start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
miałam już napisanego depresyjnego posta, ale ch8j z tym! trzeba walczyć!
Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Wiem jak to jest binia29 latwo sie pisze ale ja tez tak mam jak TY, lepiej sie nie nastawiac za bardzo bo rozczarowanie jest nagorsze
iza30, anusiakanek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oby zaskoczyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dzisiaj sobie w koncu pospalam ale o 7.30 jak zawsze zmierzylam tempke.. Chyba olewam ten system bo to bez sensu.. Moj wykres jest smieszny. Taki schodkowy prosty ze az niemozliwy cykl porazka jak poprzednie, bo poprzednie tez tak wygladaly.. Jakby sie cos dzialo we mnie, mysle ze temp inaczej by sie zachowyala niz w poprzednich miesiach
Binia przykro mi, ale nadzieja umiera ostatnia.. Przegladalam galerie wykresow ciazowych i wiele mialo spadek a tu zielona kropa takze glowka do gory czekamy z toba
Ilonka pwoodzenia! Bez stresow prosze
Nezumi widze dzisiaj zly dzien. Wyzal sie, wyrzuc to z siebie moze ci kochana ulzy. Jestemy tu po to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada wiem, ale identycznie bylo miesiac temu jak sie nie udalo.. Taki prosty schodkowy wykres... Cos mi teraz smierdzi i tez teraz tez bedzie porazka pewnie
Poprzednie 2 miesiace sie nastawialam czekalam itd, a teraz jakos jestem spokojna i mysle ze sie nie udalo.. Boje sie, ze przez to myslenie naprawde sie nie uda. Ale ja juz mam dosc porazek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny