start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Kochana musisz sprawdzic w jakiej byl fazie kciezyc jak sie urodzilas i pozniej sprawdzic w jakiej teraz bedziesz miala te dni jutro on bedzie w pelni podaj date to ci oblicze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:urodziłam się w pełni księżyca, pełnia jest jutro ale nawet nie mam jeszcze dni płodnych a nie wiem jaki jest przedział czyli od kiedy do kiedy tak jak np tu 10 listopada do 16 listopada
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:a jak to obliczyłaś ?
pozwole zacytowac alme
Widzę,że powstał oddzielny wątek na temat kalendarza księżycowego super dziewczyny! Dodam tylko, że kalendarz ten to tzw. inaczej cykl Jonasa, od nazwy czeskiego doktora, który go dokładnie przeanalizował i badał. A jeśli chodzi o synchronizację tego cyklu z naturalną owulką, to tak jak malinkowe pisała, że jeśli te 2 cykle zbiegną się w czasie, jest wtedy ogromne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (przypadek malinkowego oczekiwania i mojej koleżanki), natomiast jeśli się nie zbiegają, to mimo wszystko, te bardziej płodne kobiety mogą w cyklu księżycowym również zajść w ciążę (przypadek mojej mamy). Dodam także, że oprócz tego kalendarz wraz z danym cyklem przewiduje płeć dziecka (zgodnie z męskimi albo zeńskimi znakami zodiaku, np. baran-znak męski, byk-żeński,bliźnięta-męski, rak-żeński itd.).Jeśli ktoś chciałby taki wykres, równeiż słuzę pomocą, ale trzeba podać datę urodzenia wraz z dokąłdną godziną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-