start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki Iza30, kolorowych:)
-
no to dziewczyny pod kołderki witaminki i reperujemy zdrówko
-
ilonek wrote:Hej kobitki me kochane!!Ja jem juz sniadanko ze stresem jakncholera....o 6 stej wyjezdzam do Opola zbadac ta piers....Trzymajcie mocno kciuki!!buziole dobrego dzionka dla Was u mnie leje jak cholera
-
a tak w ogóle to dzień dobry
wczoraj takie piękne słonko u mnie świeciło, że aż gęba się sama śmiała, a dziś jest tak paskudnie, że się wszystkiego odechciewa
na dodatek mam ostatnio takie poranne mdłości, że aż ciężko mi się z łóżka podnieść. Żyganka niby nie ma, ale czuję wszystko w gardle bleeee
dziś detektor oznak ciąży dał mi 2 punkty- za te mdłości właśnie, ale ja zawsze mam mdłości po owulce, więc może w ogóle nie powinnam ich zaznaczać i ta temperatura u mnie jakaś taka niższa niż w poprzednim cyklu ehhh co ma być to będzie
a Ty Ewelinka w ogóle do głowy nie bierz tej swojej szwagierki. Zachowuj się tak jakby jej w ogóle nie było. zresztą, co ona tak nagle wzięła i przyjechała?
ja to bym na Twoim miejscu starała się nie być w ciągu dnia w domu- a że z koleżanką się umówiłaś, na zakupy musisz iść (po trutkę dla niej hihi ), olewaj ją ciepłym moczem, albo mów, że źle się czujesz i nie wychodź z sypialni.
tylko z drugiej strony- być niewolnikiem we własnym domu, to tez nie robota
idę do pracki kobitki. Może uda się dziś wcześnie w miarę wszystko ogarnąć
miłego dzionka wam Żabeczki -
ilonek wrote:Hej kobitki me kochane!!Ja jem juz sniadanko ze stresem jakncholera....o 6 stej wyjezdzam do Opola zbadac ta piers....Trzymajcie mocno kciuki!!buziole dobrego dzionka dla Was u mnie leje jak cholera
-
mungo u mnie to samo. wczoraj słońce radość a dziś szarość deszcz.... ja tez się jakos dziwacznie czuję rano, ale raczej bym była bliżej zawrotów głowy a nie mdłości... no i podbrzusze tez czuje tylko nie wiem czy to jelita czy jajniki :p
-
A tak wogole dziewczy to dzien doberek wlasnie pije kawke -
hej dziewczyny tempka spadła z 36,9 na 36,7.... wiec juz glupialam ale mojro nie samowicie lewy jajnik juz mniej mnie kuje.... i oczywiscie było i nogi w gorze tez.. duzooo było spermy i nawet troche wyleciało..
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:hej dziewczyny tempka spadła z 36,9 na 36,7.... wiec juz glupialam ale mojro nie samowicie lewy jajnik juz mniej mnie kuje.... i oczywiscie było i nogi w gorze tez.. duzooo było spermy i nawet troche wyleciało..
-
ja się temperatura w ogóle u siebie nie sugeruje bo jest szlona, nie wiem czemu, zawsze mierzę o tej samej porze ( no raz zapomniałam) i w tym samymm miejscu (usta) a ona jest jaka jest!