Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba Ewelina ma daleko do gina, bo czekamy i czekamy ;p

Margotka87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe dziewczyny nudzi mi sie i napisałam do wrozki sms;) jakies 2 miesiace temu inna wrozka powiedziała mi ze w ciaze zajde w lutym 2014, a ta dzis mi odpisala ze za ok 5 miesiecy pojawi sie diagnoza lekarska ze jestem w ciazy, jakos dziwnie sie to pokrywa, w lutowym cyklu zachodze i na poczatku marca (5 miesiac) ide do lekarza... hehehee:D wiem glupia jestem :P

Martuśka lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to nie jest glupie :) wiara czyni w cuda :) nawet we wrozki smsowe :P

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam bym się bała do wróżki iść że powie coś co bym pewnie nie chciała usłyszeć;/

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrozki z reguly nie mowia tych zlych rzeczy bo by klientow potracily :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do odważnych świat należy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) da się przedłużyć konto premium bez wysyłania sms-ów?? Bo mam taki czarny aż nie miły wykres ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem jeszcze przed owulką i testować będę 10,11 :)z mężem już zaczęliśmy baraszkować żeby przypadkiem nie spudłować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o włąsnie powiedzcie mi 1 miesiac jest za darmo a następne trzeba płacic?

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta nasza Ewelinka ?!

zpbndf9hsafopz9u.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie gdzie ta Ewelina az takdlugo jej zeszlo?!

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz dziewczynki I juz wam pisze

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej, hej :) Ja dopiero niedawno dotarłam do domu! Pół dnia lekcji, później dodatkowe, wywiadówka i jestem :) Dzisiaj na obiad pizza, bo nie było komu i kiedy gotować. Nie wiem jaką wpisać temperaturę, bo się obudziłam przed 6, było 36,7, zasnęłam i parę minut po 7 było 36,9.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaaz wpisz może ta temp co bliżej 6 badz 7 zawsze sobie mierzysz:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mierzę tak o 6:45 max o 7:30 i właśnie sama nie wiem :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana najwazniejsze ze wiesz co jest na rzeczy i masz juz leki wyleczysz wszystko polip sie wchlonie nadzerka pojdzie sio i nowy cykl zaczniesz na spokojnie bez plamien i chorobsk :* 3mam kciuki kochana musisz byc silna i sie nastawic na leczenie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 20:00

Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien
    tule kochana:* ale wiesz juz co jest nie tak, teraz podleczenie sie i jedziemy dalej, bede Ci towarzyszyła w tej jezdzie bo u mnie pewnie w tym cyklu lipka bedzie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam :http://youtu.be/My2FRPA3Gf8 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko ale wazne ze wiesz co Ci jest:) i nie smuć się...:*jestesmy z Tobą i nie płakusiaj:*

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ