start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Hej Kobitki moje
Ilonek ja mam to samo. Zreszta fatalnie sie czuje caly dzien bylo super, mialam taki humor, ze wszyscy sikali ze smiechu jak zaczelam cos gadac, ale jak wracalam do domu -180 km to tak mnie podbrzusze zaczelo nakurwiac, ze jechalam w zupelnie rozpietych spodniach.
W ogole jakos slabo mi jest i mam wrazenie jakbym miala balon pod pepkiem.
Nie dam rady jesc ani nic robic.
Juz z tego wszystkiego nawet test robilam, ale wiem ze i tak jeszcze za wczesnue na cokolwiek, ale juz sama nie wiedzialam co zrobic. Oczywiscie wyszedl ngatywny, ale szczerze w dupue to mam, niech mnie tylko to podbrzusze przestanie bolecmungo lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Oj przewalone kochana ale mam nadzieje ze na naszym forum troszke ci sie humorek poprawi.
ale na wstępie przepraszam, ale będę dzis mega mega marudzić
więc jak bedziecie miały mnie dość to mówicie.iza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:Hej Kobitki moje
Ilonek ja mam to samo. Zreszta fatalnie sie czuje caly dzien bylo super, mialam taki humor, ze wszyscy sikali ze smiechu jak zaczelam cos gadac, ale jak wracalam do domu -180 km to tak mnie podbrzusze zaczelo nakurwiac, ze jechalam w zupelnie rozpietych spodniach.
W ogole jakos slabo mi jest i mam wrazenie jakbym miala balon pod pepkiem.
Nie dam rady jesc ani nic robic.
Juz z tego wszystkiego nawet test robilam, ale wiem ze i tak jeszcze za wczesnue na cokolwiek, ale juz sama nie wiedzialam co zrobic. Oczywiscie wyszedl ngatywny, ale szczerze w dupue to mam, niech mnie tylko to podbrzusze przestanie bolecmungo lubi tę wiadomość
-
ilonek wrote:Mam to samo....pieprzona jesien....jestem ogolnie przemeczona brak urlopu ciagle dyzury poprostu dzis gryzlam a baaardzo rzadko tak bywa bo z moimi pacjentami zawsze swiruje ...ale dzis to klapameza nie ma tylko na tel...i po prostu do bani wszystko...jutro ide do ginekologa przepisze mi ta stymulacje i zobaczymy ale nie jaram sie za bardzo bedzie co ma byc...
Ilonku, u mnie gdyby nie ten brzuch to byłoby zajebiście
a jeszcze szykowałam się do jutrzejszej rozmowy z szefem i im bardziej zagłębiałam się w dane, tym bardziej dochodziłam do wniosku jak niesprawiedliwie mnie ocenił i z każdą taką myślą brzucho boli mocniej i mocniej -
nick nieaktualnygrudniowe testowanie
karmelek (29.11.2013)
Ania1986 (29.11.2013)
mungo (29.11.2013)
magda1986 ( 4.12.2013)
ewcia237196 (6.12.2013)
kada24 (6.12.2013)
ewelina23 (15.12.2013)
ilonek (17.12.2013)
myszkaazi
mycha28
Paulia87
podawać daty !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 21:26
karmelek lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Ilonku, u mnie gdyby nie ten brzuch to byłoby zajebiście
a jeszcze szykowałam się do jutrzejszej rozmowy z szefem i im bardziej zagłębiałam się w dane, tym bardziej dochodziłam do wniosku jak niesprawiedliwie mnie ocenił i z każdą taką myślą brzucho boli mocniej i mocniejmungo lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:grudniowe testowanie
karmelek (29.11.2013)
Ania1986 (29.11.2013)
mungo (29.11.2013)
ewcia237196 (6.12.2013)
kada24 (6.12.2013)
ewelina23 (15.12.2013)
ilonek (17.12.2013)
myszkaazi
mycha28
Paulia87
podawać daty !!!
dziękujęEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:Ilonku, u mnie gdyby nie ten brzuch to byłoby zajebiście
a jeszcze szykowałam się do jutrzejszej rozmowy z szefem i im bardziej zagłębiałam się w dane, tym bardziej dochodziłam do wniosku jak niesprawiedliwie mnie ocenił i z każdą taką myślą brzucho boli mocniej i mocniejmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieci w szkole miały napisać opowiadanie z morałem.
Jasiu o dziwo zrobił zadanie, więc pani go wybrała.
"A więc części ciała okrutnie się pokłóciły, bo kto ma rządzić?
- My powinnyśmy być władcą, bo to my wszędzie chodzimy! - Mówiły nogi.
- A my wszystko widzimy! - odpowiadały oczy.
- My wszystko podnosimy! - Protestowały ręce.
- To przecież ja wami władam !!! - Nie mógł nie odezwać się mózg.
Nagle odezwał się tyłek. - Wszyscy w śmiech.
- Z koro tak, to protest - Powiedział tyłek i przestał cokolwiek robić.
Po jakimś czasie: nogi i ręce się powykręcały, oczy zrobiły się sine, a mózg przestał myśleć. Więc szefem został tyłek."
Pani myśląc, że w tym opowiadaniu chodzi oto, że nie można nikogo wykluczać, nawet gdy ten ktoś zdaje się być nie zbyt "fajny" pyta Jasia o morał.
A Jasiu odpowiada:
- Szefem może zostać tylko ten co gówno robi.ilonek, mungo, karmelek, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny