start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ewelinka czekam z niecierpliwością napisz mi od razu po wyjściu gabinetu na FB będę czekała... Jestem z Tobą Musi być dobrze....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 12:56
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Ok będę czekała jak wrócisz do domu... Ale się denerwuje razem z Tobą...
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Kochana porównałam dzisiejszy test i przedwczorajszy ...
i wiesz co? tamta przedwczorajsza jest jaśniejsza od dzisiejszej także musi się coś dziać, na wszelki wypadek zaatakuj męża (ale to tylko dzisiaj). jutro zrobisz znowu test i jak już pomału kreska będzie jaśniejsza to sama bedziesz wiedzieć co jest na rzeczy
no a ja zaczynam pomału trzymać kciuki za to żebyście tym dzisiejszym bzykankiem zmajstrowali maluszka
Tak zrobimy kochana oj jakby nam się marzył[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
grudniowe testowanie
karmelek (29.11.2013)
Ania1986 (29.11.2013)
mungo (29.11.2013)
magda1986 ( 4.12.2013)
ewcia237196 (6.12.2013)
kada24 (6.12.2013)
ewelina23 (15.12.2013)
Paulia87(16.12.2013)
ilonek (17.12.2013)
myszkaazi
mycha28 ( 06.12 na mikołaja bedzie + )Nusia1989, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melduje sie jestem po wizycie i pierwszym usg wiec serducho bije tylko dzidzius tydz mniejszy niz wg miesiaczki byc powinno ale mam sie nie martwic bo to nic zlego ponoc za dwa tyg wizyta kolejna i mam juz z mezulkiem przyjsc zeby tez popatrzyl no i oczywiscie cesarka potwierdzona zostala a jak u Was? Kochane sciskam kciuki za testowanie :*
Nusia1989, iza30, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem kochana
jestem zadowolona z wizyty siedzialam godzine . zrobil mi badanie chlamudia , rzezaczke , LH, FSH,E,PRL,TST,SHBG,TSH,FT4,GLUKOZA i cos tam jeszcze czyli badanie hormonalne mam zrobione juz . jest pecherzyk 9mm albo sie cykl wyduzy i bedzie owulka albo jej nie bedzie przez te leki co bralam w tamtym cyklu .
to sa pecherzyki torbielowe . nie pco ale mam sie nie martwic pytal mnie czy w wczesniejszych cyklach byla owulacja pow mu ze tak normalnie to mam sie nie martwic na zapas bo w nastempnym tyg ide znow w sobote sprawdzic ten pecherzyk i odrazu da mi tabletki na nastempny cykl na wywolanie owulki . Ale pow ze w tym tyg owulki napewno nie bedzie i mamy serduszkowac jak nam sie bedzie chcialo a od poniedzialku ogen ten gin jest zajebisty !!! polipa nie ma torbiela tez to ja niewiem gdzie tamten gin widzial polip
moglam cos zle napisac jakie badanie bo mam na kartce zapisane a pisze jak kura pazurazWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 16:04
Nusia1989, Paulia87, iza30, mycha28, myszkaazi, mungo, ilonek lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:jestem kochana
jestem zadowolona z wizyty siedzialam godzine . zrobil mi badanie chlamudia , rzezaczke , LH, FSH,E,PRL,TST,SHBG,TSH,FT4,GLUKOZA i cos tam jeszcze czyli badanie hormonalne mam zrobione juz . jest pecherzyk 9mm albo sie cykl wyduzy i bedzie owulka albo jej nie bedzie przez te leki co bralam w tamtym cyklu .
to sa pecherzyki torbielowe . nie pco ale mam sie nie martwic pytal mnie czy w wczesniejszych cyklach byla owulacja pow mu ze tak normalnie to mam sie nie martwic na zapas bo w nastempnym tyg ide znow w sobote sprawdzic ten pecherzyk i odrazu da mi tabletki na nastempny cykl na wywolanie owulki . Ale pow ze w tym tyg owulki napewno nie bedzie i mamy serduszkowac jak nam sie bedzie chcialo a od poniedzialku ogen ten gin jest zajebisty !!! polipa nie ma torbiela tez to ja niewiem gdzie tamten gin widzial polip
moglam cos zle napisac jakie badanie bo mam na kartce zapisane a pisze jak kura pazurazEwelina23 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jestem kochana
moglam cos zle napisac jakie badanie bo mam na kartce zapisane a pisze jak kura pazuraz
Widzisz, nerwy w twoim przypadku były nie potrzebne Teraz najważniejsze jest to że ten gin jest uczciwy, a skoro zaproponował ci leki na wywołanie owulki to jest szansa na to że niedługo zostaniesz mamusią
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Widzisz, nerwy w twoim przypadku były nie potrzebne Teraz najważniejsze jest to że ten gin jest uczciwy, a skoro zaproponował ci leki na wywołanie owulki to jest szansa na to że niedługo zostaniesz mamusią
a jak nie to w sobote da mi leki jak by teraz sie nie udalo i mam zaczac je brac od pierwszego dnia cyklu -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:jestem kochana
moglam cos zle napisac jakie badanie bo mam na kartce zapisane a pisze jak kura pazuraz