start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale pozniej was ciezko nadrobic hehe noo juz mojego wkurzam ze tu ciagle pisze ale z moim spokojnie sie nie da pogadac o kobiecych sprawach bo on od razu ze ja przesadzam i ze sobie wkrecam no faktycznie jak trafilam na hujowego gina to tak mialam czytalam ba necie i wkrecalam
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ale pozniej was ciezko nadrobic hehe noo juz mojego wkurzam ze tu ciagle pisze ale z moim spokojnie sie nie da pogadac o kobiecych sprawach bo on od razu ze ja przesadzam i ze sobie wkrecam no faktycznie jak trafilam na hujowego gina to tak mialam czytalam ba necie i wkrecalam
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
jestem po jodze . ale dzis jestem tak padnieta ze zaraz pewnie zasne, tym bardziej ze leze juz w lozeczku . jeszcze mezulek mi herbatke robi
za te co jutro maja lekarza trzymam mocnk kciuki!! ewelinka i ilonka oczekuje tylko dobrych wiadomosci!
mungo ja tez mam na brzuchu taki wielki balon, a przy mojej figurze wygladam na jakis 4 miesiac ciazy z tym:/ a test robilas dzisiaj rano??
margotka co z samopoczuciem?? przeziebilas sie? buziaki i dbaj o ws!!
wielkimi krokami zblizaja sie kolejne testy . mam nadzieje ze wytrzymam do piatku i w czwartek nie peknęiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo zmniejsza się w ciąży
- Odkąd jestem w ciąży, moje piersi, pośladki, a nawet stopy stały się większe. Czy jest coś co zmniejsza się podczas ciąży?
- Tak, twój pęcherz.
Dlaczego się uśmiechają
Rozmawiają dwie ciężarne koleżanki:
- Zauważyłam, że w im bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha. Nie rozumiem dlaczego.
- Cieszą się, że jesteś od nich grubsza.
Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę:
Urlop macierzyński trwałby dwa lata .... z pełnym wynagrodzeniem.
Opatentowano by lekarstwo na rozstępy.
Naturalny poród przeszedłby do lamusa.
Poranne mdłości byłyby narodowym problemem zdrowotnym.
Wszystkie metody antykoncpecji byłyby w 100% skuteczne.
Dzieci byłyby przetrzymywane w szpitalu aż do nauki samodzielnego siusiania.
Mężczyźni wcale nie uważaliby, że bliźnięta są takie słodkie.
Chłopiec czy dziewczynka
Trzy kobiety w ciąży siedzą w kawiarni i rozmawiają. Pierwsza mówi:
- Urodzę chłopca.
- Skąd wiesz?
- W trakcie poczęcia to ja byłam na górze, więc to na pewno będzie chłopiec.
Po chwili odzywa się druga:
- A ja będę miała dziewczynkę.
- Skąd ta pewność? - pytają dwie pozostałe.
- Kiedy moje dziecko było poczęte, byłam na dole. Na pewno będę miała dziewczynkę.
Siedziały chwilę w milczeniu, gdy trzecia z nich zaczęła szlochać.
- To ja chyba będę miała szczeniaka...
Przed porodem
- Moja położna twierdzi, że to nie ból jest odczuwany podczas porodu, ale ucisk. Czy ma rację?
- Tak, w ten sam sposób, że tornado może być nazwane strumieniem powietrza.
mungo, karmelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:wiec pokaz mu ze olewasz wszystko a sam przyjdzie ja tak zrobilam a teraz sam sprawdza albo chce zeby mu pokazac i powiedziec co i jak
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:tylko wiesz on ma nastawienie ze jak sie uda to sie uda wszystko w swoim czasie a ja zas tak nie mam ale wiesz co od jutra sproboje ale nie zapomne o was musze troszke wyluzowac i mu pokazac ze juz mam to gdzies moze cos go ruszy smigam sie polozyc dobranoc i milej nocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:jestem po jodze . ale dzis jestem tak padnieta ze zaraz pewnie zasne, tym bardziej ze leze juz w lozeczku . jeszcze mezulek mi herbatke robi
za te co jutro maja lekarza trzymam mocnk kciuki!! ewelinka i ilonka oczekuje tylko dobrych wiadomosci!
mungo ja tez mam na brzuchu taki wielki balon, a przy mojej figurze wygladam na jakis 4 miesiac ciazy z tym:/ a test robilas dzisiaj rano??
wielkimi krokami zblizaja sie kolejne testy . mam nadzieje ze wytrzymam do piatku i w czwartek nie peknę
-
karmelek wrote:jestem po jodze . ale dzis jestem tak padnieta ze zaraz pewnie zasne, tym bardziej ze leze juz w lozeczku . jeszcze mezulek mi herbatke robi
wielkimi krokami zblizaja sie kolejne testy . mam nadzieje ze wytrzymam do piatku i w czwartek nie peknę -
karmelek wrote:dziewczyny wlasnie poryczalam sie jak bóbr. obejzalam na demotach filmik o dzidziusiu ktory zyl tylko 8 godzin i nie moge powstrzymac lez! jakie to cholernie niesprawiedliwe!!
dać w łeb??!!
mało jest fajniejszych filmików??Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:dziewczyny wlasnie poryczalam sie jak bóbr. obejzalam na demotach filmik o dzidziusiu ktory zyl tylko 8 godzin i nie moge powstrzymac lez! jakie to cholernie niesprawiedliwe!!
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem, ale padam na pysk po siatkówce, więc tylko do Was napiszę i od razu spadam spać, nie mam siły nawet na oczy patrzeć, a jutro taki zalatany dzień... Byłam odwiedzić dzidziusia. Jego mamusia miała ciężki poród, ale maleństwo piękne!
Dobrej nocy Kochane :*mungo, iza30 lubią tę wiadomość