start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Witam was kochane
U mnie owulka była 21.10 Mam nadzieję że udało się coś zafasolkować. Według ovu czas współżycia jest bardzo dobry, jednak się stresuję, ale mam nadzieję że z testowaniem wytrzymam do 2.11 :*
Pozdrawiam was serdecznie i liczę na zielone zakończenia u każdej z was !!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iza30 wrote:Ewelina trzymam kciuki daj znac co i jak
Ilona dobrze ze go wykrylas teraz bo jakbys zaczela jest te hormony to jeszcze moglabys cos pogorszyc a tak teraz wiesz na czym stoisz,a na fasolke to i tak sie doczekasz teraz wazne zeby zadbac o zdroweczko -
siema babki
Ewelinka odzywaj się koniecznie jak tylko wrócisz od gieńka. Mam nadzieję, że tylko potwierdzi, że miałaś owu i że generalnie wszystko jest ok. No nie przewiduję innej opcji- a przecież czarownice się nie mylą
Ilonek idź Ty kochana szybciutko do gieńka powiedzieć mu o całej sytuacji, niech Ci powie co mozesz, a czego nie. Będziesz miała trochę jaśniejszą sytuację i może dzięki temu będzie Ci łatwiej przetrwać do 13-tego (i pamiętaj "trzynastka" jest szczęśliwa)
ilonek lubi tę wiadomość
-
dziś mungo serwuje:
>polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
>kasza jęczmienna
>surówka z pora
ktoś chętny?
dziś spotkałam koleżankę, z która się rzadko widujemy i na dzień dobry usłyszałam:
"a co Ty Ania w ciąży jesteś, że tak Ci się przytyło?!"
powiadam: "NIE!NIE!NIE!"
ja tylko jak co roku zbieram sadełko na zimę
moja wina, że w długie wieczory lubię gotować a poza tym moja dzidzia musi mieć mięciutko, a nie obijać sie o kościPlumb80, Margotka87, Martuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mungo wrote:siema babki
Ewelinka odzywaj się koniecznie jak tylko wrócisz od gieńka. Mam nadzieję, że tylko potwierdzi, że miałaś owu i że generalnie wszystko jest ok. No nie przewiduję innej opcji- a przecież czarownice się nie mylą
Ilonek idź Ty kochana szybciutko do gieńka powiedzieć mu o całej sytuacji, niech Ci powie co mozesz, a czego nie. Będziesz miała trochę jaśniejszą sytuację i może dzięki temu będzie Ci łatwiej przetrwać do 13-tego (i pamiętaj "trzynastka" jest szczęśliwa)
Wiem musze pojsc do niego watpie bym mogla brac clo duphaston i pregnyl moze jak zajme sie cyckiem to zapomne o ciazy...:-/juz cholera dobrych stron sie doszukuje....choc troszkemungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Haha mungo ale kolezanka wypalila ;p to ile Ci sie przytylo?
od sierpnia jakieś 3kg, a generalnie to zawsze ważyłam 55-56 kg, a teraz mam 60-61. jak dla mnie waga nienormalna, a najgorsze, że mi tylko w oponkę idzie wszystko dlatego mówię, że to na kołderkę i na materacyk dla dzidziusia się odkłada