start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nie mam juz sily coraz bardziej mnie rozklada na dodatek mam duzo sluzu wodnistego czy to juz dni plodne jak owulke mam okolo 20 dnia cyklu ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana zawsze po @ jest taki sluz a nawet zdaza sie rozciagliwy;) no ale moze u ciebie to zapowiedz zblizajacej sie owulki? a powiedz mi jak ten polip i torbiel? bo jakos to chyba przeoczyłam;)
-
nick nieaktualnymiala byc @ obfta bo tak mi mowil jak mi dawal te tabletki ze po nich bedzie obfita a ta @ wredna byla skapa jak do niego dzwonilam powiedzial mi ze mozliwe ze skapa bo byl cykl bez owulki zglupialam sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 18:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to ja tez juz zaczynam weekend .
zaraz maz idzie na silownie,, ja moze tez sie zmobilizuje i poczwicze troche .
potem trosze poczytam i na koniec meza wykorzystam
dziecko xaczelo weekend i przed komputerem siedzi .Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny może to dziwne pytanie,ale chciałabym wiedzieć. Pierwszy dzień cyklu liczy się od dnia kiedy @ się rozkręciła czy od dnia w którym pojawiło się czerwono-brązowe plamienie? Dokładniej mam na myśli to czy jeśli okres(to czerwono-brązowe plamienie)które zaczęło się 6.11 liczy się jako pierwszy dzień czy dopiero 7.11 kiedy już @ był na full ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
nick nieaktualny