ja robiłam:PDukan23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstałam! W sumie to już 3 raz dzisiejszego dnia, bo się o 5 obudziłam na bombce, później o 7 i teraz. Trochę mnie głowa napierdziela, ale myślałam, że będzie gorzej
Też nie rozmawiam ze swoim mężem, bo mam tego dość. Zawsze ja na siebie winę muszę przyjmować, bo on odkręca kota ogonem. To samo było wczoraj przez telefon i tak mnie wkurzył, że wyłączyłam telefon i wypiłam sobie wino, tylko chyba trochę za dużo jak na mnie...
Na początku naszego związku to zawsze on po kłótni przychodził i przepraszał, a teraz panicz się honorem unosi. Zachowuje się jak gówniarz, to ja go będę traktować właśnie jak gówniarza!
Idę się wykąpać i trochę pracy w domu odwalić, bo znowu przeleżę pół dnia! -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Wstałam! W sumie to już 3 raz dzisiejszego dnia, bo się o 5 obudziłam na bombce, później o 7 i teraz. Trochę mnie głowa napierdziela, ale myślałam, że będzie gorzej
Też nie rozmawiam ze swoim mężem, bo mam tego dość. Zawsze ja na siebie winę muszę przyjmować, bo on odkręca kota ogonem. To samo było wczoraj przez telefon i tak mnie wkurzył, że wyłączyłam telefon i wypiłam sobie wino, tylko chyba trochę za dużo jak na mnie...
Na początku naszego związku to zawsze on po kłótni przychodził i przepraszał, a teraz panicz się honorem unosi. Zachowuje się jak gówniarz, to ja go będę traktować właśnie jak gówniarza!
Idę się wykąpać i trochę pracy w domu odwalić, bo znowu przeleżę pół dnia!
ja wczoraj sobie wpiko strzeliłam a moj tylko mnie obserwował i do tego jeszcze ryczałam ale mój mąż podchodzi i przytula a ja go odtracam.Najlepszer było że jak piłam piwo z puszki i bawiłam sie tym kaspelkiem i tak sie dobawiłam że mi wpadł do srodka mój sie ze mnei smiał>Za to po tym piwie mi sie spoko spalo:)ale wieczorem juz sie przytulalismy ale sam fakt ze mnei wkurzył tym bo zawsze chce codziennie serduszkowac a jak przyjdize co do czego to nie dał rady:(az szczerze to teeraz si ebede bała co kolwiek zacząć niech on robi 1 krok teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba
Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła Miała kiedy...
Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!Dukan23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Cześć dziewczyny
Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba
Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła Miała kiedy...
Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny