start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Kochana musisz sprawdzic w jakiej byl fazie kciezyc jak sie urodzilas i pozniej sprawdzic w jakiej teraz bedziesz miala te dni jutro on bedzie w pelni podaj date to ci oblicze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:urodziłam się w pełni księżyca, pełnia jest jutro ale nawet nie mam jeszcze dni płodnych a nie wiem jaki jest przedział czyli od kiedy do kiedy tak jak np tu 10 listopada do 16 listopada
a na wykresie pokrywa ci sie ??
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:a jak to obliczyłaś ?
pozwole zacytowac alme
Widzę,że powstał oddzielny wątek na temat kalendarza księżycowegosuper dziewczyny! Dodam tylko, że kalendarz ten to tzw. inaczej cykl Jonasa, od nazwy czeskiego doktora, który go dokładnie przeanalizował i badał. A jeśli chodzi o synchronizację tego cyklu z naturalną owulką, to tak jak malinkowe pisała, że jeśli te 2 cykle zbiegną się w czasie, jest wtedy ogromne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (przypadek malinkowego oczekiwania i mojej koleżanki), natomiast jeśli się nie zbiegają, to mimo wszystko, te bardziej płodne kobiety mogą w cyklu księżycowym również zajść w ciążę (przypadek mojej mamy). Dodam także, że oprócz tego kalendarz wraz z danym cyklem przewiduje płeć dziecka (zgodnie z męskimi albo zeńskimi znakami zodiaku, np. baran-znak męski, byk-żeński,bliźnięta-męski, rak-żeński itd.).Jeśli ktoś chciałby taki wykres, równeiż słuzę pomocą, ale trzeba podać datę urodzenia wraz z dokąłdną godziną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny