X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Jak tam samopoczucie?
    U mnie nie jest ciekawie, mąż wkurzony, ja się do niego nie odzywam... no przyznam trochę mnie wkurzył i to chyba nie trochę
    Szkoda że nie można poserduszkować bo akurat za dwa dni mija rok od naszych zaręczyn i co ja mogę, nic :(
    Jestem do niczego !!!

Dukan znam ten bol...ja z moim.mezem.jak klocilismy sie to on uparty jak osiol i ja zawsze musialam przeprasza....pozniej bylo na oderot gdy ja sie dluzej dasalam on przychodzil...a teraz jakos to tak razem.sie przepraszamy :-)..bedzie dobrze zobaczysz...

A

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis mam impreze zakladowa"Andrzejki "...i do tego juz od 6stej nie spie @ przyszla :-(....musze leciec w miasto zakupic tampony i jeszcze jedne rajstopki...no i No-spa oczywisie...

Karolcia26 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    A ja dzis mam impreze zakladowa"Andrzejki "...i do tego juz od 6stej nie spie @ przyszla :-(....musze leciec w miasto zakupic tampony i jeszcze jedne rajstopki...no i No-spa oczywisie...

Udanej zabawy :)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Udanej zabawy :)

Dzięki :-*

Dukan23 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej to widze że nie tylko ja wczoraj mialam taki do dupy wieczór nawet tu nei wchodziłam...serduszkowałam z mężem tak mi sie chciało i byłook kochalismy sie a zaraz była cisza nie ruszamy sie nagle i mi pow ze nie da rady że w sumie to nie ma ochoty...No myślałam że jasny uj mnie strzeli poryczałam sie ehh tyle miałam śluzu wczoraj jak nigdy a tu taki placek dzien wczesniej to samo było aż sie boj z nim juz serduszkowac;( a sam chciał codziennie a jak dzis nie po serduszkujemy to lipa bo na cały weekend do Zakopca jedziemy i nici z sexu...tak więc ten cykl juz zmarnowyany bedzie:( choć ja wszystko zrobie aby sie w weekend przed wyjazdem pokochać;)

a w ogole to czesc wam wszystkim;) Ja nie dawno wstałam:) dzis nic nie robie bo na obiad naleśniki z nutella,bananem, mandarynki mniam:)ale mąż robi jak wróci z pracy bo ja wszystko ugotuje ale naleśniki za uja mi nie wychodza;) juz nie jedno ciasto wywaliliśmy jak ja robiłam:P

Dukan23 lubi tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :)
    Ja nie dawno wstalam, pije kawe
    zycze wszyskim milego dnia :)

Dukan23, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu ostatnio spokój jest aż sie zaczynam martwić ze w koncu żadna nie bedzie tu pisac:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    Mam prawie 19 lat. Dokładnie będę mieć w styczniu :)
    oo a ja myslalam ze najmlodsza jestem a tu rok mlodsza jesteś bo ja zas w przyszłym roku 20 będę miala

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki tu spokój na na na na nic się nie dzieję na na na :)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam! :) W sumie to już 3 raz dzisiejszego dnia, bo się o 5 obudziłam na bombce, później o 7 i teraz. Trochę mnie głowa napierdziela, ale myślałam, że będzie gorzej :)
    Też nie rozmawiam ze swoim mężem, bo mam tego dość. Zawsze ja na siebie winę muszę przyjmować, bo on odkręca kota ogonem. To samo było wczoraj przez telefon i tak mnie wkurzył, że wyłączyłam telefon i wypiłam sobie wino, tylko chyba trochę za dużo jak na mnie...
    Na początku naszego związku to zawsze on po kłótni przychodził i przepraszał, a teraz panicz się honorem unosi. Zachowuje się jak gówniarz, to ja go będę traktować właśnie jak gówniarza!
    Idę się wykąpać i trochę pracy w domu odwalić, bo znowu przeleżę pół dnia!

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wstałam! :) W sumie to już 3 raz dzisiejszego dnia, bo się o 5 obudziłam na bombce, później o 7 i teraz. Trochę mnie głowa napierdziela, ale myślałam, że będzie gorzej :)
    Też nie rozmawiam ze swoim mężem, bo mam tego dość. Zawsze ja na siebie winę muszę przyjmować, bo on odkręca kota ogonem. To samo było wczoraj przez telefon i tak mnie wkurzył, że wyłączyłam telefon i wypiłam sobie wino, tylko chyba trochę za dużo jak na mnie...
    Na początku naszego związku to zawsze on po kłótni przychodził i przepraszał, a teraz panicz się honorem unosi. Zachowuje się jak gówniarz, to ja go będę traktować właśnie jak gówniarza!
    Idę się wykąpać i trochę pracy w domu odwalić, bo znowu przeleżę pół dnia!

ja wczoraj sobie wpiko strzeliłam a moj tylko mnie obserwował i do tego jeszcze ryczałam ale mój mąż podchodzi i przytula a ja go odtracam.Najlepszer było że jak piłam piwo z puszki i bawiłam sie tym kaspelkiem i tak sie dobawiłam że mi wpadł do srodka mój sie ze mnei smiał>Za to po tym piwie mi sie spoko spalo:)ale wieczorem juz sie przytulalismy :) ale sam fakt ze mnei wkurzył tym bo zawsze chce codziennie serduszkowac a jak przyjdize co do czego to nie dał rady:(az szczerze to teeraz si ebede bała co kolwiek zacząć:( niech on robi 1 krok teraz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w poniedziałek ide na 16 :) do nowej pracy na 2h probne czy sie nadaje;) sportowy sklep jakis w Tychach jeszcze w nim nie byłam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jade na zakupy z rodzinka moja hehe milenie buty na zime kupic do pepco jakies ciuszki jej hehe no i obowiązkowo natura ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie :/ Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba ;)
    Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła :/ Miała kiedy...

Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą :( Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!

Dukan23, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie :/ Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba ;)
    Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła :/ Miała kiedy...

Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą :( Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!
    żebys wiedziała ze sie robi tu ponuro ;( nikt nie zaglada no;/

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co u Ciebie Kochana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ja tu codziennie zagladam:-) :-) :-)

Plumb80, Dukan23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cześć :) Jak samopoczucie ? <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb a jakos leci gorzej z serduszkowanie;/ ale cóz;) nie bedzie na siłe ;) a Ty jak sie czujesz?/

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko ok ;)

‹‹ 333 334 335 336 337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ