Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tsh też coś koło 2
    okres spóźniał mi się dzisiaj 3 dzień , temperatura rano nie spadła, zrobiłam wczoraj bete odebrałam wyniki rano i beta 1,2 a progesteron 1, i po południu dostałam@ :( od nowa... ;(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    :(
    a co to za mina ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.wykop.pl/link/1733898/blizniaki-ktore-nie-zorientowaly-sie-ze-jest-juz-po-narodzinach/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, martyna1989, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a co to za mina ??
    nie mam juz sily coraz bardziej mnie rozklada :/ na dodatek mam duzo sluzu wodnistego czy to juz dni plodne jak owulke mam okolo 20 dnia cyklu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko owulacja owulacji nie równa:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Ewelinko owulacja owulacji nie równa:)
    chyba ze to po tych tabletkach :/ 2 cykl gdzie mialam owulke 20 dnia cyklu a ostatni cyk byl bez owulki wiec chyba za wczesnie na owulke

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie mam juz sily coraz bardziej mnie rozklada :/ na dodatek mam duzo sluzu wodnistego czy to juz dni plodne jak owulke mam okolo 20 dnia cyklu ?
    kochana zawsze po @ jest taki sluz a nawet zdaza sie rozciagliwy;) no ale moze u ciebie to zapowiedz zblizajacej sie owulki? a powiedz mi jak ten polip i torbiel? bo jakos to chyba przeoczyłam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no tak bo Ty Ewelinko brałąs te tabletki ehh ze mna a własnie co z tym polipem i torbiela?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    kochana zawsze po @ jest taki sluz a nawet zdaza sie rozciagliwy;) no ale moze u ciebie to zapowiedz zblizajacej sie owulki? a powiedz mi jak ten polip i torbiel? bo jakos to chyba przeoczyłam;)
    Bede kochana wiedziala dopiero w srode bo tak mnie umowil na wizyte . Mam nadzieje ze wszystko zniklo

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miala byc @ obfta bo tak mi mowil jak mi dawal te tabletki ze po nich bedzie obfita a ta @ wredna byla skapa jak do niego dzwonilam powiedzial mi ze mozliwe ze skapa bo byl cykl bez owulki zglupialam sama

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 18:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś na poprawę humorku :)

http://www.youtube.com/watch?v=7RjHIObu6vg

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cyk mi sie zaczol od 9 listopada a wykres zaczol mi go od 10 uciol mi jeden dzien @

• limonka Koleżanka

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Udostępnij wykres :)

wrzuciłam wykres:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 wrote:
    Coś na poprawę humorku :)

http://www.youtube.com/watch?v=7RjHIObu6vg

smiałam się aż mąż podszedłahhaa:) dobre:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    smiałam się aż mąż podszedłahhaa:) dobre:)
    hehehe moj Borys ma takie fazy-przeciazenia ze jak kucnie i sie schyli to podobnie laduje;P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja tez juz zaczynam weekend :-).
    zaraz maz idzie na silownie,, ja moze tez sie zmobilizuje i poczwicze troche :-).
    potem trosze poczytam i na koniec meza wykorzystam :-)
    dziecko xaczelo weekend i przed komputerem siedzi :-).

• limonka Koleżanka

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może to dziwne pytanie,ale chciałabym wiedzieć. Pierwszy dzień cyklu liczy się od dnia kiedy @ się rozkręciła czy od dnia w którym pojawiło się czerwono-brązowe plamienie? Dokładniej mam na myśli to czy jeśli okres(to czerwono-brązowe plamienie)które zaczęło się 6.11 liczy się jako pierwszy dzień czy dopiero 7.11 kiedy już @ był na full ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plamienie jest wtedy gdy nie wydostaje sie na wkladke(plamienia liczymy do poprzedniego cyklu)
    a pierwy dzien @ to ten w ktorym wydostaje sie juz na wkladke i jest czerwono;)

• limonka Koleżanka

Wysłany: 15 listopada 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dukan23 i co myślisz o moim wykresie ?

‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ