start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a no widzisz ty go rozgrzej to moment mu przejdzie
Wypytaj o wszystko gina i daj nam znaćilonek, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:heeh próbowałam popołudniu ale stwierdził, że nie ma ochoty na mały seksik bo jest zmęczony i poszedł spać ale jutro go zgwałcę
Wypytaj o wszystko gina i daj nam znaćiza30 lubi tę wiadomość
-
ilonek wrote:Moze Ty to masz na tle nerwowym??
Sprawiedliwosci niestety nie ma :-(u mnie w pracy jest tak ze ten co gowno robi a potrafi sie podlizywac (jest ok i ma dobrze)a ja naleze do szczerych osob nie lubie lizania tylkow i mowie co mysle-a nie wszystkim sie to podobs....niestety
Nie wiem Ilonku, moze. Tez mam takie podejscie jak Ty i niestety bardzo czesto mi sie dostaje pi dupie. Ale teraz to troche bardziej skomplikowana sytacja.
Nie chce mi sie pisac o co dokladnie chodzi, bo zaraz znow sie wkurwieiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak ni z grochy ni z pietruchy ustawilam sobie czas mierzenia tempki na 6 ale tak szczerze ze jak nie wstaje do pracy i musze wstac i zmierzyc to dwa razy patrze na termometr i zapisuje na kartce bo jak sie poloze zasne to nie pamietam hehehe
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:Nie wiem Ilonku, moze. Tez mam takie podejscie jak Ty i niestety bardzo czesto mi sie dostaje pi dupie. Ale teraz to troche bardziej skomplikowana sytacja.
Nie chce mi sie pisac o co dokladnie chodzi, bo zaraz znow sie wkurwiemungo lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:a tak ni z grochy ni z pietruchy ustawilam sobie czas mierzenia tempki na 6 ale tak szczerze ze jak nie wstaje do pracy i musze wstac i zmierzyc to dwa razy patrze na termometr i zapisuje na kartce bo jak sie poloze zasne to nie pamietam hehehe
karmelek lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:Nie wiem Ilonku, moze. Tez mam takie podejscie jak Ty i niestety bardzo czesto mi sie dostaje pi dupie. Ale teraz to troche bardziej skomplikowana sytacja.
Nie chce mi sie pisac o co dokladnie chodzi, bo zaraz znow sie wkurwiemungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:czesc dziewczyny a mi juz wszystko obojetne juz chyba sie poddam .. pojde tylko na kontrole i cytologie i niech sie dzieje co chce
mungo lubi tę wiadomość
-
Ewelinka tez bys sie wkurwila, jakby Ci ktos powiedzial, ze to, ze zrealizowalas cel to nie twoja zasluga, tylko kogos innego. Kogos kto pracuje 3 miesiace- a ja 4 lata. Zreszta jak wszystko dokladnie przeanalizowallam i przelozylam na liczby, to wyszlo, ze gdyby nie ja to gowno by z tego wszystkiego bylo.
I zamierzam mu to jutro wygarnac i nie wiem jak to sie skonczy, ale szczerze- nigdy tak sie nie zachowywalam, ale w tym momencie najchetniej rzucilabym ta robote w cholereiza30 lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:czesc dziewczyny a mi juz wszystko obojetne juz chyba sie poddam .. pojde tylko na kontrole i cytologie i niech sie dzieje co chce
mungo lubi tę wiadomość