start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Jestem, ale padam na pysk po siatkówce, więc tylko do Was napiszę i od razu spadam spać, nie mam siły nawet na oczy patrzeć, a jutro taki zalatany dzień... Byłam odwiedzić dzidziusia. Jego mamusia miała ciężki poród, ale maleństwo piękne!
Dobrej nocy Kochane :* -
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina testowalam wczoraj, ale mysle ze to byli zdecydowanie za wczesnie:/
nie chce sie nastawiac ale nadzieje malą mam
a ze w piatek idę na tą imprezę to chcialabym już wiedziec:-)mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja w piątek będę testować, bo w piątek też mam imprezę
kolorowych myszkaazi i ewelinka śpijce dobrze dziewuszki
ja to tez mykam lulać, bo juz małżuś do wyrka woła
3majcie za mnie jutro kciuki, żeby wyszło jednak na moje baby muszą być górą- a nie, że zawsze facet lepszy !!!!
buziaki myszaki mojeiza30, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
OOOO ale musiałam Was nadrabiać gwiazdy!!!
Ja testuję już pisałam 16.12 tak pokazuje ovufriend ale potwierdzę Wam jeszcze po owulacji ....
Tempka mi świruje nie wiadomo co mi jeszcze spłata.... Szykuje się do pracki będę później całuję kochane:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 07:11
iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
karmelek wrote:dziewczyny wlasnie poryczalam sie jak bóbr. obejzalam na demotach filmik o dzidziusiu ktory zyl tylko 8 godzin i nie moge powstrzymac lez! jakie to cholernie niesprawiedliwe!!
tyle ze ja ogladalam go na FBWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 07:49
-
Hej dziewczynki Ja już po śniadaniu i kawce, teraz się za pracę biorę, bo trochę jej dzisiaj mam. Strasznie kręci mi się w głowie, a wczoraj to byłam tak zmęczona po tej siatkówce, że nawet nie wiem kiedy zasnęłam
Ilonek trzymamy kciuki za dobre wieściiza30, mungo, ilonek lubią tę wiadomość