X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    kochane ja mykam się położyć bo mi ta ręka daje po piździe :( dobranoc kochane :*
    Dobrej nocki :) oby jutro bylo lepiej z reka

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Ciezko mi sie dzis z Wami pisze, bo z komorki caly czas, temu bledow tyle, a maz cos tam pracuje przy kapie i nie mam jak go przechwycic :(
    to nic kochana . Ale dobrze ze jestes z nami <3

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale pozniej was ciezko nadrobic hehe noo juz mojego wkurzam ze tu ciagle pisze ale z moim spokojnie sie nie da pogadac o kobiecych sprawach bo on od razu ze ja przesadzam i ze sobie wkrecam no faktycznie jak trafilam na hujowego gina to tak mialam czytalam ba necie i wkrecalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ale pozniej was ciezko nadrobic hehe noo juz mojego wkurzam ze tu ciagle pisze ale z moim spokojnie sie nie da pogadac o kobiecych sprawach bo on od razu ze ja przesadzam i ze sobie wkrecam no faktycznie jak trafilam na hujowego gina to tak mialam czytalam ba necie i wkrecalam
    wiec pokaz mu ze olewasz wszystko a sam przyjdzie ja tak zrobilam a teraz sam sprawdza albo chce zeby mu pokazac i powiedziec co i jak

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po jodze :-). ale dzis jestem tak padnieta ze zaraz pewnie zasne, tym bardziej ze leze juz w lozeczku :-). jeszcze mezulek mi herbatke robi :-)

za te co jutro maja lekarza trzymam mocnk kciuki!! ewelinka i ilonka oczekuje tylko dobrych wiadomosci!

mungo ja tez mam na brzuchu taki wielki balon, a przy mojej figurze wygladam na jakis 4 miesiac ciazy z tym:/ a test robilas dzisiaj rano??

margotka co z samopoczuciem?? przeziebilas sie? buziaki i dbaj o ws!!

wielkimi krokami zblizaja sie kolejne testy :-). mam nadzieje ze wytrzymam do piatku i w czwartek nie peknę:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co zmniejsza się w ciąży
    - Odkąd jestem w ciąży, moje piersi, pośladki, a nawet stopy stały się większe. Czy jest coś co zmniejsza się podczas ciąży?
    - Tak, twój pęcherz.

Dlaczego się uśmiechają
    Rozmawiają dwie ciężarne koleżanki:
    - Zauważyłam, że w im bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha. Nie rozumiem dlaczego.
    - Cieszą się, że jesteś od nich grubsza.

Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę:
    Urlop macierzyński trwałby dwa lata .... z pełnym wynagrodzeniem.
    Opatentowano by lekarstwo na rozstępy.
    Naturalny poród przeszedłby do lamusa.
    Poranne mdłości byłyby narodowym problemem zdrowotnym.
    Wszystkie metody antykoncpecji byłyby w 100% skuteczne.
    Dzieci byłyby przetrzymywane w szpitalu aż do nauki samodzielnego siusiania.
    Mężczyźni wcale nie uważaliby, że bliźnięta są takie słodkie.
    Chłopiec czy dziewczynka
    Trzy kobiety w ciąży siedzą w kawiarni i rozmawiają. Pierwsza mówi:
    - Urodzę chłopca.
    - Skąd wiesz?
    - W trakcie poczęcia to ja byłam na górze, więc to na pewno będzie chłopiec.
    Po chwili odzywa się druga:
    - A ja będę miała dziewczynkę.
    - Skąd ta pewność? - pytają dwie pozostałe.
    - Kiedy moje dziecko było poczęte, byłam na dole. Na pewno będę miała dziewczynkę.
    Siedziały chwilę w milczeniu, gdy trzecia z nich zaczęła szlochać.
    - To ja chyba będę miała szczeniaka...

Przed porodem
    - Moja położna twierdzi, że to nie ból jest odczuwany podczas porodu, ale ucisk. Czy ma rację?
    - Tak, w ten sam sposób, że tornado może być nazwane strumieniem powietrza.

mungo, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wiec pokaz mu ze olewasz wszystko a sam przyjdzie ja tak zrobilam a teraz sam sprawdza albo chce zeby mu pokazac i powiedziec co i jak
    tylko wiesz on ma nastawienie ze jak sie uda to sie uda wszystko w swoim czasie a ja zas tak nie mam ale wiesz co od jutra sproboje ale nie zapomne o was musze troszke wyluzowac i mu pokazac ze juz mam to gdzies moze cos go ruszy smigam sie polozyc dobranoc i milej nocy

• iza30 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny ja sie zbieram do lozeczka wszystki zycze kolorowych snow milej nocki, przed spaniem pewnie obejrze jeszcze kolejny odcinek serialu
    Dobranoc kochane <3 :)

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    tylko wiesz on ma nastawienie ze jak sie uda to sie uda wszystko w swoim czasie a ja zas tak nie mam ale wiesz co od jutra sproboje ale nie zapomne o was musze troszke wyluzowac i mu pokazac ze juz mam to gdzies moze cos go ruszy smigam sie polozyc dobranoc i milej nocy
    dobranoc kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Dobra dziewczyny ja sie zbieram do lozeczka wszystki zycze kolorowych snow milej nocki, przed spaniem pewnie obejrze jeszcze kolejny odcinek serialu
    Dobranoc kochane <3 :)
    dobranoc :)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    jestem po jodze :-). ale dzis jestem tak padnieta ze zaraz pewnie zasne, tym bardziej ze leze juz w lozeczku :-). jeszcze mezulek mi herbatke robi :-)

za te co jutro maja lekarza trzymam mocnk kciuki!! ewelinka i ilonka oczekuje tylko dobrych wiadomosci!

mungo ja tez mam na brzuchu taki wielki balon, a przy mojej figurze wygladam na jakis 4 miesiac ciazy z tym:/ a test robilas dzisiaj rano??

wielkimi krokami zblizaja sie kolejne testy :-). mam nadzieje ze wytrzymam do piatku i w czwartek nie peknę:-)
    Dziekuje za kciuki :) nie puszczaj :*

• mungo Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorowych snów wszystkim, które idą już lulać :):):)
    ja dopiero kompa dorwałam :)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wlasnie poryczalam sie jak bóbr. obejzalam na demotach filmik o dzidziusiu ktory zyl tylko 8 godzin i nie moge powstrzymac lez! jakie to cholernie niesprawiedliwe!!

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

Karmelku testowałam kolo 18:00, ale nie wiem nawet po co to zrobiłam, bo byłam pewna 1 kreski, po prostu zrobłam test, położyłąm i sobie poszłam, a po 3 minutach wróciłam i wywaliłam test, nawet nie czekałam do 5 minuty, bo wiem, że i ta nic by się ie pojawiło :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    dziewczyny wlasnie poryczalam sie jak bóbr. obejzalam na demotach filmik o dzidziusiu ktory zyl tylko 8 godzin i nie moge powstrzymac lez! jakie to cholernie niesprawiedliwe!!
    to po jaką cholerę takie filmy oglądasz???
    dać w łeb??!!
    mało jest fajniejszych filmików??

Ewelina23 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    oj kochana ja dlatego nie ogladam takich filmikow

mungo lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj kochana ja dlatego nie ogladam takich filmikow
    właśnie :)
    mądra dziewczynka :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie wiem po co to zrobilam... az mnie teraz oczy szczypia o placzu :/

mungo to co moze w czwartek zatestujemy? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    wlasnie nie wiem po co to zrobilam... az mnie teraz oczy szczypia o placzu :/

mungo to co moze w czwartek zatestujemy? :-)
    testujcie testujcie ja czekam :D na zielone

mungo lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, ale padam na pysk po siatkówce, więc tylko do Was napiszę i od razu spadam spać, nie mam siły nawet na oczy patrzeć, a jutro taki zalatany dzień... Byłam odwiedzić dzidziusia. Jego mamusia miała ciężki poród, ale maleństwo piękne!
    Dobrej nocy Kochane :*

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ