X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba Ewelina ma daleko do gina, bo czekamy i czekamy ;p

Margotka87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe dziewczyny nudzi mi sie i napisałam do wrozki sms;) jakies 2 miesiace temu inna wrozka powiedziała mi ze w ciaze zajde w lutym 2014, a ta dzis mi odpisala ze za ok 5 miesiecy pojawi sie diagnoza lekarska ze jestem w ciazy, jakos dziwnie sie to pokrywa, w lutowym cyklu zachodze i na poczatku marca (5 miesiac) ide do lekarza... hehehee:D wiem glupia jestem :P

Martuśka lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to nie jest glupie :) wiara czyni w cuda :) nawet we wrozki smsowe :P

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam bym się bała do wróżki iść że powie coś co bym pewnie nie chciała usłyszeć;/

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrozki z reguly nie mowia tych zlych rzeczy bo by klientow potracily :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do odważnych świat należy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) da się przedłużyć konto premium bez wysyłania sms-ów?? Bo mam taki czarny aż nie miły wykres ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem jeszcze przed owulką i testować będę 10,11 :)z mężem już zaczęliśmy baraszkować żeby przypadkiem nie spudłować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o włąsnie powiedzcie mi 1 miesiac jest za darmo a następne trzeba płacic?

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ta nasza Ewelinka ?!

zpbndf9hsafopz9u.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie gdzie ta Ewelina az takdlugo jej zeszlo?!

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz dziewczynki I juz wam pisze

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej, hej :) Ja dopiero niedawno dotarłam do domu! Pół dnia lekcji, później dodatkowe, wywiadówka i jestem :) Dzisiaj na obiad pizza, bo nie było komu i kiedy gotować. Nie wiem jaką wpisać temperaturę, bo się obudziłam przed 6, było 36,7, zasnęłam i parę minut po 7 było 36,9.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaaz wpisz może ta temp co bliżej 6 badz 7 zawsze sobie mierzysz:)

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mierzę tak o 6:45 max o 7:30 i właśnie sama nie wiem :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana najwazniejsze ze wiesz co jest na rzeczy i masz juz leki wyleczysz wszystko polip sie wchlonie nadzerka pojdzie sio i nowy cykl zaczniesz na spokojnie bez plamien i chorobsk :* 3mam kciuki kochana musisz byc silna i sie nastawic na leczenie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 20:00

Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A wiec jak weszlam do gina no I najpierw mu zaczelam tlumaczyc pokazalam wykres . no I pojawilo sie plamienie jak sie rozbieralam . Zbadal mnie I odrazu stwierdzil nadrzerke , pozniej zrobil mi USG na lewym jajniku mam torbiel 3cm prawy jajnik jest ok bo pokazywal mi okolo 12 pecherzykow ale to nie wszystko mam polip 5na3 mm dostalam tabletki o nazwie Primolut' N 5mg mam je brac 3 razy dziennie na wywolanie miesiaczki I po miesiaczce 5 dni musze isc do niego czy polip sie wchlonol I czy torbiel sie zmniejsza juz wzielam jedna tabletke i mam je brac do 2 tygodzni a jak przyjdzie @ mam je odstawic . Owulacji u mnie nie bylo i nie bedzie w tym cyklu zalamalam sie az mu tam plakalam i przez cala droge wspanialy dzien
    tule kochana:* ale wiesz juz co jest nie tak, teraz podleczenie sie i jedziemy dalej, bede Ci towarzyszyła w tej jezdzie bo u mnie pewnie w tym cyklu lipka bedzie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam :http://youtu.be/My2FRPA3Gf8 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko ale wazne ze wiesz co Ci jest:) i nie smuć się...:*jestesmy z Tobą i nie płakusiaj:*

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ