start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Koniecznie musisz iść o której masz wizytę??
Paulia87, Martuśka, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem co na obiad zrobić tylko u mnie to będzie już kolacja hihi bo po 18 będzie... Mój małż nie je zup bo mówi że to przez przełyk przeleci i tyle.... Znów jest głodny
iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnycześć dziewczynki
jak dobrze być w domku, jestem tak głodna
ale na szczęście teściowa przyniosła moje ulubione pierogi z kapustą i grzybami, uwielbiam je
i co się cieszę, nie muszę robić obiadu
no ale skoro nie robię obiadu, to trzeba mimo niechęci poprasować ubranka no i też wstawić jakieś pranie
więc na tą chwilę uciekam
no ale nie martwcie się, będę za godzinkę.
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:A ja nie wiem co na obiad zrobić tylko u mnie to będzie już kolacja hihi bo po 18 będzie... Mój małż nie je zup bo mówi że to przez przełyk przeleci i tyle.... Znów jest głodny
mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:i co bede glodna nie dobra ty
Sama bym jeszcze zjadła, ale muszę się opanować, bo dzisiaj może w siatkówkę pogram, a wtedy bym nie miała siły skakać
Tak mnie dzisiaj sutki gilgoczą, że nie mogę wytrzymać. Z zimna chyba. Jajniki przestały, ale za to brzuchol boli. Oj marudzę dzisiaj!iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:cześć dziewczynki
ale na szczęście teściowa przyniosła moje ulubione pierogi z kapustą i grzybami, uwielbiam je
no ale skoro nie robię obiadu, to trzeba mimo niechęci poprasować ubranka no i też wstawić jakieś pranie
no ale nie martwcie się, będę za godzinkę.iza30, Nusia1989, mungo lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Oj, mogę zrobić nową porcję
Sama bym jeszcze zjadła, ale muszę się opanować, bo dzisiaj może w siatkówkę pogram, a wtedy bym nie miała siły skakać
Tak mnie dzisiaj sutki gilgoczą, że nie mogę wytrzymać. Z zimna chyba. Jajniki przestały, ale za to brzuchol boli. Oj marudzę dzisiaj! -
iza30 wrote:Nie dzieki, wlasnie Andrzej skonczyl gotowac dla mnie krupnik moge powiedziec ze godnie mnie w kuchni zastepuje
Popracuję trochę i biegnę do szpitala dzidziusia obejrzeć - godzinę temu powiększyła nam się rodzina Płakać mi się chce, ale nie z zazdrości, ze szczęściaiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:To najważniejsze
Popracuję trochę i biegnę do szpitala dzidziusia obejrzeć - godzinę temu powiększyła nam się rodzina Płakać mi się chce, ale nie z zazdrości, ze szczęścia
ja chyba zaczne na drutach albo na szydelko robic z tych nudowmyszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:cześć dziewczynki
no ale nie martwcie się, będę za godzinkę.
Milego prasowanka jedyna praca w domu ktorej nie lubiemungo lubi tę wiadomość