start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co nam kobieta sie wydaje, ze facci sa silniejsi i tylko my mamy prawo plakac jak dzieje nam sie krzywda albo ktos powie nam cos niemilego. A prawde mowiac wcale tak nie jest. Oni to sa jak male dzieci. Jeden zly ruch, glupie slowo i od razu rysa na ich dumie Ja juz nie namawiam Dawida do niczego. Nie ukrywam, ze chcialabym miec jeszcze drugie dziecko ale juz napewno nie tym sposobem co teraz. U nas doszlo do tego, ze ktoregos dni mi powiedzial, ze jest tak beznadziejny i nieudolny, ze najlepiej jak pojde z innym do lozka moze sie uda za pierwszym razem i wtedy bedzie dziecko bo on chyba nie jest w stanie go splodzic...
-
Gadała mi też że wczoraj na pogodzenie he i sobie pomyślałam że ja 4 lata temu na godzenie i stworzyliśmy nasza córkę he więc może się jej uda napewno będzie się przezemnie kontaktować
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
zjadlam dopiero z synkiem sniadanko . i znow wrocilismy do lozka . ja z kawka i tabletem, a synek na bajeczke w tv .
maz wraca dopiero o 13, wiec zeby nie bylo ze nic caly dzien nie zrobilam to za jakies pol godzinki wstane
pomysl na obiad? chyba frytki i filet z kurczaka, moj brat ma pryjechac o 14 wiec akurat nie bedzie problemu dorobic wiecej .
kada no oby mi sie w tym cyklu udalo! bo juz nie mam sily na te starania:/
to nie ma sensu takie wyrzucanie sobe ze wczoraj nie bylo sexu bo zasnelam...
im dluzej sie staramy tym bardziej sie wlasnie nastawiam na sex wtedy kiedy trzeba a nie wtedy kiedy ma sie ochote...
bo juz dawno za mna te czasy kiedy mialam ochote codziennkie i sile!Klaudiaa, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Wreszcie nadrobiłam Was.No,znowu tutaj ruch,super
Szkoda że Karolcia usunęła profil,ale skoro ma to jej pomóc się wyluzować,to rozumiem w 100%. Oby szybko się jej udało i pochwaliła się nam.
Karmelek - głowa do góry
A ja dzisiaj mam na obiad kurczaka i sałatkę jarzynową do tego.
Wieczorkiem idziemy dziś do centrum na rynek,bo jest u nas Christmas Lights On - czyli włączenie światełek świątecznych.Będą koncerty,fajerwerki i inne atrakcje.No tutaj już na całego teraz zacznie się przedświąteczna gorączka.W sklepach już puszczać zaczną kolędy,w domach będą już u niektórych choinki.Angole teraz szaleją,a po świętach od razu cisza.W Polsce choinka stoi jeszcze długo po świętach.
Co u Was laseczki?mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kobitki, u mnie leniwie o 11 dopiero sie zwlokłam z lozka;) zaraz sprzatanko a pozniej robie zupke ala strogonow;)
a tak poza tym jajnik mnie lewy pobolewa http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gifPlumb80, Ewelina23, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ania Ty dalej bez @?
Kiedy mialas termin? Twarda jestes
Plumb ale Ci zazdroszcze tej atmosfery w Anglii.. Tak mi sie teskni za Londynem :p -
nick nieaktualnyAnia to juz ponad tydzien Ci sie spoznia. Trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo. Wiem, ze sie oburzalas ze kazdy o tym pisal, ale testy nie od razu u kazdego sa pozytywne. A u Ciebie spozniajacy sie okres cos musi oznaczac. Czekam caly czas az napiszesz, ze masz 2 kreski
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ania to juz ponad tydzien Ci sie spoznia. Trzymam mocno kciuki, zeby sie udalo. Wiem, ze sie oburzalas ze kazdy o tym pisal, ale testy nie od razu u kazdego sa pozytywne. A u Ciebie spozniajacy sie okres cos musi oznaczac. Czekam caly czas az napiszesz, ze masz 2 kreski
-
nick nieaktualny