start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymungo wrote:Ewelinka tez bys sie wkurwila, jakby Ci ktos powiedzial, ze to, ze zrealizowalas cel to nie twoja zasluga, tylko kogos innego. Kogos kto pracuje 3 miesiace- a ja 4 lata. Zreszta jak wszystko dokladnie przeanalizowallam i przelozylam na liczby, to wyszlo, ze gdyby nie ja to gowno by z tego wszystkiego bylo.
I zamierzam mu to jutro wygarnac i nie wiem jak to sie skonczy, ale szczerze- nigdy tak sie nie zachowywalam, ale w tym momencie najchetniej rzucilabym ta robote w choleremungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyocipieje ewelina teraz jak znalazlam spoko gina chce sie poddac ehh noo mam dola jakiegos maz mnie wkurwia juz za przeproszeniem on to jakos wszystko na spokojnie ale zeby chociaz poczytal co i jak to nie .. mysli ze to takie proste z tej zlosci wysle go na badanie nasienia a wiem ze to dla niego krepujace haha i zobaczymy kto bedzie madry
mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:nikt sie nie poddaje, walczymy do zielonego zakonczenia, dzis masz gorszy dzien i tyle glowa do gory
-
ewcia2337196 wrote:hehe oj z tego bólu nawet nie zauważyłam że tak to napisałam, sorry
Bylo smiesznie
Mam kolezanke, ktora wszytko potrafi przekrecic, wiec sie przyzwyczailam ona myli np viice versa z vi sa vi, czy jak to tam sie pisze i czasami naprawde ciezko ja zrozumiec a u Ciebie wiadomo o co chodzi przynajmniejiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ocipieje ewelina teraz jak znalazlam spoko gina chce sie poddac ehh noo mam dola jakiegos maz mnie wkurwia juz za przeproszeniem on to jakos wszystko na spokojnie ale zeby chociaz poczytal co i jak to nie .. mysli ze to takie proste z tej zlosci wysle go na badanie nasienia a wiem ze to dla niego krepujace haha i zobaczymy kto bedzie madry
-
malinka19 wrote:ocipieje ewelina teraz jak znalazlam spoko gina chce sie poddac ehh noo mam dola jakiegos maz mnie wkurwia juz za przeproszeniem on to jakos wszystko na spokojnie ale zeby chociaz poczytal co i jak to nie .. mysli ze to takie proste z tej zlosci wysle go na badanie nasienia a wiem ze to dla niego krepujace haha i zobaczymy kto bedzie madry
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ocipieje ewelina teraz jak znalazlam spoko gina chce sie poddac ehh noo mam dola jakiegos maz mnie wkurwia juz za przeproszeniem on to jakos wszystko na spokojnie ale zeby chociaz poczytal co i jak to nie .. mysli ze to takie proste z tej zlosci wysle go na badanie nasienia a wiem ze to dla niego krepujace haha i zobaczymy kto bedzie madry
-
mungo wrote:Spoko luz
Bylo smiesznie
Mam kolezanke, ktora wszytko potrafi przekrecic, wiec sie przyzwyczailam ona myli np viice versa z vi sa vi, czy jak to tam sie pisze i czasami naprawde ciezko ja zrozumiec a u Ciebie wiadomo o co chodzi przynajmniejmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wiesz co moj piotrek tez mnie czasem wkurwia bo mowi ze za duzo siedze i czytam wymyslam jakies choroby a po kilku dniach mowi zebym mu wykres pokazala i wytlumaczyla to tylko faceci oni nigdy nie zrozumia ze po jednym seksie w ciazy nie bedziemy ,ale ostatnio jak chodze po ginach to zrozumial . I mnie wspiera . pokazalam mu ze juz mi nie zalezy to teraz sam mowi chodzi idziemy dzieci robic moze sie uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzychodzi kobieta do lekarza i mówi:
- Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
Lekarz na to:
- Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła?
Kobieta:
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba.
Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi:
- Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
- A jadła pani pomarańcze,ryby?
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba
Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi:
- Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił
- Hmmm... A kochała się pani z mężem?
- Nie, a trzeba?iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:
- Panie doktorze,jestem w 3 miesiącu ciąży a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
Lekarz na to:
- Hmmmm... a jadła panie jabłka, odpoczywała, ćwiczyła?
Kobieta:
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba.
Za kilka miesięcy znowu przychodzi ta sama kobieta i mówi:
- Panie doktorze jestem już w 6 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił...
- A jadła pani pomarańcze,ryby?
- Nie, a trzeba?
- Oczywiście że trzeba
Za kilka miesięcy znów ta sama sytuacja i kobieta mówi:
- Panie doktorze jestem w 9 miesiącu ciąży, a jeszcze mi się brzuszek nie zaokrąglił
- Hmmm... A kochała się pani z mężem?
- Nie, a trzeba?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:hehe moj tak samo ze za duzo tu siedze a ja do niego niech cie to kurwa nie obchodzi bynajmiej od dziewczyn mam wsparcie.. a jak ten gin mnie miesiac temu do szpitala wyslal to sie przejal wszystkim .. facetow nigdy nie zaczaimy ..