start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba Ewelina ma daleko do gina, bo czekamy i czekamy ;p
Margotka87, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehhe dziewczyny nudzi mi sie i napisałam do wrozki sms;) jakies 2 miesiace temu inna wrozka powiedziała mi ze w ciaze zajde w lutym 2014, a ta dzis mi odpisala ze za ok 5 miesiecy pojawi sie diagnoza lekarska ze jestem w ciazy, jakos dziwnie sie to pokrywa, w lutowym cyklu zachodze i na poczatku marca (5 miesiac) ide do lekarza... hehehee:D wiem glupia jestem
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej, hej Ja dopiero niedawno dotarłam do domu! Pół dnia lekcji, później dodatkowe, wywiadówka i jestem Dzisiaj na obiad pizza, bo nie było komu i kiedy gotować. Nie wiem jaką wpisać temperaturę, bo się obudziłam przed 6, było 36,7, zasnęłam i parę minut po 7 było 36,9.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien
-
Kochana najwazniejsze ze wiesz co jest na rzeczy i masz juz leki wyleczysz wszystko polip sie wchlonie nadzerka pojdzie sio i nowy cykl zaczniesz na spokojnie bez plamien i chorobsk :* 3mam kciuki kochana musisz byc silna i sie nastawic na leczenie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 20:00
Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 20:01
Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny