start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iza30 wrote:Ale fajnie w koncu i Ty doczekasz sie maluszka
ja chyba zaczne na drutach albo na szydelko robic z tych nudow
Kiedyś dużo robiłam i na szydełku i na drutach, teraz już nie mam kiedy Ale mogłabyś mi wydziergać jakiś ładny kominiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Oby, oby, bo jak nie to się szaleńczo zakocham w tym maluszku
Kiedyś dużo robiłam i na szydełku i na drutach, teraz już nie mam kiedy Ale mogłabyś mi wydziergać jakiś ładny komin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:piekne malinka
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:noo mam talent ale tylko lubie takie postacie z bajek rysować jak kupimy z mezem mieszkanie to pokoj dzieci będzie kolorowy hehe z postaciami z bajek na scianach
gratuluję ambicji i twórczości
ja może nie lubię malować, ale śpiewać potrafię i to nawet dobrze
tylko problem jest taki że sobie to lekceważę, bo gdzie mogę poszerzać swoje umiejętności? nigdzie
kiedyś śpiewałam na każdych uroczystościach szkolnych, mam nawet ulubioną piosenkę przy której wygrałam 1 miejsce (było to w gimnazjum)
Mariah Carey - All i want for christmas is youiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:gratuluję ambicji i twórczości
ja może nie lubię malować, ale śpiewać potrafię i to nawet dobrze
tylko problem jest taki że sobie to lekceważę, bo gdzie mogę poszerzać swoje umiejętności? nigdzie
kiedyś śpiewałam na każdych uroczystościach szkolnych, mam nawet ulubioną piosenkę przy której wygrałam 1 miejsce (było to w gimnazjum)
Mariah Carey - All i want for christmas is you -
Hej dziewczyny ja jeszcze w pracy wlasnie przyszlam.od.mojego ginekologa bede stymulowana pregnyl clo i duphaston jutro musze wieczorkiem.do niego do domu pidejsc bo mial.cesarke i musial.leciec....powiedzial.ze nie.ma.na co czekac ze dzialamy
Sowa, Nusia1989, iza30, mungo, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej dziewczyny ja jeszcze w pracy wlasnie przyszlam.od.mojego ginekologa bede stymulowana pregnyl clo i duphaston jutro musze wieczorkiem.do niego do domu pidejsc bo mial.cesarke i musial.leciec....powiedzial.ze nie.ma.na co czekac ze dzialamy
-
malinka19 wrote:a na czym to polega bo nie wiem nawet ..
Malinka w okreslone dni cyklu bede przyjmowala leki a w 12 dzien cyklu zastrzyk z pregnylu na pekniecie pecherzyka....zibaczymy ginek moj powiedzial ze to kuracja 3miesieczna i powinnam zajsc...moja znajoma juz po 1dnym zastrzyku zaszla ale kazda z nas innamungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Hej dziewczyny ja jeszcze w pracy wlasnie przyszlam.od.mojego ginekologa bede stymulowana pregnyl clo i duphaston jutro musze wieczorkiem.do niego do domu pidejsc bo mial.cesarke i musial.leciec....powiedzial.ze nie.ma.na co czekac ze dzialamy
-
nick nieaktualny