start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jak tam Wasza owulka? bo moja to sama nie wiem:p nawet nie wiem czy dopiero bedzie czy już była ...
-
nick nieaktualny
-
a ja jeszcze nie wiem, pewnie niedługo będziesz miała
-
a testy owulacyjne zawsze dobrze Ci wyznaczają?
-
nick nieaktualny
-
jeśli zobaczyłaś to na bieliźnie, i było tego tyle że nie musiałaś majtek wywracać dogórynogami to plamienie ale jak to była maleńcia kropka to chyba nie,ale to tylko moje zdanie
-
iza30 wrote:Powiem Ci ze raczej tak, teraz kupilam sobie test owulacyjny z sliny "Afrodyta" zobaczymy narazie ucze sie go obslugiwac, testy owulacyjne dokladnie nie pokazyja kiedy jest owulka tylko zwiekszony poziom lh i zblizajca sie owulke
to może ja mam za malo czegoś w woganizmie w trakcie owulacji i testy nie wychodzą, no nic muszę zaczekać do @ i zobaczymy, jeszcze w piatek zrobie test
-
nick nieaktualnyMartuśka wrote:jeśli zobaczyłaś to na bieliźnie, i było tego tyle że nie musiałaś majtek wywracać dogórynogami to plamienie ale jak to była maleńcia kropka to chyba nie,ale to tylko moje zdanie
-
to wydaje mi się że poprostu może podczas sexu się obtarłaś lub coś w tym stylu, bo na plamienie to powinno być więcej krwi
-
iza30 wrote:Martuska a zawsze tak masz? ze nie pokazuja ci testy ?
dopiero w tym miesiącu zaczęłam testować -
nick nieaktualny
-
a może też się zdarzyć kiedy jesteś osłabiona, to jest tak samo że kiedy jesteś osłabiona to z wydzieliną z nosa też jakieś małe plameczki krwi są i to tak samo. Więc kochana witaminki, owoce warzywa i wzmacniamy się :*