start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Wlasnie sie dowiedzialam ze mojego bylego dziewczyna urodzila dowiedzialam sie tez ze kolezanka wpadla przy tabletkach anty az mi sie smutno zrobilo
-
nick nieaktualnya ja sobie odpuszczam zrobie tylko przez ten miesiąc testu owu i niech się dzieje co chce , w du.. mam badania wole nie wiedzieć nic juz a takie myslenie o tym żeby badania zrobić itp. to tez daje w łeb bo ciagle się wymarzone dziecko przypomina ale nie kiedy wiem nie da się obejść bez badan ,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:boszee mam ochote wyskoczyc przez okno mąz nie ma ochoty jasny uj mnie zaraz strzeli a dziś mnie jak na złosć boli jajnik;( płacze jak głupia;( czemu akurat teraz:(
-
Karolcia26 wrote:boszee mam ochote wyskoczyc przez okno mąz nie ma ochoty jasny uj mnie zaraz strzeli a dziś mnie jak na złosć boli jajnik;( płacze jak głupia;( czemu akurat teraz:(
-
malinka19 wrote:a ja sobie odpuszczam zrobie tylko przez ten miesiąc testu owu i niech się dzieje co chce , w du.. mam badania wole nie wiedzieć nic juz a takie myslenie o tym żeby badania zrobić itp. to tez daje w łeb bo ciagle się wymarzone dziecko przypomina ale nie kiedy wiem nie da się obejść bez badan ,
-
Karolcia26 wrote:boszee mam ochote wyskoczyc przez okno mąz nie ma ochoty jasny uj mnie zaraz strzeli a dziś mnie jak na złosć boli jajnik;( płacze jak głupia;( czemu akurat teraz:(
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:ja np przestałam mierzyć temp wiem kiedy mam dni płodne i chyba to mi na razie wystarcza. chociaż nie wiem czy dobrze robię nie mierząc temp