start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ja staram się być optymistką. O naszego Jasia staraliśmy się około 3,5 roku. Zaskoczyłam w najmniej oczekiwanym czasie-totalnie się tego nie spodziewałam. Trudno jest w ogóle o tym nie myśleć kiedy rozpoczyna się nowy cykl i kiedy nadchodzą dni płodne. Ta myśl o drugim dziecku jest ze mną cały czas. Mam jednak wielka nadzieję, że będzie mi dane zostać jeszcze raz mama.I że wyrobię się do 35 lat. Obecnie mam 32.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 11:16
Ewelina23, Margotka87, Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:binia29 dasz rade Kochana mysl pozytywnie cycki do przodu i walczymy nie poddajemy sie
Margotko oczywiście, że nie mam zamiaru się poddawać. Ja jak dostaje @ to na chwilkę tylko mały smutasek i opracowuje strategie na dni płodne. Daje nam czas do końca roku, jeżeli nic z tego nie wyjdzie to trzeba pójść do ginia i porobić badanka. Oczywiście najpierw u mężulkaMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybinia29 wrote:No kochana to sobie pospałaś. Ja na nogach od 5:30. Miłego dnia
mungo lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:dziewczyny owulka sie rozkrecila jest duzooo sluzu rociagliwego.. oby moj maz mial sily jeszcze dzis....chociaz moze wystarczy wczorajsze
no dobrze by było jakbyście jeszcze dziś strzelili
bo u ciebie pewnie dziś owulka