start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
urwalam się dziś znów z pracy wczesniej :)a co tam
widze że wczoraj bojowy nastrój u was dziewczyny panował... trzymam kciuki za poprawę humorów dzisiaj
zaraz jadę po dziecko do przedszkola
ja to mam juz bardzo silne postanowienie, że w tym cyklu testu nie zrobię! ciekawe do kiedy wytrzymamkada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam 2,25 byłam u endokrynologa z 3 tyg temu i pow ze nie powinno być problemu z zajsciem w ciaże, usg mi również zrobił inie widział zadnych zmian...Gin pow ze starajac ise o dzieck powinno byc 2,2.Byłam u najlepszego endokrynologa w Tychach i to prywatnie eh ale ja tam zadowolona byłam siedziałam u niego z 40 minut;)
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Ilonka milej imprezy dzisiaj ja za to jutro ide na slub do znajomej malo ostatnio tu zagladam ale naraprwde mam brak czasu na wszystko ale jestem codzienie poczytam cos napisze, mam nadzieje ze po tym weekendzie bede miala wiecej czasu
Dzieki Iza :-)wlasnie probuje rozchodzic jeszcze buty...widze ze masz tak samo jak i ja ostatnio kompletny brak czasu na wszystko takze malo tu przebywam(raczej czytam)niz sie udzielam...ale mysle ze od nastepnego tygodnia jakos sie to unormuje....
Buzioleiza30 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny
Oj widzę,że jakieś kryzysy Was dopadły i same spięcia z mężami macie Mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy i będziecie bardziej wyluzowane,bo takie kłótnie nie służą niczemu dobremu.Ja też nie lubię się z moim kłócić,ale czasem trzeba
Ilonek - udanej imprezy dzisiaj,szkoda tylko że akurat dziś @ przylazła Miała kiedy...
Pozdrawiam Was Kochane i tęsknię za tymi wcześniejszymi pogaduchami,jakoś ostatnio mniej tutaj wszyscy piszą Buziaczki i dalej,rozpędzamy pociąg !!!
Dzieki Plumbus niestety musialam pozrec ketonal napietnicza brzuch ....
A co do @zawsze mialam takie szczescie..Jak sie czujesz?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nom ja dzisiaj miałam pierwszy dzień weekendu i spędziłam pół dnia w łóżku, bo głowa mnie bolała i mi niedobrze było, oczywiście po winie! Teraz chyba na zakupy jakieś skoczymy z tym moim niewartym, bo muszę kostium do pływania kupić (ten, który mam się kompletnie nie nadaje).
Ania - moje nawet jak spuchną to ich prawie nie widać To już w 100% ciążę wykluczasz, że tak o tej @ marzysz?
-
nick nieaktualny