start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Wlasnie sie dowiedzialam ze mojego bylego dziewczyna urodzila
dowiedzialam sie tez ze kolezanka wpadla przy tabletkach anty az mi sie smutno zrobilo
-
nick nieaktualnya ja sobie odpuszczam zrobie tylko przez ten miesiąc testu owu i niech się dzieje co chce , w du.. mam badania wole nie wiedzieć nic juz a takie myslenie o tym żeby badania zrobić itp. to tez daje w łeb bo ciagle się wymarzone dziecko przypomina ale nie kiedy wiem nie da się obejść bez badan ,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:boszee mam ochote wyskoczyc przez okno mąz nie ma ochoty jasny uj mnie zaraz strzeli a dziś mnie jak na złosć boli jajnik;( płacze jak głupia;( czemu akurat teraz:(
-
Karolcia26 wrote:boszee mam ochote wyskoczyc przez okno mąz nie ma ochoty jasny uj mnie zaraz strzeli a dziś mnie jak na złosć boli jajnik;( płacze jak głupia;( czemu akurat teraz:(
Twojemu mężowi też zapewne jest przykro, tym bardziej jak mu wygarniesz, bo może się poczuć jak przedmiot
Przerabiałam to! Rozumiem, że Tobie też jest teraz przykro, bo ja czułam się dokladnie tak samo.
-
malinka19 wrote:a ja sobie odpuszczam zrobie tylko przez ten miesiąc testu owu i niech się dzieje co chce , w du.. mam badania wole nie wiedzieć nic juz a takie myslenie o tym żeby badania zrobić itp. to tez daje w łeb bo ciagle się wymarzone dziecko przypomina ale nie kiedy wiem nie da się obejść bez badan ,
-
Karolcia26 wrote:boszee mam ochote wyskoczyc przez okno mąz nie ma ochoty jasny uj mnie zaraz strzeli a dziś mnie jak na złosć boli jajnik;( płacze jak głupia;( czemu akurat teraz:(
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:ja np przestałam mierzyć temp wiem kiedy mam dni płodne i chyba to mi na razie wystarcza. chociaż nie wiem czy dobrze robię nie mierząc temp