start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobitki moje
Ilonek ja mam to samo. Zreszta fatalnie sie czuje caly dzien bylo super, mialam taki humor, ze wszyscy sikali ze smiechu jak zaczelam cos gadac, ale jak wracalam do domu -180 km to tak mnie podbrzusze zaczelo nakurwiac, ze jechalam w zupelnie rozpietych spodniach.
W ogole jakos slabo mi jest i mam wrazenie jakbym miala balon pod pepkiem.
Nie dam rady jesc ani nic robic.
Juz z tego wszystkiego nawet test robilam, ale wiem ze i tak jeszcze za wczesnue na cokolwiek, ale juz sama nie wiedzialam co zrobic. Oczywiscie wyszedl ngatywny, ale szczerze w dupue to mam, niech mnie tylko to podbrzusze przestanie bolec -
cześć dziewczyny ja jestem nowa:) planuje testowac ok 3/4 grudzien:) miło mi was poznac:) ja pierwszy cykl sprawdzam z ovufriend wczesniej testy owu i tak juz kilka miesiecy..a wy jak dlugo?
mungo, ilonek, iza30, ewcia2337196 lubią tę wiadomość
Magda -
magda1986 wrote:cześć dziewczyny ja jestem nowa:) planuje testowac ok 3/4 grudzien:) miło mi was poznac:) ja pierwszy cykl sprawdzam z ovufriend wczesniej testy owu i tak juz kilka miesiecy..a wy jak dlugo?
cześć Magda
fajnie, że do nas trafiłaś
mam nadzieję, że będzie Ci tu z nami dobrze
bo my się kochamy i wzajemnie wspieramy, ale na opierdol jak się komuś należy to też można liczyć
ja akurat staram się 4 cykl, 3 z owuilonek, Nusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:grudniowe testowanie
Ania1986 (29.11.2013)
mungo (29.11.2013)
ewelina23 (15.12.2013)
ilonek (17.12.2013)
myszkaazi
karmelek (29.11.2013)
kada24 (6.12.2013)
Paula55 (6.12.2013)
ewcia2337196 (6.12.2013)
mycha28
Paulia87
podawać daty !!! -
mungo wrote:Hej Kobitki moje
Ilonek ja mam to samo. Zreszta fatalnie sie czuje caly dzien bylo super, mialam taki humor, ze wszyscy sikali ze smiechu jak zaczelam cos gadac, ale jak wracalam do domu -180 km to tak mnie podbrzusze zaczelo nakurwiac, ze jechalam w zupelnie rozpietych spodniach.
W ogole jakos slabo mi jest i mam wrazenie jakbym miala balon pod pepkiem.
Nie dam rady jesc ani nic robic.
Juz z tego wszystkiego nawet test robilam, ale wiem ze i tak jeszcze za wczesnue na cokolwiek, ale juz sama nie wiedzialam co zrobic. Oczywiscie wyszedl ngatywny, ale szczerze w dupue to mam, niech mnie tylko to podbrzusze przestanie bolec
Mam to samo....pieprzona jesien....jestem ogolnie przemeczona brak urlopu ciagle dyzury poprostu dzis gryzlam a baaardzo rzadko tak bywa bo z moimi pacjentami zawsze swiruje ...ale dzis to klapameza nie ma tylko na tel...i po prostu do bani wszystko...jutro ide do ginekologa przepisze mi ta stymulacje i zobaczymy ale nie jaram sie za bardzo bedzie co ma byc...mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagda1986 wrote:cześć dziewczyny ja jestem nowa:) planuje testowac ok 3/4 grudzien:) miło mi was poznac:) ja pierwszy cykl sprawdzam z ovufriend wczesniej testy owu i tak juz kilka miesiecy..a wy jak dlugo?
witamy cię Magdo
ja ogólnie staram się 4 miesiąc, oczywiście grudzień wypadł bez staranek no ale trudno, odbijemy w styczniu
u ciebie widzę początek więc mam nadzieję że z pomocą owu zajdziesz za pierwszym strzałem
pozdrawiammungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagda1986 wrote:cześć dziewczyny ja jestem nowa:) planuje testowac ok 3/4 grudzien:) miło mi was poznac:) ja pierwszy cykl sprawdzam z ovufriend wczesniej testy owu i tak juz kilka miesiecy..a wy jak dlugo?
-
magda1986 wrote:cześć dziewczyny ja jestem nowa:) planuje testowac ok 3/4 grudzien:) miło mi was poznac:) ja pierwszy cykl sprawdzam z ovufriend wczesniej testy owu i tak juz kilka miesiecy..a wy jak dlugo?
hej miło, że napisałaś na naszym wątku tu się wspieramy, doradzamy z nami jest wesołoiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
ja sie staram juz ponad rok 4 cykl z ovu ale przerwam teraz starania na 2 cylkemungo lubi tę wiadomość